Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a hátsó sárvédő még megvan, amin a rendszám is van, akkor arra igényt tartanék! Szerintem az a Zx-is jól mutatna és az indexemnek is lenne helye. Valahogy biztos fel lehet rakni motoromra!
Gratula kutya! Ezek szerint elkapott a versenyláz? Kíváncsian várom mit hozol ki ebből a paripából, remélem valahol követhetjük az átalakulást...

A gyári dobok milyen állapotúak, és mennyit kérsz értük?
tudom, lassan kezeltetnem kellene magam, de vettem egy ZZR-t
az idomszett és a fényszóró már elkelt, a többi alkatrész baráti áron vihető, ami a versenyzéshez nélkülözhető (műszerfal, gyári dobok, hátsó lábtartók, hátsó sárvédő/rendszámtartó stb).
Miben különbözik?
Nem egyezik meg a 600-aséval :|
Rendben. Pillanat és leírom pontosan, hogy miről lenne szó, remélhetőleg sikerül megoldanunk valahogy a problémámat.
Ritkán msn-ezek, lehet hogy e-mail egyszerűbb lesz. Adatlapomon megtalálsz minden elérhetőségem.
egy msn cimet ha tudsz adni akkor azt megköszönném:D úgy könnyebben menne a kommunikálás! hátha egyezik a két index búra!
vagy vegyél te fel msn-re tweete_ryder@hotmail.com
Nekem van egy balos, aminek a sárga burája az elején csorbult, de az alja ép. Ha ez megfelel Neked, akkor van. Bár ez 1100-é, de a 600-as ugyanilyen, gondolom a Tiéden sem más a mérete.
Sziasztok! Még mindig szükségem van egy bal első zzr index-re vagy csak külön index burokra. Ha van valakinek eladóba kérem jelezze!trial_martin21@yahoo.com
Oké örülök ,hogy minden rendben van a cuccal.
Használd sokáig és egészségben!
Üdv:laci
Ha ránézel az adatlapomra, ott láthatod, hogy még nem kelt el.
Akkor már csak a féktárcsák meg az elektronika kérdéses,ja meg hogy megvan-e még :)
Izgatott vagyok,remélem lesz belőle vmi! Az idomsérülés nem probléma, de remélem nem fogom szaporítani:)
A gummának örülnék,esetleg meg lehet tudni,árulja-e még a tulaja?
Nagyon köszi a segítséget
Jaja, 4k felett vannak javarészt. Amiről én tudok, azon van némi idomsérülés, ami esztétikai, a felhasználhatóságot nem befolyásolja jelentősen. A megtett kilométer valósnak mondható benne, ennek okán némi olajfogyasztása már van. Van hozzá traffipax blokkoló is, ha az le van kapva róla, akkor igencsak olcsó lesz a piacon. Folyamatosan karban volt tartva, ~10e km van a láncszettben, gyertyákban, légszűrőben, és a szelephézagolásban, kuplung bowden és kilométer spirál viszonylag friss, a hátsó gumiban még bőven 10e felett van a futás, az első cserés, de van egy 2,5mm-es gumi hozzá. Van rajt egy karbon generátorfedél védő, a dupla öblös kipufogón pedig karbon borítás, ami már némileg viseletes. Mondjuk kb egy hónapja én sem láttam a motort, de nincs messze tőlem
Fú az nagyon jó lenne, örülnék a szalértő segítségnek! Eddig azért nem néztem 400asokat, mert bőven 400ezer felett kezdődtek. Mit lehet tudni a gépről? Nagyon érdekelne.
Köszi,
dm
Tőled hasonló távolságban tudok egy négyszázasról, árban sem kerül nagyságrendekkel többe, csak néhány tízessel. És még rá is tudok nézni
Sziasztok! Az előző tulajnál valamelyik állat belevágott flexel a motor alatti kipufogócsövembe. CO-val szeretném beheggeszteni, leveszem az akkusarut, mást nem tud tönkretenni? Gondolok én CDI-re, trafóra, gyújtásalaplapra?
Válaszotokat köszönöm!
Szia! Tegnep felraktam a karbidat. Fasza lett. Már csak szinkronizálásra vár.
Köszönöm!
na ilyen is régen volt...

SEGÍÍTSÉÉÉÉGG... !

aki gyártatta a kormánykiemelőket a ZZR 600-ra, kérem jelentkezzen, hirtelen nagy szükség lett egy pár ilyen konzolra. köszönöm!
Köszi a válaszokat így már ,biztosan megnézem a gépet közelebbről:)
Sajna nem vagyok túl járatos a használt mocik vásárlásában.K.félegyházán van a gép, nem tudtok esetleg vkit a környéken aki tudna rá vetni egy pillantást, hogy van-e benne fantázia?
Köszi és elnézést h kezdőként ennyi kérésem van,de naggyon szeretnék egy ilyen gépet!:)
Széles utat!
dm
Nem sürgős,csak érdeklődtem!Köszi!Tavasszal esedékes
Szia!

Van raktáron! Többit privázban légyszi!
Üdv Zsolti!
ZX-9 '99-hez láncszetted?
Persze erősített!
Szia! Tudok segiteni! Adatlapon elérsz!
Nem tudom, mert nem az enyém de szerintem E mert a D csak 92ig lett gyártva. Elvileg... Ez meg 2000es. Elvileg...