ha NEM műszaki vizsga keretén belül akarod akkor kell az importőr hivatalos igazolása (megfelelősségi nyilatkozat vagy műbizonylat) , hogy az adott autóban euro2 motor mozog.
ha megvárod a vizsgát akkor a vizsgabiztos módosítja, kapsz műszaki adatlapot azzal ocsmány ésatöbbi....
intéztem már mindkét esetet....
Hozzánk is jött ügyfél, én az UFO-nak nézés helyett megkértem a műszaki igazgatónkat az importőr oldalról, hogy küldjön egyet.Megtette. Ennyi.
Ha fél éven belül, akkor az utolsó vizsgaállomásnak jogában áll javítani az adatbázisban (ha kéred). Javítás menüpontban kijavítja a környezetvédelmi besorolást, kapsz új műszaki adatlapot, meg matricát és csak ez utóbbi díját kell kifizetned.
Az időpont valami jogszabály változás miatt nem mindegy.
Már vissza. Meg lett gyógyítva ahol elolvadt a műanyagozás, kapott új szemet, hogy pótolhassam a már vásárláskor is hiányzó hátsó összekötő konzolt a két idomfél között illetve kapott egy kis plusz hőszigetelést a közösítőnél.
az mondjuk jogos... Tamás visszarakta a pofánvágott gyári dobokat a ZZR-re (megépítettük full idomosra a gépét ), nála így ott van az 1400 grammos "józsimura" dob, aprópénzért...
a belépő csöve át van alakítva a 600-as közösítő méretére.
Tervek azok mindíg vannak, kérdés mi lesz belőle Gondoltam hamár megcsinyálom, legyen olyan amilyennek lennie kell. Jólenne megszabadulni a gyári rencer +30 kilójától...
négyaZegybe mi? újabb tervek, újabb költség... megnyugodtam, hogy nem csak én "kapok" a hülyeségemért, miszerint minden télen sikerül leütni pár (tucat) alkatrészt az íbéjen, ami véletlenül pont passzol a ZZR -re
Mozdonyra visszakerültek az oldalvitorlák? Amennyiben még nem, egy fotó aparáttal felvértezve megtekinteném a leömlődet, a 4-1 összekötésre koncentrálva ha lehet...
nekem megéri a plusz időt, egyszerűen képtelen vagyok visszaszokni az autóba a többi hülye közé, huszadiknak a sorban... március óta nem ültem bádogban, csak amikor messze mentem, dzsuva időben.
A Mozdonyt tuti nem veszem elő ilyen időben. Reggel zombi módban a hidegben a négykerekű zombik között... Egy rossz mozdulat bárkitől és több a kár, mint amennyit a komplett robogó vagy a négykerekű oroszlánfos ér... Ráadásul lusta vagyok annyi időt öltözködni meg vetkőzni pluszban, mint amennyi az út maga. Ez van, papírmatska lettem?
Ment a válasz. Köszi az infókat!
Mielőbbi jó időt!
Olcsó benzint már nem is merek kívánni, mert az már csak a mesében létezik...
Van egy szatunás utángyártott sárvédőm 1100-ra, fényezetlen, új, fehér. 4 ezer pénzért megválnék tőle. Elérhetőségeim az adatlapon.
ha megvárod a vizsgát akkor a vizsgabiztos módosítja, kapsz műszaki adatlapot azzal ocsmány ésatöbbi....
intéztem már mindkét esetet....
Hozzánk is jött ügyfél, én az UFO-nak nézés helyett megkértem a műszaki igazgatónkat az importőr oldalról, hogy küldjön egyet.Megtette. Ennyi.
Ha fél éven belül, akkor az utolsó vizsgaállomásnak jogában áll javítani az adatbázisban (ha kéred). Javítás menüpontban kijavítja a környezetvédelmi besorolást, kapsz új műszaki adatlapot, meg matricát és csak ez utóbbi díját kell kifizetned.
Az időpont valami jogszabály változás miatt nem mindegy.
Ha nálad ez működhet, nyugodtan keresd meg őket.
infódús leveled érkezett a frímélre...
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
a belépő csöve át van alakítva a 600-as közösítő méretére.
Mozdonyra visszakerültek az oldalvitorlák? Amennyiben még nem, egy fotó aparáttal felvértezve megtekinteném a leömlődet, a 4-1 összekötésre koncentrálva ha lehet...
de kb 3000 en állnak most sorba ilyenért, szóval nem lesz egyszerű a dolog...
vagy műszaki vizsga alkalmával,vizsgabiztos átírja, adatlap,új forgalmi (ez esetben ingyé').