megvettem a superbikeot a zzr cikk miatt. Csak átfutottam a magazint, de rögtön két szarvas hiba. A címlapon zxr 250 vs. Zzr 250 (meg is örültem 2 jó öreg zizi egy újságban. A cikkhez érve nyilván a 250r volt a zxr mellett. Arról nem is beszélve, hogy a műszaki adatok 2szer egymás után beszerkesztve.
sosem szerettem ezt a magazint, nívótlanul lefordított angol cikkek halmaza, de úgy kátszik van még lejjebb...
szevasztok vagyok élek stb... látom a henrik-hez akartok menni az nekem itt van a szomszédban. időnként vannak nagyobb motoros rendezvények is, amúgy aszem mindig be lehet ülni de nem árt élőrre beszélni vele. na húzok melózni széles utat mindenkinek. CSááá
Sziasztok, van egy kawa zzr 250.es benzincsapom eladó mert a suzukimra nem volt kompatibilis, nem tudom hogy jó-e vaterán vettem ezért egy 1500ft-os jelképes összegért eladnám hátha valakinek jól jön.
hord93@freemail.hu
pedig 2003 óta épül, bár igazán csak most télen lesz "befejezve", tavasztól már nem csak bulik, motoros összejövetelek helyszínéül fog szolgálni, de egyszerű motelként is üzemel majd, ahl a korabeli szobákban és indián sátrakban alhatnak a bájkerek.
A Balaton-karika sem rossz, de ez a Henryx City ütős helynek tűnik! Mióta létezik ez a "város"? Basszus, 5 évig a szomszéd faluba udvaroltam, de erről a helyről most hallok először...
Rég nem toltam felétek az arcom (bocsi), és nem is tervezem eladni a motort, de ebben a "szezonbúcsúztatóban" (nevezzük inkább így, mint utolsó bulinak) nagyon benne lennék!
Annyi a gondom, h elég zsúfoltak a következő 7végéim, legközelebb az okt. 1-2 szabad, remélem azidőtájt még bőven motorozásra alkalmas idő lesz!
Szóval ha úgy alakul az időpont, és megtűrtök egy eltévelyedett hitetlent, akkor csatlakoznék!
Én már próbáltam azt a motort. Nagyon sok(90ezer felett) km van benne, és ez érezhető is rajta. A gázra kis csúszással reagál, fékek is cserések voltak már amikor mentem vele. Az alapjáratot se nagyon akarta megtalálni, pedig hagytunk neki időt. Én nem tartottam annyiért elég jónak, amennyiért hirdetik. A gazdája egyébként korrekt volt teljesen, beszámolt az előéletéről rendesen. Ja igen, még a jobb oldalon a deknifedélben elment a menet, úgyhogy az ragasztva van. Ennyi igazából. Én nem akarom rontani a srác üzletét, de nem ér annyit közel sem.
Sziasztok!
Rég nem írtam már ide, de sűrűn olvasgatok. Igyekszem mihamarabb visszatérni a csapatba ha újra lesz motorom, ehhez kérném a segítségeteket, folyamatosan keresgélek valami megfelelő gépet, szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy az alábbi gépet esetleg valaki várpalota és veszprém környékéről ismeri e?
Ha igen szívesen vennék róla infót első kézből.
igen, évzáró bulira van igény, és lesz is, épp Zizzerrel beszélgettünk róla a Ringen! Most melózom a következő két hétvégén, de utána jöhet a mehet!
(halkan mondom: Henryx City, mint ideális motorozós/beülős helyszín?)
Olvasom a válaszokat és nem vagyok feldobva...
Nincs túl sok ok a boldogságra manapság...
Viszont, mielőtt mindenki eladja a motorját, kéne egy "utolsó" közös találkát szervezni, egy hasonlót, mint tavaly a Balatonon!
Sőt, magát a Balatont nagyon is alkalmas helyszínnek tartanám!
Októberben egy Balaton körbe motorozást egy laza ebéddel, összekötve.
Vélemény?
Addig van idő megspórolni egy kis pénzt a benzinre!
Jó lenne közös fotókat készíteni, jókat beszélgetni, fagyizni stb...
Gondoljátok végig, és Októberben elkezdem megszervezni!
Sajnos nagyjából ennyi a piaci ára, no meg vannak rajta használati nyomok, idomsérülések, egy festést elbírna, meg nem is fiatal darab, csipegeti az olajat is. Korábban 450ért hirdettem, volt néhány komoly meg komolytalan érdeklődő, de még megvan. Azért az bosszantó, hogy ha a kérdésekre, érdeklődésre válaszol az ember, semmi választ nem képesek visszaírni.
Néha, nagyritkán még gurulok egy rövidebb karikát vele, de a hoszabb utak már törlésre kerültek
Nem tudom még mit hoz a jövő, de láttam a te motorodat is. Hát mit ne mondjak meglepődtem az árán. Mármint, hogy milyen olcsón adod, és ehhez képest mennyi pénzt energiát, időt beleöltél. Szívesen ajánlanám másnak, ha van valaki aki motort keres akkor hozzád irányítom.
Tudod muszáj nagy úr. Ha lenne egy kis lehetőség, hogy... Nem tartok még ott, hogy holnap jönnek érte, de erősen gondolkozom. Hogy miért? .... Nem itt és nem most fogom elmondani.
Ha el kellene adnom olyan mintha a lelkem egy darabját adnám el.
Az milyen amikor Brigi mondja, hogy ne adjuk el mert beleszeretett. Amikor megvettem szétakarta verni.
Szerinted akkor milyen szinten kötődök a kis Zizihez?
Mindegy nem megyek jobban bele, nem azért mert nem bízok bennetek, csak van amit nem szívesen mond ki az ember nagy nyilvásnosság előtt. Mert... Mert szégyenli.
Peeter! Igazad van! Teljes mértékben. De KillBilnek abban, hogy mire való az élet ha nincsenek ÁLMAINK! Nekem 20 évembe került, hogy megvalósítsam. ÖNERŐBŐL, szintén. Ennek "most iszom a levét". Az építőiparban dolgozom, többet nem mondanék. Aki látott tudja mennyire imádok motorozni, de van úgy hogy az ember nem tudja, hogy mi lesz holnap. És ez kijózanít.....
Nem akarlak zaklatni a sok hülyeségemmel, és nyavajgásommal, remélem meglesz a motor, hogy tudjunk még találkozni!
Mert őszintén mondom, olyan mintha egy nagy családba tartozna az ember.
De, bevallom, én nem ismertelek meg... biztos, olyan gyorsan mentél...
Pussz.