téged ütünk, ha nem így lesz
(pont a kawától kérdezte vki, h idén is csak maszlag -e, a bőrruhás rész, ott szóltak neki, h nem, sajna komoly. remélem rosszul tudják...)
Kutya nincs itthon a hétvégén, de ja, összehozhatunk valamit, szeptemberre egyébként is jó lenne egy ZZR-es hétvégét összerakni, a helyet már ki is néztük rá...
Apropó, vízpart. Szombaton lenne kedvetek egy balcsihoz,vagy rukkel tó vagy bánomisén hova strandolni menni közösen? Hogy Kutyáéknak se kelljen nagyon messze menni.
Akkor én is kérdéses leszek, mert az tuti, hogy nem a Hring miatt mennék ki (fel sem fogok menni, max. az utasmotoroztatásra), csak a társaság miatt.
Holnap délután ránézek a fórumra, majd ettől függően megyek vagy nem megyek.
egyre kevésbé vágyom a dologra... állni a negyven fokban a betonon, hogy nézhessük, ahogy köröznek a többiek... tuggyafasz.
reggel biztosan motorra ülök, a szabit már kivettem péntekre, legalább motorozok egyet, a többit meglátom...
Kawasaki Magyarország...
én is emlékszem, h a tavalyiban benne volt, de le se szarták. most direkt rákérdeztek, ők írták, h csak és kizárólag így lehet felmenni, ez a Hring előírás, nincs mese.
kitől van az infó?
emlékeim szerint a korábbi lemondó nyilatkozatban is szerepelt az a passzus, ennek ellenére a gyakorlatban megfelelt a kordura is...
"Sziasztok! Nos szeretnék Veletek pár plusz infót megosztani a Lime partyval kapcsolatban: A TELJES MOTOROS-BŐRRUHA kötelező, anélkül senki nem mehet fel a pályára..."
Ismerős a szitu. Én sem tudom hogy milyen cuccban menjek holnap. Ilyen dög melegben nem lehet egész este bőr cuccban megmaradni. Max hozok egy váltá fürdőgatyát!
OFF
Ezért kenik pl. a salakmotorosok is más szerkóban ma már, a crossosokhoz hasonlóan (pl. TLD, bár inkább lengyel cuccokban: KW, Maliniak) hiszen adott esetben nem biztosít elég "léghűtést" az elért tempó (100-120 km/h egyenesben)
Persze egy speedmotorosnak ezt mondhatom...
Hacsak nem ment ő is lassan, lásd mint Kakucs...
(pont a kawától kérdezte vki, h idén is csak maszlag -e, a bőrruhás rész, ott szóltak neki, h nem, sajna komoly. remélem rosszul tudják...)
Ööööö, az Cseszneki vár?!
Holnap délután ránézek a fórumra, majd ettől függően megyek vagy nem megyek.
reggel biztosan motorra ülök, a szabit már kivettem péntekre, legalább motorozok egyet, a többit meglátom...
mondom magamnak két hete, majd ősszel veszek egy bőrgatyeszt, erre a szezonra már úgyse kell...
én is emlékszem, h a tavalyiban benne volt, de le se szarták. most direkt rákérdeztek, ők írták, h csak és kizárólag így lehet felmenni, ez a Hring előírás, nincs mese.
emlékeim szerint a korábbi lemondó nyilatkozatban is szerepelt az a passzus, ennek ellenére a gyakorlatban megfelelt a kordura is...
"Sziasztok! Nos szeretnék Veletek pár plusz infót megosztani a Lime partyval kapcsolatban: A TELJES MOTOROS-BŐRRUHA kötelező, anélkül senki nem mehet fel a pályára..."
Ennyit a holnapi motorozásról...
Ezért kenik pl. a salakmotorosok is más szerkóban ma már, a crossosokhoz hasonlóan (pl. TLD, bár inkább lengyel cuccokban: KW, Maliniak) hiszen adott esetben nem biztosít elég "léghűtést" az elért tempó (100-120 km/h egyenesben)
Persze egy speedmotorosnak ezt mondhatom...
Hacsak nem ment ő is lassan, lásd mint Kakucs...
ON