Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem egyet baszki! :) az már az este a 6. volt :)
Most zúztam crossfittelni!
naná hogy irigykedtem :-) szép idő én meg megyek melózni ... igaz csak integettem legközelebb dudulok is . Nem tűntem el csak sok a meló, meg építkezek is.
mindig megnézem merre vagytok mit csináltok:-) remélem azért még idén összeröffenünk :-)
hajnal egykor ittál még egy sört?
No para csak két sör között teszem!
Szia!

Keresd Tóth Gyulát. tel: 06harminc9492804

Üdv KillBill.
necsináddmá, h fórumozásra vetemedtél
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zzr_400-5016375
Hétfőn itt van, ha gondolod, kedden a futár fel is tudja vinni, ha össze tudsz futni vele.
Sziasztok!
Végre sikerült megnézni a gépet, nagyon valószínű, hogy az üzemanyag volt a ludas, mert néztem a gyertyákat, kábeleket, és ott nem volt semmi gond, viszont pöccre indult megint. Úgyhogy pucolni kell, viszont ha már szétszedetem, akkor rendberakatok még pár dolgot, amihez szükségem lenne egy bal oldaldeklire, meg egy ülés alatti sisakkampóra. Akinek van, vagy tud jó alkatrészbeszerzési forrást (budapest és bontott előnyben), annak megköszönném a segítségét.
A gép egyébként 94-es amerikai 600-as, E-s.
Köszi:
b
Lime Party-n 100%! De ha előtte jársz Fészkesfenevár felé akkor szólj előtte és megcsipogtatjuk.
Már az is érdekel, hogy működnek e. Autópályán jöttünk és bejelzett holott sehol nem volt mérés, és ezt jó pár kiló,méteren keresztül.
Remélem összefutunk majd a közel jövőben, pl: Limeparty?
Ezzel az irányt nem lehet belőni csak megnézni, hogy működnek-e a fejek meg az agy. Ez négy félét tud és 4000Ft volt. Nem bonyolult szerkezet, gyakorlatilag egy infra távirányító.
sztem van polcon is, csörgess meg napközben, és ránézek!
óóó, de sajnálom, hogy nem láttunk... Pont Szerbiából jöttünk haza és mentünk egy jó kis szülinapi partira...
Irigykedtél jól fel voltunk pakolva akkor már mögöttünk volt kb háromszáz valahány km.
Jó rólad újra hallani, nagyon el vagy tűnve...
Mi van veled?

Pussz Kill.
Dear Kutya!
Tudnál nekem szerválni a zöld szörnybe (zx6r 2005) 10w-40 fuchs olajat és olajszűrőt? Már nagyon traktoros a hangja.
Köszi!
Helló
Nekem volna, 500ccm volt a gépem úgy tudom jó a 400-ra is.
Ha érdekel elérhetőség az adatlapomon.
Kill láttalak benneteket, integettem Szigethalmon a kisduna hídnál csak autóval voltam mentem melózni:-) irigykedtem is rendesen :-)
Misi nem csirke az, hanem lézerblokkoló!
Nah, a generátorom adta meg magát... Nekem egy 20asért akarják újra tekercseltetni, de én azt egy kissé sokallom.
Nem lenne valakinek elfekvőben 1 generátor 400as ZZR-hez?
Feliratkoznék!
Nem nagyon csipog szegény, azt is ritkán !
Kutya megnézte múltkor, kicsit el van-volt állítva a "vízszintesség" .
Nagyon drága a "kütyü"?
Köszönöm Bill! Lime partin találkozunk remélem :)
Vettem Kiyo blokkoló tesztert, aki erre jár jöhet időszakos vizsgálatra.

Bandiét már lepróbáltuk, csipog ahogy kell. Fáma II, Fáma III, SCS-102,103 jelét tudom utánozni. (Meg a káposzta hangját a bokorba bújva)
Ha már itt tartunk...

Boldog névnapot így utólag...
Te egy állat vagy!