Nézd meg elől hátul a tárcsák vastagságát, láncszett gumi állapotát.
Ha könnyen indul szépen jár és a próbakör alatt nem tapasztalsz problémát akkor nyugodtan vedd meg. Nem fogod megbánni.
Így kép alapján nagyon szép állapotban van!
Egyik haveromnak van egy ZZR 400-as gépe és venni akar bele levegő és olajszűrőt. Viszont ahol néztük ( itt ) baromi nincs ZZR 400, csak 600. Kérdés: Az abba való levegő és olajszűrő jó a 400-asba is?
Előre is köszi a válaszokat!
Sziaszok!
ÚJ vagyok még,de vásárláson gondolkodom. Mi a vélemémyetek az alábbi mociról? Ismeritek esetleg? Nagyon jó áron van,szemet vetettem rá:)
thttp://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zzr250-5118482
K
öszi előre is!
Űdv,
dm
Sajnos nem tudlak felhívni, mert Romániából vagyok(Nagyvárad) és elég költséges lenne, de ha adsz egy msn címet akkor ott megbeszélhetjük a részleteket
OFF
Akkor mondom, mert megnéztem jobban: 2. futam, belül Zagar, kívűl Sayfutdinov, Hampel, Bjerre.
A telefon a hátizsákban volt, a hátamon, éjfél körül meg is lett (a buszon). Utána még énekeltünk Kordát meg GM49-et , én meg örültem, hogy meg lett a telefon is, meg a fotóapparát is (mert közben az is nyilván "eltűnt").
Mondjuk az sem világos, hogy mikor, milyen körülmények között váltak el útjaink...
Nem meghívás volt ez, csak figyelem felkeltés, egy kicsit befolyásoltalak. A meghívás okt. 15-re vonatkozik, Miskolcra :) Ott elkapjuk személyesen is az "Öreget"!
ON
Nemtudom, ki van a képen, ez lett az egyetlen normális, a sötét + lámpafény + nagy távolság már meghaladja a gépem képességeit Kössz a meghivást És legközelebb ne keverd el a telefonod, mert mi van, ha nem tudom, hova kell menni?!
Hát a képen nem vélem felfedezni, de hogy ott és akkor lőtted az biztos
Mondjuk én úgy eltekergettem a gépet (volt oka :) hogy csak a tűzijáték van meg, de az is cifrán
Sziasztok.
Van egy 92'es zzr 400-as kawasakim és szükségem lenne egy bal első index tükörre. Ha van valakinek eladóba egy akkor az jelezze. Köszi. trial_martin21@yahoo.com
ismerve a hazai ZZR -ek forgalmija és valós évjárata közötti különbséget, ez egyáltalán nem biztos
a lényeg, amit írtam is: a D modellé jó a D-re, az E modellé, az E-re, ennyi.
A törökbálinti Red Baronban áll benn 600-as és 400-as zizi is, ha őket felhívod valószínű hogy megnézik neked hogy egyezik-e.
Nekem a Givi doboz tartó a 2004-es gépemrel egy 98-as ziziről került át. Teljesen megegyezett a kettő.
A "magánembereket szolgál ki" mondat szerkezetet ne úgy értsd, mint a boltban szolgálnak ki, hanem maga az iparág szolgálja ki a fejlesztések és a technikai meoldások által a földi halandók elvárásait, igényeit egy olyan termék létrehozásával amely semmilyen termelő, tudományos vagy más ipari folyamatban nem vesz részt hanem elsősorban hobby és közlekedési eszköz az ezt igénylők számára
Nézd meg elől hátul a tárcsák vastagságát, láncszett gumi állapotát.
Ha könnyen indul szépen jár és a próbakör alatt nem tapasztalsz problémát akkor nyugodtan vedd meg. Nem fogod megbánni.
Így kép alapján nagyon szép állapotban van!
Egyik haveromnak van egy ZZR 400-as gépe és venni akar bele levegő és olajszűrőt. Viszont ahol néztük ( itt ) baromi nincs ZZR 400, csak 600. Kérdés: Az abba való levegő és olajszűrő jó a 400-asba is?
Előre is köszi a válaszokat!
ÚJ vagyok még,de vásárláson gondolkodom. Mi a vélemémyetek az alábbi mociról? Ismeritek esetleg? Nagyon jó áron van,szemet vetettem rá:)
thttp://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zzr250-5118482
K
öszi előre is!
Űdv,
dm
Akkor mondom, mert megnéztem jobban: 2. futam, belül Zagar, kívűl Sayfutdinov, Hampel, Bjerre.
A telefon a hátizsákban volt, a hátamon, éjfél körül meg is lett (a buszon). Utána még énekeltünk Kordát meg GM49-et , én meg örültem, hogy meg lett a telefon is, meg a fotóapparát is (mert közben az is nyilván "eltűnt").
Mondjuk az sem világos, hogy mikor, milyen körülmények között váltak el útjaink...
Nem meghívás volt ez, csak figyelem felkeltés, egy kicsit befolyásoltalak. A meghívás okt. 15-re vonatkozik, Miskolcra :) Ott elkapjuk személyesen is az "Öreget"!
ON
Mondjuk én úgy eltekergettem a gépet (volt oka :) hogy csak a tűzijáték van meg, de az is cifrán
ahogy telefonon megbeszéltük kell egy csodaablokkoló 3 fejjel és 3 plusz tartóval, s a kábelcsupaszoló-összeillesztő is
köszönöm
Van egy 92'es zzr 400-as kawasakim és szükségem lenne egy bal első index tükörre. Ha van valakinek eladóba egy akkor az jelezze. Köszi. trial_martin21@yahoo.com
Csak nem Hancock-ot láthattuk, ahogy világbajnok lesz?
Az enyém 98-as, E modell életciklus közepe. vagyis 99% hogy jó az E-é:)
a lényeg, amit írtam is: a D modellé jó a D-re, az E modellé, az E-re, ennyi.
A törökbálinti Red Baronban áll benn 600-as és 400-as zizi is, ha őket felhívod valószínű hogy megnézik neked hogy egyezik-e.
Nekem a Givi doboz tartó a 2004-es gépemrel egy 98-as ziziről került át. Teljesen megegyezett a kettő.