Boldog új évet!
Kérdésem, hogy ha mész ki... vagy másképp...
Tudnál nekem szerezni hátsó doboztartót?
Illetve bár ki más...?
Ha igen mennyiért, vagy ha van mennyibe kerülne!
Illetve nagyon érdekelne egy kormányemelő! (3 cm-es, akkor nem kell a kábelekhez hozzányúlni...)
úgy látszik, hogy ez a szezon erről szól épp a hétvégén jött a hegylakós címre egy olvasói kérdés, majdnem ugyanerről (csak öregebb ZZR-ről) kérdezett a srác.
neki is azt írtam, hogy alapból számoljon 150000 et az új motorhoz (70 átírás, 40 első szerviz, 30-40 tartalék a tavasszal, motorozás közben kiderülő hibákra)
egyébként csak javasolni tudom, főleg két személlyel sokkal jobban használható a 600-as.
Ez mind igaz...
Csak ott az átírás, meg azt is szervizelni kell, meg ott is lehetnek rejtett hibák... ott is kopó alkatrészek... gumi is arra.. vagy esetleg ilyen árban már "normálisabbakat" adnak?
Dilemmában vagyok...
Most készülök a tavaszi nagy felújításra...
Első tárcsák, betétek, két új gumi, szezonális cuccok (olaj, szűrők), teleszkóp felújítás, és még apróbb dolgok...
Közel veri a 200 ezret...
Nem tudom érdemesebb belevágni egy 600-ba?
Ha sikerülne eladni 400 körül, akkor ezt a 2 kilót mellérakni, és egy nagyobbra váltani. Bár ha ezt rákölteném a mostani vasra, akkor egy jó darabig semmit nem kellene csinálni vele...
Sziasztok, még lenne egy olyan kérdésem, hogy megolvadt a fesszabályzóm, és az mitől lehetséges? 1991-es ZZR-em van. Szereztem egy másik fesszabályzót, egy 1997-es ZZR-ét. az enyémen a szám SH590-12 1.3 a 97-esnek SH650A-12 7.3
sziasztok kedves motoros zizi társak!
Elöször is mindenkinek boldog új évet és baleset mentes motorozást 2012-ben.Tudna valaki segiteni,hogy zzr 600E szerviz és iavitási magyar nyelvü leirást holtalálok?Köszi mindenkinek.
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy a ZZR600-nál a hátsó
index izzó cseréjéhez mit kell tennem,mert hiába szedtem ki az indexburából a csavart,a kis fület nem tudtam kipattintani a helyéről ami a foglalatban van!Le kellene szednem az ülés alatti idomot?Ha valamelyikőtök csinált már ilyet kérem írjon!Előre is köszönöm
Hello mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok esetleg egy 1991-es ZZR-hez jobb oldali ablakos olaj oldaldeklit? vagy hol tudnék venni? Előre is köszönöm!
a váz egyezik, de az említett kipufogó és váltó biztosan nem. egyébként össze lehet rakni, csinálták már többször, de kell hozzá kipu, gyújtás, karbi st.
Helló mindenki!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy halott 92' 400-as motorom és találtam hozzá egy 92' 600-ast . Össze lehet rakni a kettőt egybe? Eggyezik e a váltó, kipufogó.......
Előre is köszönöm a segítséget.
Boldog új évet!
Kérdésem, hogy ha mész ki... vagy másképp...
Tudnál nekem szerezni hátsó doboztartót?
Illetve bár ki más...?
Ha igen mennyiért, vagy ha van mennyibe kerülne!
Illetve nagyon érdekelne egy kormányemelő! (3 cm-es, akkor nem kell a kábelekhez hozzányúlni...)
Szóval, ha bár mi ilyesmid van, vevő vagyok rá!
Előre is köszi.
Sajnos amit szerettem volna nem jött össze.... ;(