Hmmm, nagyon frankó és kényelmes.
Valamint eredeti bőr. Én kértem.
Misinek sokkal kényelmesebb gyorsításkor és nem csúszkálsz benne.
Az eső miatt sem kell aggódni, nem teszed ki 6 napos áztató esőnek, akkor semmi baja nem lesz egy kis esőtől sem.
De kérheted a hagyományos textilbőrből (műbőrből) is.
Sőt különböző mintázatú bőr van, abból is választhatsz, meg a színekből is.
Rengeteg féle van.
Holnap küldöm a számot, ma itthon vagyok.
Szia Krisz!
Az üléshuzatos mestered vállal sima natur áthúzást?
Senmmi extra, csak a gyárival megegyező típusú huzattal. Az eséskor a széle felszakadt az enyémnek, amit szeretnék orvosolni.
Meg tudnád nemek érdeklődni?
Köszike!
Ja, múltkor nem is írtam be, de ha a nagy tavaszi glancolás közepedte valaki szeretne normál áron bagstar, vagy ahhoz hasonló ülést, annak szívesen tudok ajánlani jó kis mester embert, akinél én is csináltattam!
Árakat kontaktot magánban adnék, mert hogy tHUNdernek az meglepetés ajándék volt, ne tudja már mennyibe került, bár nem hülye sejti, de akkor is...
Majd ma, vagy holnap teszek fel képeket, hát ha érdekel valakit!
Üdv az újaknak is!
Jók lettek a képek és a videó is, jó kis masiiiina
Egy ilyen kéne nekem is, legalább felvenné azt a sok barmot, amelyik elém vág stb...
szóval sajnálom, sajnáljuk, hogy ismét nem tudtunk veletek tartani, ha jól emlékszem, éppen új karnisokat fúrogattunk...
Szóval nálunk a helyzet változatlan és még az is lesz vagy jó két hétig.
Mi most hétvégén visszük a Ziziket téli álmot aludni, bár ez már ha jól emlékszem az 5. hétvége ami erre a célra lett kijelölve, de hátha most úgy is lesz!
Igazából már sajnálom őket, kell nekik a fűtött kis szobájuk!
Szóval most hétvégén gurulunk egy rövidet a téli rezidenciáig.
Remélem közben nem fogunk megfagyni.
Furi lesz az elkövetkezendő pár hónap motor nélkül, már várom, sőt imádkozom az első tavaszi napsugarakért.
Kutya Úr, kitartást a fogorvoshoz, de legalább szépek lesznek a fogaid és nem utolsó sorban egészségesek! Hajrá, kitartás, aki annyi mindenen átment, mint te, annak ez gyerek játék!
Én a fogszabályzón gondolkozom erősen, meg a szemműtéten.
Persze minden csak pénz kérdése...
húúú bakker, de nagyon pöpec!
bár a réginek az eleje még mindig jobban tetszik, azért el tudnám viselni a seggem alatt... kár, hogy az értéke jó eséllyel egy vidéki kislakás árával vetekszik!
hát, biztos ront a felvételen a jutub, de ez még így is baromi jó minőség!
kár, h majk és a gánti elágazó között nem videóztál, jó az az út, és egy kis tempó is volt itt-ott...
na majd tavasszal (csak tudnám, h hogy bírom ki addig)
nyugi, már el is felejtettük azt a rossz poént... (egy fenét )
fent van a videó is, na azon tényleg látszik, ahogy döntesz, vagány lett, nagyon jó ez a HDs GoPro (sajnos a jutub sokat ront rajta, este a tévén vagy ötször megnéztem, marha jó videót készít a kiskamera )
nem, sajnos a svájciak még nem jöttek be szponzornak egyelőre lila, de - látva a költségeket - olyan színű lesz majd, ahonnan a pénz jön hozzá...
ha saját zsebből megy, akkor olyasmi lesz, mint a tavasszal Tamás barátomnak épített naked hatszázas:
Ment az e-mail!
kinek mi a velemenye ?
koszi
Valamint eredeti bőr. Én kértem.
