nekem az oldalidom jobban bejön, ezek a hosszanti pálcák szebbek, mint a régi "tökreszelő" a többi ugyanaz, vagy bénább, mint a mostanin.
a 95Nm/2000 ford. azért bassza a csőröm...
Dehogy dobok célba, nekem pont a lámpája tetszik jobban azzal a kis alsó izével. Oldalról/hátulról szerintem is semmilyen, de ha majd oda jutok, hogy válogathassak, biztos megyek vele egy próbakört :)
szia, a közösítő egyelőre marad, csak a dobok eladóak, de azzal is várni kell még 2-3 napot. az egyik cimbora törött ZZR-jére elvinné, h mozgásképes legyen a vas - hétvégére kiderül. a dobok egyébként 10-12 /db körül lesznek.
nem zörögnek, nincs hangjuk, még annyi sem, mint az én, '02-es hatszázasomnak.
Egy malomban őrlünk! Pont azt írtam, hogy kell a végére a kakaó! Az hozza nekünk a sebességet. A rajtnál atomra látszik, hogy olyat tol nyomatékból a 14-es, hogy besz@rás Na majd egy frankó Muzzy tuningos ZX14R lesz az igazi csemege! Nyami
a lóerő - szerintem - pont a 200 km/h feletti résznél jön jól, vagyis a végsebességet azt tolja, de a 10 alatti időket a temérdek nyomaték (meg a kipörgésgátló) hozza
(épp tegnap este beszélgettünk róla, hogy a mostani változatnak is csak hibátlan, ultra-tapadós aszfalton tudsz másodikban telit hózni, mondjuk háromezernél... ha jól látom, az új változat kb 150% -át tudja tolóerőben ezen a fordulaton, alatta meg a dupláját amint kikapcsolja a hülyegyerek a ktrc-t, lesz itt olcsó, bontott új ezernégyes )
Kutya! Kit érdekel? Hát engem
A promók között van 4 gyorsulás is ahol szériában elég izmos adatokat hozott már most a ZZR negyed mérföldön (402,33 méter):
9,78 sec - 234,96 km/h
9,88 sec - 233,35 km/h
9,91 sec - 231,74 km/h
9,75 sec - 236,57 km/h
A lóerő pont a sebesség miatt jönne jól a végére Nálunk 9,4-9,5 körüli időket mennek a reszelt busák 245 - 250 km/h-val. Szóval kell az a kakaó Kutya!
És még csak ezt követően jön a fúrás-faragás
De mi ketten más területi felhasználók vagyunk
Igen, köszönöm, már jobban vagyok. Lelkileg is már helyrerázódtam. Már sok alkatrészt beszereztem, már csak szinte a burkolat javítása van hátra, amit elviekben Kityáék csinálnak, ha elvállalják.
Nagyon szép a leányzó páros a képen!
Remélem ti jól éreztétek magatokat. Furcsa egy ország lehet a kis leírtak alapján!
Förtelem!
Biztonság sehol!
Védőfelszerelés sehol!
Az autókban biztonsági öv sehol!
A zöld lámpánál esélytelen átjutni a zebra másik felére...
stb-stb...
Tegnap eset sikeresen haza érkeztünk a Thuderrel Görögországból!
Sajnos nem motorral voltunk, de így utólag talán jobb is..
Egy pár helyi érdekességet mutatnék!
A helyi parkolás borzalmas... ne szüljön az asszony, mert egy hét mire kibányászod az autód... És az a borzasztó, hogy az utcán is így parkolnak, tehát az, hogy beszalatsz a postára és mész tovább, az felejtős!
Helyi motorok...ez nem vicc! Ja és vontat is, no meg a "hátsó" kerék is vicces!
Kis 50 cm3 motorok hatalmas csopper hanggal, olyan dobok vannak felszerelve, borzalmas...
Viszont ilyen csini rendőrnénik vannak kint... Még én is megnéztem...
a 95Nm/2000 ford. azért bassza a csőröm...