Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,
van ilyen légszűrőm, 3900 forintba kerül. dunaújvárosban tudod átvenni, vagy postai utánvéttel, bárhol
itt tudod megrendelni.
Jah és 1990-es évjáratú a kicsike. Hidegen-melegen pöcc-röff
Nem csörög, nem zörög, nem füstöl kéken. Csak szerintem sokat kap mert feketét füstöl viszont és fullad is, de szerintem egy karbi takarítás és szinkron megoldaná a problémát. De már beleszerettem
Sziasztok! Egy ZZR500-as boldog tulajdonosa lettem , ami sajnos még csak osztrák papírokkal rendelkezik. A TOPIC-ban olvasgatva látom hogy az alkatrészellátással sincs probléma.
Kellene nekem egy új levegőszűrő! Aki ezzel foglalkozik kérem jelezze! Képeket majd tolok a Kawáról.
Köszönöm
Értem. Sajnos elég messze lakok hozzád, megtudnám oldani Neked forrasztással is.
Sajnos "gyárim" nincs a bukóhoz. Túl drága a Nolan N-com-ja a fene enné meg őket. De mindkét aljzat kis keskeny dugót "igényel".
Akkor is forrasztani kell, ha bele gebedek is .
És ha a Bluttooth-ba dugod a szereltet, és a kiöntött gyárit a bukóba?
Az a baj h a kapható szerelhető dugók nagyon vastagok, mármint saját maga a dugó utáni műanyag "borítás" és nem lehet bedugni
teljesen a bukó aljzatába! :(
De végülis ezzel is meg lehet oldani végszükség esetén.

Nem rossz az, csak hangminőséggel nem vagyok megelégedve, de nekem utólag beszerelt van. Állitólag hangszóró cserével javulás érhető el.
Akkor meg egy négy pólusú szerelhető dugó kellene csak........
Nem, ez olyan kb 15 cm, nekem az egység és az aljzat között elég 6-7 cm. Szval rövidíteni és átkötni kell.
Ja és azért kell mert Bluetooth-os beszélgető szettünk, de az én bukómba (n103) már gyári headset van. Persze nem sima a kötés-hosszabbítás, miért is lenne . Csináltattam már egyet, de nem vagyok megelégedve és akarok(tam) egy másikat is kipróbálni. A bukó aljzatba csak kis dugó megy be rendesen és ez pont jó volna.
Egyébként meg jó ez a Bluetooth, kicsit szkeptikus voltam, de 100 Km/h-ig használható (zene, beszélgetés, telefon, gps ...). Ez volt itt a reklám helye .
És ebből hosszabbat szeretnél? Ha iyen vékony a belsőér, nem szerencsés megoldás toldani. Megszünik a külső burkolat folytonossága, és nehéz tartósan megoldani, hogy ne törjön el ott valamelyik ér. Szerencsésebb lenne két szerelhető Jack-et plussz kábelt venni, és összerakni......
Ehhez egyikkel sem rendelkezem .
Érdekelhet, milyen gumik. Egyébként köszi....
Hőfokszabályzós páka.....vagy ügyesség és gyorsaság.......
Milyen kábel?
eBay:
400065240586
280600093829
280600112325
280600113089
vagy keress rá: "zzr 600 Tourenscheibe 93-"
habár érdemes a "zzr 600"-ra rákeresni és kicsi szűkíteni a windschild-re aztán átlapozni, nem mindenki írja oda pontosan
a megnevezést, típust, évjáratot.

MÁS:
Van valaki marha nagy türelemmel és tudással, egy kábelt kellene "összeraknom", meg is van a két oldalt 4-pólusú 3,5 jackel, csak nem sima hosszabbító kell hanem egy kicsit kell variálni. Ketté is vágtam a közepén, gondolván megcsinálom, de hát olyan hajszál vékony, ami még nagyítóval kezelhető lenne, de nem tudom összeforrasztani. Egyszerűen nem "fogja össze" a cink a drótokat.
. Segítség!
Köszönöm a segítséget nektek, átkutatom az ebay-t.
szia,
más típussal nem egyezik, csak a típusazonos, nekem MRA van fent, az tényleg jól működik.
kb 20 körül van, én az ebayről vettem anno.
Két pár gumija van egy haveromnak ingyen, oldaluk kicsit kopott, de valszeg átmennek a vizsgán - át tudom játszani neked.
Rohadjon.
Nekem Puig-om van, nem nagyon használom, szerintem kicsit "elpuhítja" az alakját . Sortosabban néz ki nélküle.
De nem rossz a védelme. Nem akarom eladni, csak mondom .
eBay-en vadásztam még anno le, nem emlékszem mennyiért .
Szia kutya.!

Túraplexi ügyben szeretném a segítséged kérni. 2004-es 600-as zizire kellene. Sajna a katalógusokban nem igen bukkantam olyanra ami 600-as zizihez lenne . A tieden milyen van? Esetleg egy másik tipusé jó rá és úgy kéne keresni?
Előre is köszönöm a segítséged!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNING!
A hétvégén a Kakucsringen lesz a kétnapos képzés ahová fel tudok ajánlani két NAGYON kedvezményes helyet, ha valaki élni tud vele.

Részletek privátban.
Megértem a problémáid.....Az építőipar most nem a legjobb iparág az életben maradásra. Tudom, mert én is ebből éltem az utóbbi években....Most épp feladni készülök - az életben maradás miatt. A motor még nekem is megvan, és ha mód van rá, igyekszem is átmenteni a későbbiekre. Bár idén nagyon kevés jutott rá, sok helyre szerettem volna eljutni, ami nem jött össze - ráadásul a következő szezont műszaki vizsgával és gumicserékkel kellene kezdenem.
Ráadásul ha meg eladom a lelkem másnak, kérdés, mennyi időm lesz majd, illetve mennyi lesz az a pénz, ami marad motorozásra.
Rohadjon meg ez a hazug népnyúzó kormány is - még jó, hogy nem rájuk szavaztam.
Jó reggelt mkinek:)
Nem is mentem gyorsan! Pont pirosat kaptam!
De sebaj ha nem ismertél meg, köszöntél, akkor oké!