Ha a hátsó sárvédő még megvan, amin a rendszám is van, akkor arra igényt tartanék! Szerintem az a Zx-is jól mutatna és az indexemnek is lenne helye. Valahogy biztos fel lehet rakni motoromra!
tudom, lassan kezeltetnem kellene magam, de vettem egy ZZR-t
az idomszett és a fényszóró már elkelt, a többi alkatrész baráti áron vihető, ami a versenyzéshez nélkülözhető (műszerfal, gyári dobok, hátsó lábtartók, hátsó sárvédő/rendszámtartó stb).
egy msn cimet ha tudsz adni akkor azt megköszönném:D úgy könnyebben menne a kommunikálás! hátha egyezik a két index búra!
vagy vegyél te fel msn-re tweete_ryder@hotmail.com
Nekem van egy balos, aminek a sárga burája az elején csorbult, de az alja ép. Ha ez megfelel Neked, akkor van. Bár ez 1100-é, de a 600-as ugyanilyen, gondolom a Tiéden sem más a mérete.
Sziasztok! Még mindig szükségem van egy bal első zzr index-re vagy csak külön index burokra. Ha van valakinek eladóba kérem jelezze!trial_martin21@yahoo.com
Akkor már csak a féktárcsák meg az elektronika kérdéses,ja meg hogy megvan-e még :)
Izgatott vagyok,remélem lesz belőle vmi! Az idomsérülés nem probléma, de remélem nem fogom szaporítani:)
A gummának örülnék,esetleg meg lehet tudni,árulja-e még a tulaja?
Nagyon köszi a segítséget
Jaja, 4k felett vannak javarészt. Amiről én tudok, azon van némi idomsérülés, ami esztétikai, a felhasználhatóságot nem befolyásolja jelentősen. A megtett kilométer valósnak mondható benne, ennek okán némi olajfogyasztása már van. Van hozzá traffipax blokkoló is, ha az le van kapva róla, akkor igencsak olcsó lesz a piacon. Folyamatosan karban volt tartva, ~10e km van a láncszettben, gyertyákban, légszűrőben, és a szelephézagolásban, kuplung bowden és kilométer spirál viszonylag friss, a hátsó gumiban még bőven 10e felett van a futás, az első cserés, de van egy 2,5mm-es gumi hozzá. Van rajt egy karbon generátorfedél védő, a dupla öblös kipufogón pedig karbon borítás, ami már némileg viseletes. Mondjuk kb egy hónapja én sem láttam a motort, de nincs messze tőlem
Fú az nagyon jó lenne, örülnék a szalértő segítségnek! Eddig azért nem néztem 400asokat, mert bőven 400ezer felett kezdődtek. Mit lehet tudni a gépről? Nagyon érdekelne.
Köszi,
dm
Sziasztok! Az előző tulajnál valamelyik állat belevágott flexel a motor alatti kipufogócsövembe. CO-val szeretném beheggeszteni, leveszem az akkusarut, mást nem tud tönkretenni? Gondolok én CDI-re, trafóra, gyújtásalaplapra?
Válaszotokat köszönöm!
Köszi a válaszokat így már ,biztosan megnézem a gépet közelebbről:)
Sajna nem vagyok túl járatos a használt mocik vásárlásában.K.félegyházán van a gép, nem tudtok esetleg vkit a környéken aki tudna rá vetni egy pillantást, hogy van-e benne fantázia?
Köszi és elnézést h kezdőként ennyi kérésem van,de naggyon szeretnék egy ilyen gépet!:)
Széles utat!
dm
A gyári dobok milyen állapotúak, és mennyit kérsz értük?
az idomszett és a fényszóró már elkelt, a többi alkatrész baráti áron vihető, ami a versenyzéshez nélkülözhető (műszerfal, gyári dobok, hátsó lábtartók, hátsó sárvédő/rendszámtartó stb).
vagy vegyél te fel msn-re tweete_ryder@hotmail.com
Használd sokáig és egészségben!
Üdv:laci
Izgatott vagyok,remélem lesz belőle vmi! Az idomsérülés nem probléma, de remélem nem fogom szaporítani:)
A gummának örülnék,esetleg meg lehet tudni,árulja-e még a tulaja?
Nagyon köszi a segítséget
Köszi,
dm
Válaszotokat köszönöm!
Köszönöm!
SEGÍÍTSÉÉÉÉGG... !
aki gyártatta a kormánykiemelőket a ZZR 600-ra, kérem jelentkezzen, hirtelen nagy szükség lett egy pár ilyen konzolra. köszönöm!
Sajna nem vagyok túl járatos a használt mocik vásárlásában.K.félegyházán van a gép, nem tudtok esetleg vkit a környéken aki tudna rá vetni egy pillantást, hogy van-e benne fantázia?
Köszi és elnézést h kezdőként ennyi kérésem van,de naggyon szeretnék egy ilyen gépet!:)
Széles utat!
dm
Van raktáron! Többit privázban légyszi!
ZX-9 '99-hez láncszetted?
Persze erősített!