a "gyorshajtás" topikban sztem tudnak segíteni, de épp a B-A1 jogsi kapcsán olvastam, hogy nem számít kezdő jogsinak az új, ha előtte másik kategóriával már vezettél két évet.
Sziasztok! Folyamatban van az A jogsim, a B megvan 11 éve. Ha megvan az A (majd tavasszal), akkor utána 2 évig nem vihetek vele utast? Vagy a kezdő jogsi csak az első megszerzett kategóriára vonatkozik? Már mindkettőt hallottam "hivatalos" helyekről. Aki tud, segítsen, mert szeretnék a kis ZZR-el nyáron nagyobb túrákat tenni 2 személlyel.
szia,
természetesen van, folyamatos az igény rá, ami a trafikat látva nem is csoda félreteszek egyet neked, csak dobj egy mailt nekem hogy miként szeretnéd átvenni
szúrófényre van egy jó megoldás, az OBI ban egészen olcsón van frankó H3-as, E jelzésű szúrófény (párban 3000 körül) és a konzoljával fel is lehet rögtön fogatni az oldalsó elválasztó csíkra, az idomtartó hatos csavarral. nekem is ez volt az ideiglenes világítás az épülő ZZR en.
(annyi, h csak jó akksival érdemes, mert 110W a teljesítménye, és a gyenge, öreg akksit menet közben is megviselheti ez a plusz terhelés - pl. nekem is a benzinmutató visszament alaphelyzetbe felkapcsolt refivel és szúrófénnyel, de akksicsere után már nem volt ilyen tünet. esetleg ki lehet cserélni LED es H3 izzóra a belsejét, akkor alig fog fogyasztani.)
Kutya Úr végre eljött az időm,lett "felesleges" cash,így ha van még olyan jó árú 3fejes blokkoló,jelentkeznék a listára
Illetve még nagyon régen beszéltünk ködlámpa-szúrófény felszereléséről,ha van ilyenre lehetőség arra is vevő vagyok.
igen, épp ezt beszéltük, hogy egy kpl. zzr600-as kb. 200 - 250EFt, és marad egy fél motorod alkatrésznek/eladni utána. ha egyesével veszed, alig jön ki ennyiből.
Hali bocsi hogy bele szólok. Blokk+karbi. kipufogó leömlő. olajhűtő+csövek, elektronika (ha nem csak 180 -al akarsz max. menni) Km óra hogy tudjad mennyivel haladsz. Talán ennyi ha jol emékszem
Csak öregebb évjáratú 600-as blokkot rakhatsz bele. KPM vizsga kell. Igazolás a zzr forgalmazótól.(DMC kawa). Ram-air kikötése+olajhűtő és ennyi. Én már végigcsináltam egy ilyet. 96-os vázba 92-es blokkot raktam.
Köszi mindenkinek a szurkolást, el is kel mostanság.
De így a jó motorralkezdeni az előző gazda trógar barbár szilikonos..... megoldásait megoldva csak nagy fejtörést okoz az embernek.
Kezd sz.patni a 400-as némber. 1-et előre 3 vissza.
Már összeraktam volna a blokkot, de gondoltam leeresztem az olajat mivel beesett egy alátét . A fene se látta,gondolta hogy meg van repedve a leeresztő csavarnál az anyag és szépen kitört a fél menetes rész az olaj dekniből/kartelből. A legszebb hogy egy csavar híjján le se birom venni mivel az is el van nyalva és bele van nőlve.
Kezdek elgondolkodni hogy hagyni kéne a francba!
DE kell a kihívás!
természetesen van, folyamatos az igény rá, ami a trafikat látva nem is csoda félreteszek egyet neked, csak dobj egy mailt nekem hogy miként szeretnéd átvenni
szúrófényre van egy jó megoldás, az OBI ban egészen olcsón van frankó H3-as, E jelzésű szúrófény (párban 3000 körül) és a konzoljával fel is lehet rögtön fogatni az oldalsó elválasztó csíkra, az idomtartó hatos csavarral. nekem is ez volt az ideiglenes világítás az épülő ZZR en.
(annyi, h csak jó akksival érdemes, mert 110W a teljesítménye, és a gyenge, öreg akksit menet közben is megviselheti ez a plusz terhelés - pl. nekem is a benzinmutató visszament alaphelyzetbe felkapcsolt refivel és szúrófénnyel, de akksicsere után már nem volt ilyen tünet. esetleg ki lehet cserélni LED es H3 izzóra a belsejét, akkor alig fog fogyasztani.)
Illetve még nagyon régen beszéltünk ködlámpa-szúrófény felszereléséről,ha van ilyenre lehetőség arra is vevő vagyok.
a blokk alatt a blokk + karbi sort erted? mas semmi nem kell ?
Igazolás DMC-től 8e 1,5-szeres műszaki díj.
ha a tárcsákra gondolsz, akkor talán megvárnak, én azokból újat szerválnék...
hogy bírod a holtszezont?
Szirk! Kitartás!
De így a jó motorralkezdeni az előző gazda trógar barbár szilikonos..... megoldásait megoldva csak nagy fejtörést okoz az embernek.
"Challenge Accepted"
Zseton! Na vajon ki is fogja megszerezni a drááágszágot
Ha van rá kereted, akkor nyugodtan a tiéd lehet, mert nekem csak januárban jön meg a segííííj.
Kezd sz.patni a 400-as némber. 1-et előre 3 vissza.
Már összeraktam volna a blokkot, de gondoltam leeresztem az olajat mivel beesett egy alátét . A fene se látta,gondolta hogy meg van repedve a leeresztő csavarnál az anyag és szépen kitört a fél menetes rész az olaj dekniből/kartelből. A legszebb hogy egy csavar híjján le se birom venni mivel az is el van nyalva és bele van nőlve.
Kezdek elgondolkodni hogy hagyni kéne a francba!
DE kell a kihívás!