ha el is férne, akkor sem lenne értelme: olyan amorf formát venne fel a vékony, 4.50 es felnin, hogy normálisan kanyarodni sem tudnál vele.
bármilyen olcsó is, ezt sajnos ki kell hagynod.
Sziasztok! Segítség kellene, ZZR 500-as 7ezernél nem pörög többet, mi lehet a baja? Egy ismerős szerint gyújtótrafó. Az kb. mennyi lehet hozzá?
Várom véleményeteket, igaz nem ebben a TOPIC-ban szoktam írni, de remélem segítettek!
KÖSZÖNÖM
Más nagy problémák vannak, a szívem vérezne, ha elkellene adni, remélem lesz másik megoldás is, hogy ne legyen erre szükség. Nagyon össze szoktunk a kis Ursulával.
Remélem, hogy erre nem kerül sor, és még egyszer ebben az évben még eltudunk menni egy nagy közös gurulásra.
Látom a motorjaikat, és azt, hogy megy a bolt. Olaszországból és most már más országokból is profi módon válogatják össze az öregebb, keveset futott, szép példányokat. Forgalomba lehet helyezni a motorokat, ha akarod, ők megteszik.
Én lecsapnék a helyedben ilyen vételekre.
Számomra nem szentségtörés! Nem csúnya és bagóért van hozzá alkatrész és még az FZR-res topik is segítőkész.
A részemről 3 fokozata van a motorvasárlásnak.
1, Lesz annyi pénzem h megcsináljam a különbözetit (AK-jogsim van) és még futja mondjuk egy VFR-re vagy Hornetre, vagy Banditra.
2, Nem lesz úgy pénzem h megcsináljam a különbözetit és még motort is vegyek akkor nézek valami nagyobbat 25kw-s papirral PL VFR 400, XJ600n, vagy találtam 600-as Banditot is 25kw-s papírral.
3, Nem lesz pénzem és megtartom a Zizit még 1 évre.
Amúgy Te ismered ezt a grandemoto-t?
Én azért tartok a külföldi papíros vásárlásától mert mi van ha nem lehet fogalomba helyezni akkor buktam a pénzt.
Akkor hagyom!
Olyan sokat már nem karok rá költeni mert tavasszal ha úgy lesz pénzem meghirdetem és veszek valami nagyobbat. Már nem nyújt olyan nagy örömet a kis zizi.
Ha engem kérdeznél, azt mondanám, hagyd a faszba a Dynot, mert egy olyan lejtőn indulsz meg vele, ahonnan nem lehet/érdemes visszafordulni. Magával hozná a légszűrő, kipufogó, gyújtás módosítást, rengeteg beállítást, teljesítménymérést → annyi pénz, hogy akkor már inkább egy 600-as.
bármilyen olcsó is, ezt sajnos ki kell hagynod.