Misinek sokkal kényelmesebb gyorsításkor és nem csúszkálsz benne.
Az eső miatt sem kell aggódni, nem teszed ki 6 napos áztató esőnek, akkor semmi baja nem lesz egy kis esőtől sem.
De kérheted a hagyományos textilbőrből (műbőrből) is.
Sőt különböző mintázatú bőr van, abból is választhatsz, meg a színekből is.
Rengeteg féle van.
Holnap küldöm a számot, ma itthon vagyok.
Látom a tieteken elég ipari munkát végzett!
És kényelmes is?
Majd megadom a tel számát, sajnos csak jövőhéten tudom,mert nincs nálam a telefonom.
Oké!
teszek a miénkről fel képeket...
Az üléshuzatos mestered vállal sima natur áthúzást?
Senmmi extra, csak a gyárival megegyező típusú huzattal. Az eséskor a széle felszakadt az enyémnek, amit szeretnék orvosolni.
Meg tudnád nemek érdeklődni?
Köszike!
Sok sikert a lakásfelújításhoz!
Árakat kontaktot magánban adnék, mert hogy tHUNdernek az meglepetés ajándék volt, ne tudja már mennyibe került, bár nem hülye sejti, de akkor is...
Majd ma, vagy holnap teszek fel képeket, hát ha érdekel valakit!
Szép napot KillBill.
Üdv az újaknak is!
Jók lettek a képek és a videó is, jó kis masiiiina
Egy ilyen kéne nekem is, legalább felvenné azt a sok barmot, amelyik elém vág stb...
szóval sajnálom, sajnáljuk, hogy ismét nem tudtunk veletek tartani, ha jól emlékszem, éppen új karnisokat fúrogattunk...
Szóval nálunk a helyzet változatlan és még az is lesz vagy jó két hétig.
Mi most hétvégén visszük a Ziziket téli álmot aludni, bár ez már ha jól emlékszem az 5. hétvége ami erre a célra lett kijelölve, de hátha most úgy is lesz!
Igazából már sajnálom őket, kell nekik a fűtött kis szobájuk!
Szóval most hétvégén gurulunk egy rövidet a téli rezidenciáig.
Remélem közben nem fogunk megfagyni.
Furi lesz az elkövetkezendő pár hónap motor nélkül, már várom, sőt imádkozom az első tavaszi napsugarakért.
Kutya Úr, kitartást a fogorvoshoz, de legalább szépek lesznek a fogaid és nem utolsó sorban egészségesek! Hajrá, kitartás, aki annyi mindenen átment, mint te, annak ez gyerek játék!
Én a fogszabályzón gondolkozom erősen, meg a szemműtéten.
Persze minden csak pénz kérdése...
Végül is vettem lottót
Na jók legyetek
Puszi mindenkinek.
bár a réginek az eleje még mindig jobban tetszik, azért el tudnám viselni a seggem alatt... kár, hogy az értéke jó eséllyel egy vidéki kislakás árával vetekszik!
06706170942
csabamuvek@freemail.hu
hát, biztos ront a felvételen a jutub, de ez még így is baromi jó minőség!
kár, h majk és a gánti elágazó között nem videóztál, jó az az út, és egy kis tempó is volt itt-ott...
na majd tavasszal (csak tudnám, h hogy bírom ki addig)
köszi a videjót!
fent van a videó is, na azon tényleg látszik, ahogy döntesz, vagány lett, nagyon jó ez a HDs GoPro (sajnos a jutub sokat ront rajta, este a tévén vagy ötször megnéztem, marha jó videót készít a kiskamera )
http://youtu.be/Hbj0_DP2rr0
Köszi Kutya hogy pont ezt a képet raktad ide fel !
Tényleg isteni volt!
A képen úgy látszik, mintha még döntenék is egy kicsit
Jövőre megpróbálunk sokkal több ilyen eseményen részt venni.
A vonatozós dolgot pedig tényleg félre értettem, az elejéről lemaradtam. Csak egy kicsit égtem be.
b
ha saját zsebből megy, akkor olyasmi lesz, mint a tavasszal Tamás barátomnak épített naked hatszázas: