Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az oldalidom jobban bejön, ezek a hosszanti pálcák szebbek, mint a régi "tökreszelő" a többi ugyanaz, vagy bénább, mint a mostanin.
a 95Nm/2000 ford. azért bassza a csőröm...
Öregszel
Dehogy dobok célba, nekem pont a lámpája tetszik jobban azzal a kis alsó izével. Oldalról/hátulról szerintem is semmilyen, de ha majd oda jutok, hogy válogathassak, biztos megyek vele egy próbakört :)
Lehet célba dobni rám de nekem a Vízipók 1,4-es jobban tetszik szemből, a seggük meg egyformán semmilyen.
Hát nincs igazam, mert ZX-14R. Már semmi sem a régi :)
ZX-14 az, nincs R utána. Hátmitmondjak, szimpatikusabb, mint a mostani :)
szia, a közösítő egyelőre marad, csak a dobok eladóak, de azzal is várni kell még 2-3 napot. az egyik cimbora törött ZZR-jére elvinné, h mozgásképes legyen a vas - hétvégére kiderül. a dobok egyébként 10-12 /db körül lesznek.
nem zörögnek, nincs hangjuk, még annyi sem, mint az én, '02-es hatszázasomnak.
Egy malomban őrlünk! Pont azt írtam, hogy kell a végére a kakaó! Az hozza nekünk a sebességet. A rajtnál atomra látszik, hogy olyat tol nyomatékból a 14-es, hogy besz@rás Na majd egy frankó Muzzy tuningos ZX14R lesz az igazi csemege! Nyami
a lóerő - szerintem - pont a 200 km/h feletti résznél jön jól, vagyis a végsebességet azt tolja, de a 10 alatti időket a temérdek nyomaték (meg a kipörgésgátló) hozza
(épp tegnap este beszélgettünk róla, hogy a mostani változatnak is csak hibátlan, ultra-tapadós aszfalton tudsz másodikban telit hózni, mondjuk háromezernél... ha jól látom, az új változat kb 150% -át tudja tolóerőben ezen a fordulaton, alatta meg a dupláját amint kikapcsolja a hülyegyerek a ktrc-t, lesz itt olcsó, bontott új ezernégyes )
Na és amit sejtettem
Amcsiban 14.699 dolcsi az ára a ZX14R-nek, ami cirka 3,2 milla. Itthon a "régi" ZZR ára 4,230 milla. Mennyi lesz majd az új?
Kutya! Kit érdekel? Hát engem
A promók között van 4 gyorsulás is ahol szériában elég izmos adatokat hozott már most a ZZR negyed mérföldön (402,33 méter):
9,78 sec - 234,96 km/h
9,88 sec - 233,35 km/h
9,91 sec - 231,74 km/h
9,75 sec - 236,57 km/h
A lóerő pont a sebesség miatt jönne jól a végére Nálunk 9,4-9,5 körüli időket mennek a reszelt busák 245 - 250 km/h-val. Szóval kell az a kakaó Kutya!
És még csak ezt követően jön a fúrás-faragás
De mi ketten más területi felhasználók vagyunk
Igen, köszönöm, már jobban vagyok. Lelkileg is már helyrerázódtam. Már sok alkatrészt beszereztem, már csak szinte a burkolat javítása van hátra, amit elviekben Kityáék csinálnak, ha elvállalják.

Nagyon szép a leányzó páros a képen!
Remélem ti jól éreztétek magatokat. Furcsa egy ország lehet a kis leírtak alapján!
Údeimádnám, ha megbilincselne :)
Ha közönséges akarnék lenni, azt mondanám, hogy ő ,,megbüntethetne", de nem mondunk ilyet
Mindenesetre tényleg szép
Tehát a rendőr nénik...

Athén közlekedés

Förtelem!
Biztonság sehol!
Védőfelszerelés sehol!
Az autókban biztonsági öv sehol!
A zöld lámpánál esélytelen átjutni a zebra másik felére...
stb-stb...
Tegnap eset sikeresen haza érkeztünk a Thuderrel Görögországból!
Sajnos nem motorral voltunk, de így utólag talán jobb is..

Egy pár helyi érdekességet mutatnék!

A helyi parkolás borzalmas... ne szüljön az asszony, mert egy hét mire kibányászod az autód... És az a borzasztó, hogy az utcán is így parkolnak, tehát az, hogy beszalatsz a postára és mész tovább, az felejtős!
Helyi motorok...ez nem vicc! Ja és vontat is, no meg a "hátsó" kerék is vicces!
Kis 50 cm3 motorok hatalmas csopper hanggal, olyan dobok vannak felszerelve, borzalmas...

Viszont ilyen csini rendőrnénik vannak kint... Még én is megnéztem...
Peeter!

Jól vagytok mostanra?
Lelki megrázkódtatás kiheverve?
Moci, hogy áll?
Ha tudok valamiben segíteni, szólj!

Üdv KillBill.
Szia Kutya!

Te mennyiért adnád a gyári kipuf rendszert?
Hmmm...
Gyula, mennyi lenne nekem a dob? A megfelelő csatlakozóval, esetleges szereléssel együtt?

Lehet fel is hívlak holnap!
Üdv KillBill.
201 ló - kit érdekel, amikor közel 100Nm-t tud 2000-es fordulaton?

basszus, az pont a duplája, mint amit a hatszázas gépek tudnak 13-14000 környékén
Hááát nem estem hasra az új ZZR-től. 201 Le? Pfff...
De majd veszünk egyet
Én innen vettem szabályzót, és semmi gond vele, 13000 volt kiszállítással.http://www.kelle.hu/
kawasaki zzr bontott alkatrészei eladók 06309492804
Itt: link és tényleg jó.....14 rugó körül van a gyári 60 rugóval szemben......
Szia Tsanyi!

És ilyet hol lehet beszerezni illetve mennyiért?