Tényleg, ez az egyetlen dolog az életemben, hogy "nem fáj", miután kiadtam X összeget javításra, vagy tuningra, mert amint beindít, egyesbe rak, a drága jó csattanással együtt... és elindul az ember, onnantól kezdve megszűnik a külvilág... a gondok, problémák, idióta emberek, főnökök, és semmi más nincs csak a motor, te, és a barátok...
Örülök neki, hogy eltudtunk menni az évadzáró talira, mert már nagyon hiányzott. Számolom a napokat tavaszig...
Hát komolyan elkezdtem számolgatni...
Sokat megyünk ketten a Brigivel két személlyel és ezért is jó lenne, ha 600-as blokk belekerülne.
Ahogy számolgattam eléggé pörögnek a számok, de majd Áronnal megbeszélem, hogy jóárasítva mennyibe is kerülne ez a kis "tuning"
Azért is gondolkodom ezen, mert ugye jövőre nő az átírási illeték, és nagyon sok pénzt buknék, ha lecserélném egy 600-asra. Inkább ez a blokkcserés megoldás jobb, "gazdaságosabb" ötlet.
Az a baj, hogy e mellett még a féktárcsákat és betéteket is lekell cserélni, mert a minimum alá koptak. Plusz egy új gumi garnitúra sem ártana. Ahh... Pénz, pénz, pénz... De az érzés, és élvezet, megfizethetetlen amit nyújt...
Szia! Postán el tudom küldeni, legolcsóbb, ha az összeget utalod, vagy rózsaszin csekken feladod, mert akkor viszonylag olcsón kijön a postázás, utánvéttel 1690Ft lenne...
...hogy jobbat ne mondjak: az én Gym motorom kb. százezer forintba van. Áron átfűzi a blokkot, az ő munkadíja meg kijön a maradék alkatrészek eladásából. nem varázslat.
Szóval közel egy kilóból megállna? Te jó ég... én meg megvétel után kicsit többet ennél ráköltöttem, amikor a váltót cseréltettem, meg pár "apróságot" csinált meg Áron.
Hmmm, tulajdonképen így kevesebbet is buknék, mintha eladnám és vennék egy hatkilósat...
Most beleültetted a bogarat a fülembe evvel... Ezek szerint Áron tud megkímélt blokkot is? Na majd felhívom január-február környékén, és utána érdeklődöm. Mert csak akkor lesz zsé...
Bár érdeklődés miatt éppen a héten is felhívhatom...
Köszi az infót kormány tekintetében.
Bár hogy most belegondolok, szerintem az isten pénze nem lenne elég amit elkölthetnék motorra.
Szerencsére ez az egy olyan szenvedélyem ami után ha elköltök néhány erős magyar forintot, tudom hogy sohasem bánom meg.
Vannak tervek tavaszra, csak majd ki tudja mire lesz "kedvem"
én sem gondolkodnék a helyedben szólj Áronnak, ő tudni fogja, mi a teendő...
(csak javasolni tudom a dolgot: egy kilóból megvan, és sokkal jobb lesz motorozni vele)
minden szempontból jobb a széles kormány, most, h a Gym géppel mentem pár kört (széria kormánnyal), rendesen szenvedtem ott, ahol a másikkal simán elfordultam.
a plexi sajnos cserés ilyen esetben, de a héten lesz egy alternatív átalakítás (egy régi GPZ befogója kerül fel a ZZR re), azzal megáll 6-8000 forintból a faragás.
a hatszázasomon lévő LSL kiemelőt és Pazzaz kormányt használtan vettem, 18 000 ért.
Csak hangosan gondolkodom. Most hogy megint ennyi lóvé lesz ráköltve a kicsikére, nagyobbra váltás okán, nem biztos, hogy elfogom adni. Láttam Tóth Gyulánál 600-as blokkot, gondoltam bele lehetne faragni, ha majd alkalom adtán kinőném a 400-ast.
Papírozásban nem nagyon gondolkodom. Persze ezt így négyszemközt mondom.
Tudod egyre jobban gondolkozom, azon mivel itt is láttam a kormány nem egy "csutka" volt, hogy egy ilyen kiemelős túrásabb kormány jobb lenne. Nem csak kényelmesebb, de hasznosabb is a manővereknél. Drága mulatság egy olyan átalakítás, mint a te hatkilósodon van?
Plexi átalakítás nélkül nem lehet rátenni az ilyen típusú kormányt?
Bocs, lehet elértettük egymást.Ha az óra körüli takaró műanyagra gondolsz ami két részből áll és azon van egy kis tárolódoboz, az már sajnos nincs meg
De ha még valami érdekelne nyugodtan keress.
Keresném Juhász Z. -t a topicból, képtelen vagyok emailt küldeni neki, a démon folyamatosan visszadobálja az összes citromailes címet. ITt elérhető vagyok 30 324 2727
Szia! Üdvözöllek köreinkben, velem beszéltél ma délután lánckerék ügyben
Érdekességképp ajánlok egy blogot, ahol valami állat némileg szétszedte merő kíváncsiságból a hasonló Zizijét: zxrash.blog.hu
szia,
láncszettre tudok jó árat mondani, jó minőségben ( ITT tudsz érdeklődni ), sajnos idomból már csak alsó, és a két hátsó-oldalsó maradt, a többit múlt héten vitték el.
Féktárcsák megvannak még? Ha igen, akkor mennyi lenne az áruk?
Ezek a tárcsák jók az E modellre is?