Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ennyi van benne? Sajnos az enyémben már most picivel több van, pedig 5 évvel fiatalabb. Néha már én is gondolkodom az áruba bocsátásáról gazdasági megfontolásból, de annyit ugysem adnának ére amennyit ér.......
szevasztok, bocs hogy beledumálok az istentiszteletbe, de én soha nem válnék meg a mocimtól, csak abban az esetben ha már kinéztem a másikat és az enyémre már ott áll a vevö a lóvéval az asztalnál, nekem egy zx9r van 2000es de nagyon megvagyok vele elégedve. rengeteget mentem vele. nem adnám oda egy kocsiért javascript:smile(document.frmmsg.body,'02');document
.frmmsg.body.focus() ő lenne az:-)
Egy csont széria és egy Mr. Turbo.

Veled együtt vagyok kíváncsi én is :)
Ránéznék majd jövőre a bringákra....
Szebb jövőt.
Erren gondoltam.....:
Ha valakit érdekel és nem lenne meg:
A muszáj nagy úr!
Lesz még motor nem aggódni, előre nem tudom mikor, majd!
Most autóra van szükségem!
Szívvel, lélekkel még motoros vagyok és leszek attól! :)
Széles utat, jó egészséget mindenkinek!
Szuperédes vagy.
Nekem ez a lépés egy olyan befektetéshez szükséges, aminek eredményeképpen jövőre minimum kettő db. 1100-ast tervezek vásárolni, amelyek közül az egyik utóbb legalább 250 lóerős lesz.
Szóval nem úszol meg.
Egyet kell értenem Peeterrel, jelenleg a szivünk helyett az eszünk - pénztárcánk - diktál.
A személyes inditékaimat nem tenném közzé egy nyilt fórumon,de röviden, cimszavakban, ami ráment, amire ráment:
Baráti és társas kapcsolatok; tanulmányi eredmények; egészség.
Nem ringatom magam abba, hogy többet ad élményben, mint amit elvesz. A mérleg nagyon erősen dől az egyik oldalra, és egyszer ki kell mondani, hogy most már elég.
Úgy tekintek most erre az eladásra, mint egy korszak végére, és a felszabaduló kapacitást hosszú távon felhasználva ismét a motorozásba fektethetem (értsd: megfelelő tanulmányokkal megfelelő munkahely, megfelelő fizetés, megfelelő egészség).
Hogy egy kicsit az anyagiakról is szót ejtsek, sajnos az egyetemi költségek mellett rengeteg időt elvisz a motor fenntartására valónak előteremtése. Közel egy éve nem is használom, mert amikor lenne időm rá, akkor pihenek.
Vicces nem, egy igazi ördögi kör.
Gép nélkül persze nem maradok, e sorok zárása után lépek le, mert a Husqvarnára rá kell nézni, valami csatlakozási hiba végett nem indul.
Lehet hogy valakinek arra kell a pénz, hogy még 2 hónapig kihúzza a házába, hogy ne vigye el a bank, vagy hogy a suzukival el tud menni bevásárolni és télen is tud munkába járni. Persze pénzbe kerül, de még akkor sem annyi, mint egy motor, vagy ne adj isten egy autó mellet fenntartani.
Lehet hogy nem mindenki tudja már ezeket a plusz költségeket bevállalni.
Sajnos ez a nagy helyzet manapság.
Na, most már oda csapok közétek!

Mi a fax van, hogy mindenki eladja a motorját, meg nyamvadt suzukikra (autora) cserélitek!

Hahhhóóóó, ébresztő!
Azért vettünk motort, hogy ne egy bepunnyadt hétköznapi emberek legyünk a tévé előtt!
Tudom, pénzbe kerül, néha, nem is kevésbe, de a suzuki is pénzbe fog kerülni stb...

