Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, továbbítottam.
Az úgy jó, ahogy van. Le kell lógatni valahol, 1100-on bal oldalt, az olajbeöntő nyílásnál van ez a kis kémlelő izéke, és azért van ledugózva, hogy lássad, mi újság van a légszűrőházban, folyadékmennyiségileg.
Az úgy jó ahogy van!
Azon keresztül a légszűrő házból tudod leengedni a lecsapódott olajat és vizet!
Ha jól látom, akkor ha az a motorblokk felől jön, akkor nem kell bedugva lenni sehova se, ha viszont a légszűrőből jön, akkor a váltóház tetején levő nyílásba kell bedugni.
De ha rosszul mondtam a többiek kijavítanak
A ismerősöm küldött nekem két képet, hogy segítsek neki. Van nála egy zzr600. Én nem tudom megnézni az enyémen, mert nem vagyok otthon, úgyhogy a ti segítségetek kéne. Kérdés: miért van bedugva az a cső, és nem kéne-e annak csatlakozni valahova? Képek:
A hátsó udvar :
Hát, rajtunk nem múlik...
Benne vagyunk.
Főbiztosíték kakukk?
na ez nekünk kimaradt (eddig), egyszer szívesen csatlakoznánk egy hasonló karikához
Kábelszakadás a gyújtáskapcsoló környékén.
Gratula, plusz nem látszik rajtad, hogy beteg vagy :)
Újabb segítségre szorulok...
A slusszkulcs elfordítása után nem történik semmi. Sem a helyzetjelzők, sem a fokozatjelző, sem a duda, világítás... semmi nem történik, mintha el sem fordítottam volna a kulcsot. A motor nem ad ki hangot, vagy bármi "életre" utaló jelet... semmit.
Ötletek?

("Remélem", költeni kell rá, hisz 2 hónap alatt "mindösszesen" kb 2 kilót költöttem rá, de még most sem az igazi... )
Még egy pár kép...
Sziasztok!

Mi, Misivel tegnap este értünk haza Szerbiából!
Egy hétre mentünk ki, reméltük, hogy jó időnk lesz stb, sajnos egy kicsit másként alakult.
Már úgy indultunk ki múlthéten, hogy én beteg voltam, teljesen belázasodtam stb, mire leértünk.... jól megfáztam... (hideg volt a medence vize)
A lényeg, hogy leértünk. Aztán a betegség kitartott (még tart mindig ), de pénteken hál istennek az idő is szép volt, és kicsit jobban is voltam, akkor elmotoroztunk Újvidékre, nagyon szép volt. Mondjuk szerintem teljesen úgy néz ki, mint Budapest...
Szombaton haza autópályán... Ez uncsi volt.
Azt sajnáltuk, hogy a rossz idő és a betegség miatt keveset tudtunk ott túrázni. Összesen 957 km-t mentünk.
Nekem nagyon tetszett!

Egy pár képet mellékelek!

Üdv mindenkinek.
H4 Bi-Xenon szett 7000Ft-ért

Ki van már találva, a Lámpatest tetején gyönyörűen elfér a trafó.
Tegnapi Kakucs keringő

videjó
Sziasztok keresek zzr400 1996 zx 400 n4 kawasakim hoz tankot valaki tud segíteni , ozvegy.tibi@freemail.hu 06 30 464 7733 köszike
aham, ez elvileg elfér, csak konzolt kell készíteni a tank két lefogató csavarjához.
csak a kormány fölé tudod, külön konzollal. ha túl hosszú (jóval 30 cm felett), akkor nem biztos, h felmegy rá.
Köszi, de igazából az érdekelne, hogyan lehet felrakni a 600as zizire Úgy néz ki, az egyik cimbim hozna nekem egy majdnem olyat, mint a tied ingyé, csak így első pillantásra nincs előttem, hogyan kéne felraknom
nekem épp egy eladó van...
Van valakinek a motorján kormánygátló?
Lenne kedv megismételni a tavalyi ZZR-es őszi összeröffenést komolyabb keretek között?
Szervezett túrával, vezetéstechnikai tréninggel (oktatókkal) stb.
Ha igen, a szeptember 4-i dátumon össze tudnánk hozni egy találkozót a fenti programokkal.
Vélemény?
továbbítom. nem nekem lesz, egy hibrid banditnak. kösz.