Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha el is férne, akkor sem lenne értelme: olyan amorf formát venne fel a vékony, 4.50 es felnin, hogy normálisan kanyarodni sem tudnál vele.
bármilyen olcsó is, ezt sajnos ki kell hagynod.
Sziasztok! Van egy zzr 400-asom, a hátsó gyári gumiméret 160 /60 /17 . Tud valaki infót, hogy elfér e a 180/ 60 / 17 ?
Előre is köszi, ha valaki ír!
Szia!
Nekem volt hasonló problémám, miután 2 hónapot állt a motor. Nekem a karburátort kellett megpucolni és minden jó lett.
Szia!
Láthattalak ma 5 körül Thunder-el a 8-as út felé menet?
Szia! Tudok segiteni! Adatlapomon elérsz!
Sziasztok! Segítség kellene, ZZR 500-as 7ezernél nem pörög többet, mi lehet a baja? Egy ismerős szerint gyújtótrafó. Az kb. mennyi lehet hozzá?
Várom véleményeteket, igaz nem ebben a TOPIC-ban szoktam írni, de remélem segítettek!
KÖSZÖNÖM
Akkor más nem is lesz helyette?
Nekem is eladó sorba került
Melyik Kawasaki kereskedésben próbáltad?
Sziasztok holnap valami kis gurulás? senki sehova ?
NA ez az én formám amikor végre szép idő van és szabad is vagyok akkor senki sehova
Régen bizony! Sorry, zűrös volt ez a nyár...
Remélem hamar megoldódnak azok a problémák, aztán már gurulhatunk is!
Kitartás!
Szia! Régen beszéltünk.

Más nagy problémák vannak, a szívem vérezne, ha elkellene adni, remélem lesz másik megoldás is, hogy ne legyen erre szükség. Nagyon össze szoktunk a kis Ursulával.

Remélem, hogy erre nem kerül sor, és még egyszer ebben az évben még eltudunk menni egy nagy közös gurulásra.
Sky! Máris megválnál Ursulától? Gondok vannak vele, vagy csak egyszerűen megcsapott a nagyobbak szele?
Köszönöm de majd tavasszal lesz aktuális a motorvásárlás!
Üdv mindenkinek!

Tudna valaki segíteni, 90'-es zzr250-hez kellene kuplung lamella vagy szett. Sehol se találok.

Előre is köszönöm!
Krisztián
hiei !

Szia nekem egy 25kW-os papírral rendelkező 400-as ZZR-em van, esetleg érdekelne?
Ha csak nem fogja futni egy zrx 1100-re akkor sajnos nem lesz többet kawám!

Itt ahol én lakok 3-4-hét míg megjön az alkatrész a kawához! (minden típushoz nem csak a zzr-hez)
Suzuki, Honda, Yamaha max 4-5 nap.
Szívesen - egy szép 600/1100-as ZZR-t kívánok :)
Na majd tavasszal visszatérek erre addig is elmentetem a címüket.

Köszönöm a segítséget és az ötletet!
Hátezt nemvágom, de ők annál inkább.
http://www.grandemoto.com/adat...
h
ttp://www.grandemoto.com/adat...

Na ezek tetszenek.
Amúgy a regisztrációs adón kívül csak az eredetvizsgát meg a rendszámot és a forgalmi árát kell kifizetni?
Látom a motorjaikat, és azt, hogy megy a bolt. Olaszországból és most már más országokból is profi módon válogatják össze az öregebb, keveset futott, szép példányokat. Forgalomba lehet helyezni a motorokat, ha akarod, ők megteszik.
Én lecsapnék a helyedben ilyen vételekre.
Számomra nem szentségtörés! Nem csúnya és bagóért van hozzá alkatrész és még az FZR-res topik is segítőkész.
A részemről 3 fokozata van a motorvasárlásnak.
1, Lesz annyi pénzem h megcsináljam a különbözetit (AK-jogsim van) és még futja mondjuk egy VFR-re vagy Hornetre, vagy Banditra.
2, Nem lesz úgy pénzem h megcsináljam a különbözetit és még motort is vegyek akkor nézek valami nagyobbat 25kw-s papirral PL VFR 400, XJ600n, vagy találtam 600-as Banditot is 25kw-s papírral.
3, Nem lesz pénzem és megtartom a Zizit még 1 évre.

Amúgy Te ismered ezt a grandemoto-t?
Én azért tartok a külföldi papíros vásárlásától mert mi van ha nem lehet fogalomba helyezni akkor buktam a pénzt.
Szentségtörésnek számít megmutatnom neked ezt a motort?

Yamaha FZR 600, 44000 km, patent. 270e Ft

http://grandemoto.com/adatlap....
Akkor hagyom!
Olyan sokat már nem karok rá költeni mert tavasszal ha úgy lesz pénzem meghirdetem és veszek valami nagyobbat. Már nem nyújt olyan nagy örömet a kis zizi.
Ha engem kérdeznél, azt mondanám, hagyd a faszba a Dynot, mert egy olyan lejtőn indulsz meg vele, ahonnan nem lehet/érdemes visszafordulni. Magával hozná a légszűrő, kipufogó, gyújtás módosítást, rengeteg beállítást, teljesítménymérést → annyi pénz, hogy akkor már inkább egy 600-as.