Jah és 1990-es évjáratú a kicsike. Hidegen-melegen pöcc-röff
Nem csörög, nem zörög, nem füstöl kéken. Csak szerintem sokat kap mert feketét füstöl viszont és fullad is, de szerintem egy karbi takarítás és szinkron megoldaná a problémát. De már beleszerettem
Sziasztok! Egy ZZR500-as boldog tulajdonosa lettem , ami sajnos még csak osztrák papírokkal rendelkezik. A TOPIC-ban olvasgatva látom hogy az alkatrészellátással sincs probléma.
Kellene nekem egy új levegőszűrő! Aki ezzel foglalkozik kérem jelezze! Képeket majd tolok a Kawáról.
Köszönöm
Sajnos "gyárim" nincs a bukóhoz. Túl drága a Nolan N-com-ja a fene enné meg őket. De mindkét aljzat kis keskeny dugót "igényel".
Akkor is forrasztani kell, ha bele gebedek is .
Az a baj h a kapható szerelhető dugók nagyon vastagok, mármint saját maga a dugó utáni műanyag "borítás" és nem lehet bedugni
teljesen a bukó aljzatába! :(
Ja és azért kell mert Bluetooth-os beszélgető szettünk, de az én bukómba (n103) már gyári headset van. Persze nem sima a kötés-hosszabbítás, miért is lenne . Csináltattam már egyet, de nem vagyok megelégedve és akarok(tam) egy másikat is kipróbálni. A bukó aljzatba csak kis dugó megy be rendesen és ez pont jó volna.
Egyébként meg jó ez a Bluetooth, kicsit szkeptikus voltam, de 100 Km/h-ig használható (zene, beszélgetés, telefon, gps ...). Ez volt itt a reklám helye .
És ebből hosszabbat szeretnél? Ha iyen vékony a belsőér, nem szerencsés megoldás toldani. Megszünik a külső burkolat folytonossága, és nehéz tartósan megoldani, hogy ne törjön el ott valamelyik ér. Szerencsésebb lenne két szerelhető Jack-et plussz kábelt venni, és összerakni......
eBay:
400065240586
280600093829
280600112325
280600113089
vagy keress rá: "zzr 600 Tourenscheibe 93-"
habár érdemes a "zzr 600"-ra rákeresni és kicsi szűkíteni a windschild-re aztán átlapozni, nem mindenki írja oda pontosan
a megnevezést, típust, évjáratot.
MÁS:
Van valaki marha nagy türelemmel és tudással, egy kábelt kellene "összeraknom", meg is van a két oldalt 4-pólusú 3,5 jackel, csak nem sima hosszabbító kell hanem egy kicsit kell variálni. Ketté is vágtam a közepén, gondolván megcsinálom, de hát olyan hajszál vékony, ami még nagyítóval kezelhető lenne, de nem tudom összeforrasztani. Egyszerűen nem "fogja össze" a cink a drótokat.
. Segítség!
Nekem Puig-om van, nem nagyon használom, szerintem kicsit "elpuhítja" az alakját . Sortosabban néz ki nélküle.
De nem rossz a védelme. Nem akarom eladni, csak mondom .
eBay-en vadásztam még anno le, nem emlékszem mennyiért .
Túraplexi ügyben szeretném a segítséged kérni. 2004-es 600-as zizire kellene. Sajna a katalógusokban nem igen bukkantam olyanra ami 600-as zizihez lenne . A tieden milyen van? Esetleg egy másik tipusé jó rá és úgy kéne keresni?
Előre is köszönöm a segítséged!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNING!
A hétvégén a Kakucsringen lesz a kétnapos képzés ahová fel tudok ajánlani két NAGYON kedvezményes helyet, ha valaki élni tud vele.
Megértem a problémáid.....Az építőipar most nem a legjobb iparág az életben maradásra. Tudom, mert én is ebből éltem az utóbbi években....Most épp feladni készülök - az életben maradás miatt. A motor még nekem is megvan, és ha mód van rá, igyekszem is átmenteni a későbbiekre. Bár idén nagyon kevés jutott rá, sok helyre szerettem volna eljutni, ami nem jött össze - ráadásul a következő szezont műszaki vizsgával és gumicserékkel kellene kezdenem.
Ráadásul ha meg eladom a lelkem másnak, kérdés, mennyi időm lesz majd, illetve mennyi lesz az a pénz, ami marad motorozásra.
Rohadjon meg ez a hazug népnyúzó kormány is - még jó, hogy nem rájuk szavaztam.
van ilyen légszűrőm, 3900 forintba kerül. dunaújvárosban tudod átvenni, vagy postai utánvéttel, bárhol
itt tudod megrendelni.