Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kezdem sejteni, h honnan ez a fura vonzalmam az endurókormányokhoz
Szar vagy lelazult az oldaltámasz kapcsolója. (Vagy csak elfelejtetted felhajtani)
szevasztok! Okozok már nektek egy kis fejtörést karácsony előtt . Olyat csinál a gépem rendesen megy idáig nix problem Leállok aztán ha ujra le akatok indulni rendesen felpörög beteszem 1 be és engedem rá a kuplungot és lehal. az istennek nem akar sehová menni. alapjárat normál , ráhúzom felpörög, de nix menni. talán ti okosabbak vagytok mert nekem már nincs lövésem.
Szia!
Vannak Gold tárcsáim raktáron ha kell segitség! Adatlapomon elérsz!
Szia!

Tudok segiteni ! Adatlapomon elérsz!
Szia!

Megoldás rá az amit irtam! Elkellene hozni hozzánk a szervizbe
cép darabok, nem vitás!
és mán azt is tudom, h mit takar, h úsznak az ágyban (v úszik az ágyuk?)

"a menő tárcsák ilyenek, jobban viselik a melegedést, meg egy csomó jó dolog..."

nnna erről beszélek, így kell magyarázni a hülyegyereknek! köszi, kezdem felfogni, de azért még teszek egy kirándulást gugli barátommal...
király vagy!

remélem nem beszélek hülyeséget ezzel az úszóágyazással

a holtjáték egy feature volt nem bug

a menő tárcsák ilyenek, jobban viselik a melegedést, meg egy csomó jó dolog...
az a holtjáték minek volt köszönhető? magának a tárcsának, v a ténynek, h úszóágyazású (hopp, figyeled Bandi? ), v szerelési gondok?
ejj, debetoppantál! gondoltam hagyok pár órát, mielőtt rádcsörgök, de 1 se kellett!

megint tanultam egy új szót: "úszóágyazású". ahogy Latabár mondotta az "egy bolond százat csinál"-ban: "ez szép szó. megjegyzem. azt nem tudja véletlenül, hogy mit jelent?"

&rash sztem mindenre emlékszik, aminek köze van a technikához, én meg pont az ellentéte vagyok!

kösz az infót Bandi!
Hogy honnan emlékszem? Akkor vetted a Zizit, és átugrottál, hogy próbaként felcseréljük a fesszabályzókat. Mutattad is, milyen holtjátéka van a tárcsáknak - no innen emlékszem
Mán itten is vagyok! Dehogy &rash honnan emlékezett a régi goldfren tárcsáimra

Szóval igen, azzal vettem annó a 4kilóst, de hamar leseréltem. No nem azért mert rosszak lettek volna, csak engem zavart,hogy zörgött egy-egy gödörben a laza szegecselés, merthogy úszóágyazású tárcsa volt.
szerintem Tóth Gyulát kérdezzétek fék ügyben, annó az én goldfrenem is nála landolt.
köszi, akkor rákérdezek nála!
na pont ezért gondolkodom "hangosan"...

én úgy emlékszem Peeter az ebay-ről szerválta, utána találta ezt a lehetőséget (bár simán lehet, h a termék ugyanaz). nekem nem rémlik, h mesélt volna ilyet, de ez semmit sem jelent, visszakeresek a fórumban!

Emlékeim szerint Bandinak voltak GoldFren tárcsái a 400-on.
Peeter nem azt mesélte, h az új is üt kicsit, amit vett? gyanús nekem az a 25/db...
hali!

no itt tartok féktárcsa ügyben:
- Peeter kontaktjánál 1 első szett (2 db) 54.900 Ft, ingyenes kiszállítással, megrendeléstől számítva 10-15 munkanap alatt meg is van
- van 30.990 Ft/db áron GoldFren tárcsa, erről tapasztaltabb márkatársaink talán tudnak valamit...
- keresgéltem e-bayen is (pl.: e-bay ), de kicsit szkeptikus vagyok, talán a vásárlásnak erről a formájáról is kapunk némi tapasztalatot, nem tudom, bevállalnám-e (legalábbis féktárcsa ügyben)...

a gyári ugyebár felejtős , úgyhogy egyelőre ennyi...

ha valakinek egyéb tippje, ötlete, hozzáfűzni valója lenne, azt természetesen nagyon megköszönnénk!
Sziasztok! Segítséget kérnék, lánckerékmenesztő gumit keresek, valaki tudna nekem tippet adni hol keressem?
Szia.

melegben nem volt gondom vele de tavasszal és most ősszel hidegben mindig tönkremennek a gyertyák.indításnál ráhúzom a szivatót és a gyertyák eláznak de nem indul csak puffog rakok bele új gyertyát ngk cr9e indul, szépen jár de egy hét múlva indítanék és megint ugyanaz a jelenség.

mi a megoldás,várom válaszod?

köszönettel a segítséget
ok kereslek 20-a köröl
ha külön nem tenném fel ide, akkor karácsony előtt keress meg légyszi, és mondok jó árakat rá
nem sürgős . akár jövőre is jó úgy is tavasszal cserélem . De ilyenkor már elszoktam kezdeni a keresést. Bár eddig mindig tőled vettem