Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyire sürgős? 1-2 héten belül jön új árlistám olajokra (Fuchs mellett lesz MOTUL stb. is), sztem érdemes kivárni.
egyébként a szokásos: az olaj kb 2500-2700 / L, a szűrők 1600 körül.
Hali Kutya. Olaj kellene majd. Milyen árban tudsz? 8l 10w40+szürő zzr- cbr900rr és 4l Viragóba való olaj. + szürő
kösz
Nekem is volt, hogy hidegben nehezen indult. Közrejátszhatott az is, hogy hónapok óta állt. Fontos, hogy ha gyenge az aksi, ne nyektesd, csak lemeríted. Eleve szerintem nem is szeretik ezek a gépek a hideget, valamint igy védik az ízületeidet. Kutya intelmeit kövesd
ha hidegben nem indul, az általában kompresszió hiba, elsősorban hengerfej miatt. ha az rendben, akkor mehet egy karbi tisztítás és szinkron.
téli leállás: http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok.
Valószinüleg egy nagyon egyértelmű kérdésem lesz,viszont mint kezdő motoros a válaszra mégse olyan könnyű rájönnöm.
Egy zzr 400as 92'es évjáratú motorkerékpárom van és így a hideg idők miatt már nem nagyon szeretne beindulni(2-3 fok).Ez normális a ziziknél,vagy a motoromnak van valami gondja?
Illetve ha már itt vagyok ha valaki tudna adni valami tanácsokat,hogy mikre kell oda figyelni illetve mi a teendő a motorral mielőtt eltennénk télire a garázsba. Amit tudok, hogy az aksit le kell venni, de gondolom ennél azért valamivel összetettebb a kérdés.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Hát, nem baj, ha a főtengely "tudja" mikor kell a jelet adnia, hogy a szikra jókor érkezzen meg Ha erőtlen volt, akkor egy kompressziót csak kellene nézni rajta... Lehet persze, hogy ha a letapadt dugattyúkat kijavítottad, utána már jobb lesz. Majd mesélj, mit alkottál, engem érdekel
há' még szép, h megosztom!
Zseton!

Ha kapsz valami jó ajánlatot, akkor azt majd velem is oszd meg, ha kérhetem, mert én is ugyanabban a cipőben járok.

Köszi!
De a vezérlés belállítására még mindíg nem tudtam meg többet. Ezt a képet találtam, de a főtengellyel is össze kell hangolni?
A volt gazdája azt mondta hogy erőtlen volt utánna már be se indult. Önindító teker könnyen átfordul, szikra van rendesen, friss benya van benne és ez még a régebbi vákumos megoldás.
A karburátorokat még nem néztem meg igazán de az lesz a következő. Valószínűleg az is lehetett a probléma hogy a 2-3 as dugóknál a gyűrűk le voltak tapadva.
Szia!
Szelephézag és a karbi rossz beállitásaokozza! Ha kell segitség adatlapomon elérsz!
köszi szépen kutya!
így már kicsit könnyebb dolgom lesz a 182 oldalas katalógussal!
tök ugyanaz, 400/600, D-E modell, de még a ZX6R 2000 előttiek is.
Belso átméro?: 61, Külso átméro: 300, Lyukátméro: 10,5 Lyukszám: 5.
sziasztok!

elkezdtem begyűjteni 1-2 árajánlatot első féktárcsákra, de nem mindenhol tudják pontosan, h 400as zzr-re mekkora kell (ja, és persze én sem tudom )
tudnátok nekem méretet írni? ugyanaz kell a 400asra, mint a 600asra?

előre is nagyon köszi!
akkor ott nem a gyertya a hiba... valószínűleg. elsőként egy autóvillamossági szerelővel nézesd át a főtengelytől a trafókábelig.
sziasztok.
van egy zzr 500-som mindig tönkrevágja a gyertyákat.segítsetek légyszi mert drága mulatság.cr9e raktam bele de most a denso változatát vettem azt is kinyírta.
szegény... ide jött egy válaszért, és több kérdése lett, mint előtte
Ez így nehéz Amolyan "neszesemmi, fogd meg jól"
Valami baja volt - mi?
Nem indul - milyen tüneteket produkál?
Vezérlés gépkönyv alapján, vagy hozzáértővel. Aztán végignézni, mi kell az induláshoz.
Meddig jut el az inditózás során? Az öninditó teker, elég gyorsan teker, nem teker, csak a relé kattog, vagy az sem. Jelet kap a főtengelytől, szikra van? Karburátor tiszta, nincs nagyon eltekergetve? Üzemanyag friss? Üzemanyagpumpa működik?
stbstbstb
Üdv Mindenkinek!
A nem indulásnak (zzr400) végére akartam járni és szétszedtem atomjaira a kicsikét.
Történethez az is hozzájár hogy motorhibásan vettem. Kezdtem hengerfej semmi, akkor már a hengert is megnéztem , semmi. A vezérlést kell majd szerintem jól belőni és nagyon remélem hogy menni fog már.
Tudna segíteni valaki hogy kell pontosan beállítani a vezérlést?
Vagy esetleg valakinek valami tipp miért nem indulhat?
nekem nem ZXR em van annyira nem vágom csak barátomnak csinálom mert én jobban értek hozzá ami meg nem megy inkább utánna járok azért kérdeztem ezt is....egyébként külön van ez csak a vizet hajtja
Szoktam arra felé járni (igaz jó időben motorral ) Szóval az messze van nem megyek le megmutatni. Mennyire hasonlít a zxr600 -ra a vízpump? Egyben van neked a olajpumpával mint a zxr250 vagy külön? ízpumpa tömszelencét Bp a germalexnél (honlapot megtalálod lebeszéled méret alapján nekem 3 éve van benne)lehet pár ezer ft-ért kapni. Teló szimeringeknél nézd a legutolsó lapon
S.patak
Kösz rash& Valamikor a régi dácia vízszivattyúját (azt hiszem) szereltük igy
Ezek a legérdekesebb dolgok, pont hogy ezeket a trükköket, technikákat kellene megosztanunk!
Amennyiben kérdésed van keress emailben ne tartsuk fel a fórumot ilyennel bbzzkukaccitromail.hu. Amúgy borsodi vagyok én is . tváros. Te merre