Kakucson voltam egyszer ilyesmi időbe... Mentem néhány kört, amig nem éreztem, hogy kezd csökkenni a koncentrációm, aztán akkor le a pályáról, ruhaszáritás A bőrkabátom a kar részénél átázott
nem, a menesztő - bár érzetre kivolt már -, kézben tartva egészen jó állapotban volt, nem bántottuk. új fékbetéteket és láncszettet kapott a gép, igazán ráfért már.
Hali hali sziasztok midenkinek!
Nagyon nagy problémám van,nem tudom a hátsó telom mennyire és hogy kell állítanom mert kettő embernél mindig leüt?
Kérlek ha tudtok segitsetek,nagyon köszi minden segitökész Zizis társnak!
Üdv mindekinek!
bármelyik esztergályoshoz bemész, random fog tudni készíteni. itt a fórumon &rash említette, h tud szerezni alapanyagot is, ha kell, olyan formában, h csak az átmenőcsavar helyét kell kifúrni benne.
Köszi a kontaktot!
Lenne még egy kérdésem: van valahol elérhető leírás, gyári adatokkal, robbantott ábrával, meg mindennel ami csak egy mekkmesternek jól jöhet? :)
b
A Lime Party-n remélem, sokan találkozunk.
Letöltöttem a hegylakókról a jelentkezési lapot.
Nagyon sok boldog névnapot!
Puszi KillBill és Thunder.
ki megy innen ?
bájdövéj, menesztővel együtt cserélted? vagy hogyvanez
A héten remélem megoldódik a fékproblémám, várom hozzá az alkatrészt.
Ha nem jön meg, akkor a pályára nem fogok tudni felmenni.
Kutya!
Mi szívesen mennénk a Lime Party-ra. Csak még a jelentkezési lapot kell letölteni, és kitölteni.
Egyébként jön még valaki?
Peeter?
Nagyon nagy problémám van,nem tudom a hátsó telom mennyire és hogy kell állítanom mert kettő embernél mindig leüt?
Kérlek ha tudtok segitsetek,nagyon köszi minden segitökész Zizis társnak!
Üdv mindekinek!
Tudnál adni telszámot,vagy címet?
zzr 600-hoz keresek bukógombát,ha valaki tudna segíteni,megköszönném!Jocó
Ki merre megy hétvégén?
Bármilyen terv?
Lenne még egy kérdésem: van valahol elérhető leírás, gyári adatokkal, robbantott ábrával, meg mindennel ami csak egy mekkmesternek jól jöhet? :)
b