ok, h csökken, de ezt akarja a fesszab kompenzálni + feszültség ráadásával? amit esetlegesen alapból kellene biztosítania...
De lehet h nem e szerint az elv szerint működik a fesszab, akkor viszont még mindig tanácstalan vagyok...
Töltésnek mennyinek kell lennie alapjáraton és fordulatszámon?
Szia Kutya!
Ez sajna kizárva, mert standeren is ugyanezt produkálja...
Nemlehet fesszabályzó? arra gondolok h amikor féklámpba bekapcsol, akkor magasabb feszültséget ad, mivel belép egy plusz áramfelvevő a körbe, és az a magasabb áramerősség vagy feszültség, (ebben nem vagyok otthon) lesz elegendő a világítás számára...
Ez azonban csak feltevés, nemtudom h hogyan lehetne igazolni, emiatt nem akarok uj fesz.szabot csináltatni, vagy keresni...
angol volt a motor, vagyis látszik rajta a sós levegő nyoma, de a hangja szép, nincs kirohadva a belseje.
a héten teszek fel képet csak a dobról, az árat kitaláljuk, h kevésbé fájjon, mint egy bontós sztori...
nem lehet, h egyszerűen túl magasra van állítva a lámpád, és a "levegőbe világít"? amikor fékezel, kicsit megül a motor eleje, és rögtön az útra vetül a fény
Egy kérdéssel fordulnék a nagyérdeműhöz:
Azt vettem észre éjszaka, hogy a lámpa fényereje elég gyenge, de ha használni kezdem az első féket (bekapcsol a féklámpa) fényesség gyúl a környéken... Már cseréltem izzót, más típusút is próbáltam, mint legegyszerűbb megoldást, de nem jött be
Valakinek esetleg vmi tippje ezzel kapcsolatban?
Előre is köszi
Előbb vagy utóbb biztosan Most úgymond befektetek a jövőmbe, azáltal, hogy nincs motorom. Kevesebb munka, több szabadidő, ami tanulásra fordítható, talán végre befejezem az egyetemet, megcsinálom a nyelvvizsgát, meg egy mérlegképes könyvelői vizsgát, és utána már biztosabb lábakon fogok állni egy kereskedés előtt
Hello mindenki!
Segítséget kérnék. Ha valaki tudja honnan lehet rendelni zzr 600-ra füstszínű (vagy átlátszó) indexbúrát, azt kérem dobjon egy mailt ide: vagi.adam@gmail.com Sajnos én nem igazán találtam, e-bay-en sem.
De lehet h nem e szerint az elv szerint működik a fesszab, akkor viszont még mindig tanácstalan vagyok...
Töltésnek mennyinek kell lennie alapjáraton és fordulatszámon?
Negyedjére sikerült is elküldenem, mert mindig visszadobta, hogy túl nagy a levélméret.
Ez sajna kizárva, mert standeren is ugyanezt produkálja...
Nemlehet fesszabályzó? arra gondolok h amikor féklámpba bekapcsol, akkor magasabb feszültséget ad, mivel belép egy plusz áramfelvevő a körbe, és az a magasabb áramerősség vagy feszültség, (ebben nem vagyok otthon) lesz elegendő a világítás számára...
Ez azonban csak feltevés, nemtudom h hogyan lehetne igazolni, emiatt nem akarok uj fesz.szabot csináltatni, vagy keresni...
E-mail megérkezett?
a héten teszek fel képet csak a dobról, az árat kitaláljuk, h kevésbé fájjon, mint egy bontós sztori...
Egy kérdéssel fordulnék a nagyérdeműhöz:
Azt vettem észre éjszaka, hogy a lámpa fényereje elég gyenge, de ha használni kezdem az első féket (bekapcsol a féklámpa) fényesség gyúl a környéken... Már cseréltem izzót, más típusút is próbáltam, mint legegyszerűbb megoldást, de nem jött be
Valakinek esetleg vmi tippje ezzel kapcsolatban?
Előre is köszi
Ajánlom ezt helyette, Tokajban leltem tegnap :
De ne add fel, fogsz még motorozni!
Csak nem eladtad?
De nagyon ütősen néz ki!
Itt találsz!
Segítséget kérnék. Ha valaki tudja honnan lehet rendelni zzr 600-ra füstszínű (vagy átlátszó) indexbúrát, azt kérem dobjon egy mailt ide: vagi.adam@gmail.com Sajnos én nem igazán találtam, e-bay-en sem.