Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De még milyen szép a ZZR matt feketében!
Nem akarom túllihegni a dolgot, de ez áll neki a legjobban az eddig látottak alapján. Gratulálok hozzá!
A drága "kisebbek" elvágták reggelre a benzincsövemet... Kemény max 1 liter benzinnel távoztak, én meg bonthatom le az idomokat, s mehetek benzin csőért... Nagyon megérte a kis köcsögöknek...
Legalábbis van benne valami...

Ja, Roky, meg én...

Rokynak múltja van... kérdezd meg tHUNdert
Reglap? Mi az az utolsó kép?
Igen-igen...
Szép!

De, még sem annyira, mint egy szép sárga!

Tudod, reglapom...
Azaz szín... no. Az akart lenni Különben miképpen magyarázod, hogy a négereket feketének ill szinesbőrűnek is hívjak?
A fekete igenis szép Kiba... szép
Hay, Nekem is hegesztve volt nem az igazi elég koszos az alapanyag habzik de meglehet hegeszteni. Csak ne ugrálj rajta nekem 2x is letört ez akkor kellemetlen ha ép sebességgel haladsz és felugrasz egy kátyú miatt hogy ne üssön fel. Csak óvatosan
Szia! Bihari vagyok, de pesten tanulok. A gépet még nem tervezem felhozni. Tokajban kétszer is voltunk, egyszer a motorostalálkozón is, pont elkapott minket az eső. Egyébként fasza hogy a hegyi úton a kátyúkat kaviccsal szórják, aki volt már tudja milyen...
Amikor nézegettem az eladó gépeket, tiszadadán is volt egy eladó narancs színben. Azóta meg is vette egy tiszalöki srác, szóval még ott a környéken van, nem tudom fórumozni szokott-e.
Köszi a segítséget, ha kellesz akkor szólni fogok (egyébként jobb oldali). Ma elvileg meghegesztik ha sikerül
Üdv Köztünk!

Szép!
Zizi, még nem volt köztünk ilyen színben!
Örülök, hogy nem még egy fekete moci (bocs mindenkitől, aki erre esküszik, vagy ilyen van neki...).
Én szeretem a színeket!
És így végre nem leszek egyedül, és a fotók is jobban néznek majd ki egy két színes géppel a sok fekete közt!

Üdv KillBill.
hali. merre is laksz? ha már Tokajban is voltál Borsod
hali. 93 előtti biztos hogy nem jó rá. Tóth Gyulát kérdezd nála lehet van. alkatrészek között vagy ha visszanézel pár oldalt megtalálhatod az elérhetőségét Nekem is kellet volna de nekem 93 utánit hoztak kb 6 ezerért ha nem találsz megkérdezhetem hogy megvan e még. melyik oldal is kell?
A tied is szép! Főleg az aranyozott felni bejövős.
Kösz! Mióta megvan azóta tervezem hogy felteszek egy képet.
Ezt akkor csináltam amikor hazahoztam. Mondanom sem kell mekkora élmény volt az a 70 km
Közben up: már elvolt törve a konzol, azért tört el a füvön is...
De szépen megcsinálták, nem látszott. Hátha sikerül meghegeszteni.
de szép színe van!
A kawánál Volt DMC 24500ft
Sziasztok!
Még mindig lábtartó konzolt keresek, az újnak elég horror ára van, szóval marad a bontott vagy a hegesztés.
Nem tudjátok véletlenül, 93' előtti bontott jó hozzá? Vagy melyik évjáratig passzol hozzá az alkatrész?
Az enyém 2000-es évjárat. Köszi a segítséget.
emiatt nem vagtam be a cikket.
én örülök, hogy változik, épp ideje volt már öt év után, még ha ellenfél nélküli is a gép. (persze ettől az enyém csak kevesebbet ér, de az értékvesztés már csak ilyen )

attól viszont hányni tudnék, hogy a magyar motoros sajtóban (öl, gyilkol, gyilkos 200 lóerős lesz?) címmel próbálják misztifikálni a gépet... egyrészt már most is kéccáz lovas, másrészt a fékerőelosztóval, az új abs-el és a kipörgésgátlóval pont hogy kezesebb lesz az új vas...
mintahogy en sem mondtam, hogy onmagaban a nagy cc vagy a nagy teljesitmeny felesleges lenne. egesz masrol volt szo, amikor ilyesmirol beszeltunk. aki korzikaig robog es nem rest lecsavarni 3 kiloig a motort az egyenesekben, annak nem felesleges egy ilyen ZZR, mert pont erre valo. a "kerdes" az lett volna, ki mit szol hozza, hogy kijon az uj csatahajo...
az motortól független, a GS500-as tulajt ugyanúgy megtanítják a hülyeségre a jogsi megszerzésekor...
kivetel, ha vezetestechnikai treningeken edzi magat, ugyebar
az egy fos... és az is hülye, aki ilyen feleslegesen nagy motort vesz