Helló
Lámpa idom nekem van,mert bontottam egy 92 d modelles 500-as zizit. Van még belőle több alkatrész is, ha érdekel valami az adatlapon az elérhetőségem.
üdv:Laci
Sziasztok!
A hétvégén tettem szert egy kissé romos zx400/zzr 400-asra .
Olcsó pénz volt de sajna olyan is.(teszek fel képeket)
Segítségetek kérném majd alkatrészekkel. Majd kell rá komlett lácszett, bal első index burkolat, óra körüli idom, meg lehet egy hengerfej, de előtte szétszedem. :)
előre is köszi!
hali kutya!
én érdeklődtem nemrég, de hiába az igazán baráti ár, a fogorvosom másképp döntött, úgyhogy egyelőre kénytelen vagyok passzolni a lehetőséget...
jelenleg abban bízom, h az elengedhetetlen dolgok (első féktárcsák, -betétek, telószimmering és -olajcsere, + szezon előtti rendes átvizsgálás után ki tudja még mi) belefér a költségvetésbe.
Nyugi, addig a kanyarig itt is -1C volt, a második képen látszik is a jég.
De kicsit feljebb hirtelen 12C lett.
Szar is volt bejönni a városba a sűrű ködben
Látom te -2,50-en garázdálkodsz én meg 600+on a 250essel
valaki kérdezte a kipufogókat nemrég. szóval érkezik a két versenydob, így eladóak a gyáriak. a képen látható állapot, a végén 1-2 rozsdapötty, kirohadva nincs, a hangja rendben. 9EFt/db
hogy stílszerű legyek: "kemény vagy, mint a fagyott kutya lába"! én már gyalog is fázom, és remegve várom a tavaszt... nincs mese, puhány vagyok! viszont maximálisan megértelek
Bp-en egész héten jó pár robogóst láttam (nem csak futárokat), és meglepően sok "nagymotor" is közlekedik még.
a lottóban nem hiszek, nem is lottózom, de erős az elhatározás, hogy - legalább télen - olyan helyen nyomjam, ahol elég a bőrdzseki és a motor...
kár, h portugál messze van, a többi meg megfizethetetlen
Én is erősen gondolkozom egy napos helyre való költözésben!
Nem lenne fűtés számla, idegeskedés, két pálmalevelet egymásba hajtanék, kész a ház, és pecázgatnék, gyümölcsöt szednék, élném, békés gondtalan életemet!
De jó is lenne!
Sajnos azt a közel 2 milliárdot nem én nyertem, pedig erősen pályáztam rá!
én még ma is robogóval nyomtam, két hétig járok vele két literből, plusz nem idegesítem magam a sok tötymörgő f.sz miatt a kereszteződésekben tiszta haszon.
asszem szardíniára kellene költöznöm, akkor egyáltalán nem lenne szükségem autóra
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITECH 59l 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű állapotban eladó 30 000ft ért a bolti ára 110 000! érdeklődni lehet-30 973 0869
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--
Mindenem van hozzá! ÚJ ,utángyártott, bontott Adatlapomon elész!