Azért vettük annak idején, hogy amikor ráülünk a nyeregbe, mi legyünk a modern kor cowboyai-és cowboy lányai.
Eljussunk olyan helyekre, amiről mások csak álmodnak, hogy új embereket ismerjünk meg, és hogy a barátainkkal tartalmasan töltsük el az időt, és később, amikor majd vének és trottyosak leszünk, elővesszük a fényképeket és büszkén mutogatjuk az unokáknak, akik majd valószínűleg nevetnek rajtunk, az akkor már 3 000cm3-is repülő masinájukkal, a garázsban.
De, mi majd mosolygunk az emlékeken...
Mindezt el akarjátok dobni?

Tudom, nem könnyű, közalkalmazott vagyok nyamvadt fizetésért, de a motoromat sosem adtam, eldugtam, törvényt sértettem, de nem adtam!
4 évig állt egy garázsban, de újra élesztettem...
Egy percig sem mondtam le róla, biztos sokan mondjátok érzelgős hülye liba, de ha eladtam volna, vagy hagytam volna, hogy elvigyék, akkor úgy érzem, a szabadságomat adtam volna fel, néztem volna, ahogy elviszik az álmomat. Én megdolgoztam érte, nem apuci vette, ezért nem is adtam senkinek!
Anyagilag biztosan jobban jártam volna, mert egy kisebb vagyon volt, amit idén ráköltöttem, skyfox annyiért vett motort, de kitartottam.
Fanatizmus mi, de már idén annyi gyönyörű helyre eljutottam vele, hogy már megérte!

Szóval kitartás, és ne adogassátok el a gépeket!
Eladó túrázásra használt ZZ-R 1100, 1994, valódi 53e mérfölddel, jó állapotban. A motorban csak gyári eredeti Kawasaki alkatrész van. Szervizkönyv, gyári dokumentáció. Kipufogó alul a közösítőnél rozsdásodás miatt kifúj. Jobb oldalán horzsolás, javítva, de nincs fényezve. Forgalmi 2011. július 25-én lejárt.
450 000 Ft.

//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
http://frmpic.sportmotor.hu/p
/...

http://sm-ft-2.jspcdn.com/1009...
Kawasaki ZZR 400 E modell
Keveset futott, friss műszakival rendelkezik. Szezon elején cserélve: Olaj, olajszűrő, légszűrő, gyertyák. Jó állapotú gumik! A motor könnyen indul, jól megy! Régebbi Swift csere érdekel!
Szezonvégi áron! Ár: 350.000.- Ft.
Képek a hétvégi túráról!
940 km volt a két nap alatt.

Sógoroknál
Bőven elegendő trauma volt nekem az indulás, nem még a 2. . Azé látom lesz anyag amiből lehet válogatni. Kis ízelítőt majd küldesz ha lesz időd
ágaskodott az másodikban is
A nap meglepetése 2.:

A ZZR-el ellentétben vannak motorok amellyek nagygázra azonnal 1 keréken ágaskodnak 1-dikben, ezen tevékenységük azonban káros hatással van a jobbcsuklómra (jajj)
Helló egy párat én is adok 7000-ért.
Elérhetőség az adatlapon.
Szia, ha az lessz a baja igényt tartok rá! Csak még most akarom cserélni a zzr-re az enyémet a héten , de ezek szerint nem lehet olyan nagy baja. Ha kellessz
Köszönöm szépen a segítséget! Remélem a te verziód lessz az igaz!
van hozzá gyujtó trafom 10ezer a kettő tel 06309492804
Szia, ha aktuális még, keress az adatlapomon!
Szia!

Én közel 3-on évig használtam úgy, hogy a hátsó gumim nagyobb volt, a gyárinál!
És a hátsó lánckerekem is nagyobb volt.

Én még túl suta vagyok, hogy bármilyen véleményt is mondjak, nem hiszem, hogy érzek bármilyen különbséget is...
No meg olyan régen is volt!
Már nem is emlékszem.
:)

A régi 7-esen mentünk a Balatonra... :)
De, ha sárga volt és fekete, akkor tuti mi voltunk!
a nap meglepetése: egy csopperrel is lehet kanyarodni