Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fehérváron a Borsó Tibi tud hozni Wilbers prog. rugókat.

www.motorsprint.hu
oksa, köszke
tudom, hogy mi az, de szerezni én is csak az ebay-ről
kutya úr, maga tud olyat, hogy Hayabusa progresszív rugókitt?
Köszi!

Kicsit finomabban, elküldtem neki a levelet, és ha kell meg is bízom vele, mert ezt nem fogom ennyiben hagyni.
Macidoki, azonnal. Tudni fogja, h miként vasalja be rajtuk.
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, mert nagyon fontos lenne.
Nem motoros a téma, de szétvág az ideg már 3 hónapja.

Tehát a következő történt:

3 hónapja az asszony elvitte a kocsit, és megtörték. Parkolt, amikor egy merci kisteherautó nekitolatott. Motorháztető, lökhárító, és egyéb műanyag alkatrészek károsodtak. A srác ELISMERTE, hogy hibázott, és a kárbejelentőn is beleírta, hogy a felelősséget elismeri. Ezenfelül az ő kocsiján semmi kár nem keletkezett, mert valami betonvassal volt körülvéve a szerkezet. Plusz ennek okán a kárbejelentőre is ráírtuk, hogy az ő kocsiján szemmel látható kár nem történt. Az Union-nál van. kijött a kárszakértő, felmérte, közben már oltogatott, hogy ez így nem lehetett, és hogy majd meglátjuk mi lesz... Mondom mi van? Ott van feketén, fehéren, plusz ELISMERI A KÁROKOZÓ, hogy ő a felelős.

A lényeg:

Három, hónap után kijött a papír, hogy mivel nem látható kár az ő autóján, így nem állapítható meg a baleset. NEM FIZETNEK. Ja igen. Amennyit számolt a kárfelmérő az kb 190e Ft lett volna.

tehát elutasítottak, aztán felülvizsgálati kérelmet kértünk. 5 nap alatt kihozták, hogy a másik autó felépítése miatt, LEHETETLEN hogy ez a káresemény megtörtént volna. Ezért újra csak elutasítottak, és nem fizetnek.

Lassan már csak nyugtatókon élek, és azon filózok, hogy bemegyek és lemészárolok mindenkit az Unionnál.

Így fizessen az ember kötelezőt, plusz, két dolog is rá volt írva a kárbejelentőre, amikor megtörtént a baleset. Hogy elismeri, és hogy nincsen kár az ő részéről !

Akkor mi a f.szt akar még ez a k.csög biztosító?

Azért a pozitívum az ügyben, hogy a srác azt mondta bárhova szívesen elkísér, és "vallomást" tesz, hogy ő volt a hibás.

KÉRLEK SEGÍTSETEK !

KÖSZÖNÖM !
a 200 kiló sajna nem reális, vagy ha igen, akkor egy felfúrt ZX10 klón lesz, ami miatt már pont alkalmatlan lenne a ZZR névre...
tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit lehet ezen csiszolni, a max. teljesítményen, és az elektronikák beépítésén kívül persze.
Az ár mindenképpen álom lesz. Sajna
Igazából a lóerő is már most bőven elég, de én 4-5 millát nem fogok kiadni egy új motorért. Akkor már inkább USA-ból hozok egy 2011-est 2 milláért vatta újan
én azt mondom 200ló@10000 ram air nélkül,150nm@3000 és 200kg egy 3,5millás árhoz társítva nálam bejönne
persze a nyomaték@fordulat,a súly és az ár is csak álom lesz
GURO (ZX7 topic) koreai embere azt hámozta ki a japó maszlagból, hogy még nem döntötték el, hogy gyártsák avagy sem
Mondjuk én szeretném ha faragnának a súlyból és beletolnának a lóerőbe és a nyomatékba. De én perverz gyorsulós vagyok
neeee... ne akarjunk K1600R -at másolni :D
engem a súlya és az ára fog érdekelni leginkább,ez dönti el azt hogy 2 év múlva megveszem-e.De jó látni hogy van már ötletem az utódra
Japó oldalon a ccm-re írtak már 1500-hoz közelítő adatot is
Zsír
jó ötlet,de anglia nincs a szomszédban
francba..
az biztos, h volt modellfrissítés 2008-ban, és ez érintette a motorblokkot is. sajnos hihető... rá kéne próbálni.
kutya,

te tudod hogy van-e fizikai vagy egyéb akadálya annak hogy egy 2007-es rendszert rakjak a 2008-as zx14re?
találtam eladót jó áron de azt mondja az eladó nem lesz jó rá
sajna nincs benne az uj telomban, de ha rákeresel a bovdenkészítés + biatorbágy szavakra, biztosan kiadja.
koszonom kutya ur!

cimet es telefonszamot kerhetek?tsjeno@freemail.hu
koszonom megegyszer..
Köszönöm a tippeket! Hétvégén remélem lesz egy kis időm ránézni, majd jelentkezem az eredménnyel.
b
Szia! Tudok segiteni Adatlapomon elérsz!
Biatorbágyon a kisöreg 2500 ért átalakítja, nekem is ő csinálta a magas kormányhoz.