Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kakucson voltam egyszer ilyesmi időbe... Mentem néhány kört, amig nem éreztem, hogy kezd csökkenni a koncentrációm, aztán akkor le a pályáról, ruhaszáritás A bőrkabátom a kar részénél átázott
ma hazafelé 37 fokban, 19h után kibebaszottul elbizonytalanodtam
De jó! Nagyon köszi Kill, és minden zizzentnek!
A Lime Party-n remélem, sokan találkozunk.
Letöltöttem a hegylakókról a jelentkezési lapot.
Az elmúlt 2 évben rendesen eltűntem, de a mostani alkalmat nem hagynám ki, persze ha a csapat visszafogad
Kedves, drága ZizZer barátunk BENCE!

Nagyon sok boldog névnapot!

Puszi KillBill és Thunder.
ha 9 ig tart lehet jobb este 5-6 ra oda menni
Az tuti, hogy kint meg fogunk sülni. A szervezők helyében áttenném a pálya közepén lévő "erdőbe" a helyszínt!
hu'ha nagyon menni kell , de rohad meleg van
ki megy innen ?
nem, a menesztő - bár érzetre kivolt már -, kézben tartva egészen jó állapotban volt, nem bántottuk. új fékbetéteket és láncszettet kapott a gép, igazán ráfért már.
Mos' mér' mondod, elment vóna e még pár ezret

bájdövéj, menesztővel együtt cserélted? vagy hogyvanez
lehet, h ideje volt már cserélni?
Jövök én is!
A héten remélem megoldódik a fékproblémám, várom hozzá az alkatrészt.
Ha nem jön meg, akkor a pályára nem fogok tudni felmenni.
Sziasztok!

Kutya!

Mi szívesen mennénk a Lime Party-ra. Csak még a jelentkezési lapot kell letölteni, és kitölteni.
Egyébként jön még valaki?

Peeter?
Ha Áronék végeznek a motorommal, akkor én mennék, de kevés esélyt látok rá sajnos.
az előfeszítést és a csillapítást is tekerd be teljesen, ha az is kevés, akkor sajnos cserés a rugóstag...
Hali hali sziasztok midenkinek!
Nagyon nagy problémám van,nem tudom a hátsó telom mennyire és hogy kell állítanom mert kettő embernél mindig leüt?
Kérlek ha tudtok segitsetek,nagyon köszi minden segitökész Zizis társnak!
Üdv mindekinek!
Az idei Kawasaki Lime Party-ra jön valaki a csapatból?
bármelyik esztergályoshoz bemész, random fog tudni készíteni. itt a fórumon &rash említette, h tud szerezni alapanyagot is, ha kell, olyan formában, h csak az átmenőcsavar helyét kell kifúrni benne.
Köszi
Tudnál adni telszámot,vagy címet?
mi úgy gyártattunk bukógombát a hatszázasra, pár ezresből megáll párban az esztergált metamid gomba.
Sziasztok
zzr 600-hoz keresek bukógombát,ha valaki tudna segíteni,megköszönném!Jocó
a hőmérsékletet látva sztem mindenki vízpartra motorozni meg pont jó lesz szeptemberben a 20-25 fok
Húúú, de kihalt a fórum... ?

Ki merre megy hétvégén?
Bármilyen terv?
Írd be ide a keresőbe és rálelsz...
Köszi a kontaktot!
Lenne még egy kérdésem: van valahol elérhető leírás, gyári adatokkal, robbantott ábrával, meg mindennel ami csak egy mekkmesternek jól jöhet? :)
b