Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit találtam...

Mi a véleményetek? Megérné?

Konzol
Most hívtam Áront, evvel a 400-600 átalakítással. Azt mondta, hogy átépíti nagyon szívesen, de blokkot olyat, ami megbízható nem tud szerezni, és érdemesebb egy komplett motort venni, amiben ki is lehet próbálni. Az viszont kicsit drágább befektetés. Mondjuk a mostani 400-as blokk nagyon rendbe van téve, és ki tudja mennyit kell az új 600-ra rákölteni.

Nem egyszerű, de nincs lehetetlen. Tavaszig utána járok, és körbe nézegetek. Ha csak blokkot vennék, azt nem lehet kipróbálni, úgyhogy nagyon zsákba macska lenne.
&rash!

Én hiába tárolom a nappaliban, közel sem tudok annyit tenni a vasért, mint te. Engem sajna nem áldtak meg ilyen műszaki tehetséggel.
Ó igen !

De jó is volt...! Kár hogy ilyen gyorsan elmúlt.
Amikor megérkeztünk, és a "néni" kérdezte, mit hozhat... a válasz egyértelmű volt, hogy valami HIDEGET
Sziasztok!
Nem tudok sehonnan letölteni service manualt a 400-as zizimhez.
Nincs esetleg valakinek. Jó lenne elősször megnézni hogy mi vár rám ha szétszedem a motorját.
aki ott volt... ZZR szezonzáró 2011
Minden kedves András ismerősömnek Boldog Névnapot Kívánok !
Bocs a zavarásért.
Zoltán kérésére. Telszámom az adatlapon.
Az enyém meg egy ri**nc volt mostanában, úgyhogy örülhet, hogy a garázsba beengedem.
Ismerős ez a lakásban tárolás. Bár nekem csak a folyosóra jutott el a motor, legalábbis a nagyobb részei
Garázsban? Az is jó móka lehet... Vizuális típus vagyok, és elképzeltem...

Hát hogyne! Máshol nem is lehet a helye. A radiátor mellett, és szépen néz ki az ablakon...

Teszek is be képet róla....
Az jó, mert biztosan szeretnék rá menni. Remélem minél többen verődünk össze, és tudunk majd menni.
nahát, már azt hittem csak én szenvedek...

én a videók mellett napi 10-15 percet töltök a garázsban, asszem kezdek rendesen megkattanni...

nálad még mindig a nappaliban pihen a gép?
igen, Peti nemrég írt, h biztosan lesz, három napos.
A zene tökéletes választás!

Jó móka lehet, az elvonási tünetek kezelésére. Miután "megizzadt" az ember egy ilyen jó quadozás után, vár a meleg szoba, és a tea...
Próbálom pozitívan felfogni a telet...

Nem tudod véletlenül, hogy jövőre lesz motoros áldás? Mert az nagyon tetszett. Olyan közösségi volt, és volt néhány pillanat amikor majdnem meg is hatódott az ember, pl a Székely himnusz éneklésekor.

Remélem jövőre is jó szezonunk lesz...
ja, muszáj, h legyen. az a quad kb 80ezret ér, nincs értelme eladni, erre az évi 5-6 havas bohóckodásra meg tökéletes

Még szerencse, hogy van egy ilyen lehetőséged...
De én csak nézem a sportmotoron a videókat, és brümmögök

Valamit ki kell találnom... Hibernálás tavaszig, vagy valami...
szevasz kutya!
megadnád a számodat, a segítséged kellene

GURO
ne is mondd... még nincs is tél, és máris elvonási tünetek nálam is elő kell vennem Andi quadját
A múlton sírni felesleges... majd bepótoljuk legközelebb.
Amit meséltél, hogy milyen spéci konyha van ott... Egyszer kipróbálnám nagyon szívesen!

Nem is mondtam még... De múlt héten, háromszor álmodtam azt, hogy motorozok... Ez normális? És még csak most kezdődik a tél... te jó ég...
Köszi!

Akkor lehet, ha ez egy jó állapotú tárcsa, itt is lehetne spórolni, a blokkcserére.

Bááár... Féken a teljesítményért? Nem túl racionális, de majd kialakul a terv...
bánhatjátok Henryx City-t, finom, forró teával vártak minket, most is nagy élmény volt
az egyik kolléga is kacérkodik a gymkhanával, arra keres vmi idomtalant.
mennyit kérnél a komplett, járóképes motorért (idomok és lámpák nélkül) ?
a D és E ugyanaz.