Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kapcsolj be mindent (fényszóró stb.) és úgy kb 13.7-14.2 között kell lennie.
ok, h csökken, de ezt akarja a fesszab kompenzálni + feszültség ráadásával? amit esetlegesen alapból kellene biztosítania...
De lehet h nem e szerint az elv szerint működik a fesszab, akkor viszont még mindig tanácstalan vagyok...
Töltésnek mennyinek kell lennie alapjáraton és fordulatszámon?
Oksa!
Negyedjére sikerült is elküldenem, mert mindig visszadobta, hogy túl nagy a levélméret.
ha plusz fogyasztó lép be, akkor csökken a feszültség
Szia Kutya!
Ez sajna kizárva, mert standeren is ugyanezt produkálja...
Nemlehet fesszabályzó? arra gondolok h amikor féklámpba bekapcsol, akkor magasabb feszültséget ad, mivel belép egy plusz áramfelvevő a körbe, és az a magasabb áramerősség vagy feszültség, (ebben nem vagyok otthon) lesz elegendő a világítás számára...
Ez azonban csak feltevés, nemtudom h hogyan lehetne igazolni, emiatt nem akarok uj fesz.szabot csináltatni, vagy keresni...
Lég-olajos ős gixxer?
igen, épp most nézem.
Oksi, köszönöm!
E-mail megérkezett?
ááááááááááá.... megőrültem ! eladó a műszerfal is, nekem ilyen kell!
természetesen E modell, a 95-től gyártott, saválló kipuff renceres változat.
szia! D vagy E model?
szuper, köszi! akkor várom a fejleményeket...
angol volt a motor, vagyis látszik rajta a sós levegő nyoma, de a hangja szép, nincs kirohadva a belseje.
a héten teszek fel képet csak a dobról, az árat kitaláljuk, h kevésbé fájjon, mint egy bontós sztori...
ok, jegyeztem, hátsó sárvédő félretéve
nem lehet, h egyszerűen túl magasra van állítva a lámpád, és a "levegőbe világít"? amikor fékezel, kicsit megül a motor eleje, és rögtön az útra vetül a fény
Üdv Mindenkinek!

Egy kérdéssel fordulnék a nagyérdeműhöz:
Azt vettem észre éjszaka, hogy a lámpa fényereje elég gyenge, de ha használni kezdem az első féket (bekapcsol a féklámpa) fényesség gyúl a környéken... Már cseréltem izzót, más típusút is próbáltam, mint legegyszerűbb megoldást, de nem jött be

Valakinek esetleg vmi tippje ezzel kapcsolatban?
Előre is köszi
Eladtad? Fémipari szakemberek vitték el? Azt hittem, azok Borsodra koncentrálódnak.
Ajánlom ezt helyette, Tokajban leltem tegnap :
Előbb vagy utóbb biztosan Most úgymond befektetek a jövőmbe, azáltal, hogy nincs motorom. Kevesebb munka, több szabadidő, ami tanulásra fordítható, talán végre befejezem az egyetemet, megcsinálom a nyelvvizsgát, meg egy mérlegképes könyvelői vizsgát, és utána már biztosabb lábakon fogok állni egy kereskedés előtt
Sajnálom!
De ne add fel, fogsz még motorozni!
Hát csak de, elkelt
God bye?
Csak nem eladtad?
De nagyon ütősen néz ki!
Hát a búra formája más, és a furatok is máshol vannak.
Hello mindenki!
Segítséget kérnék. Ha valaki tudja honnan lehet rendelni zzr 600-ra füstszínű (vagy átlátszó) indexbúrát, azt kérem dobjon egy mailt ide: vagi.adam@gmail.com Sajnos én nem igazán találtam, e-bay-en sem.