Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

+ mi lehet a hűtővíz
optimális hőmérséklete,
a ventillátor bekapcsolási hőmérséklete,
a termosztát nyitási/zárási hőmérséklete?
Sziasztok!

Ugy néz ki a bajok csőstül jönnek, behalt a termosztátom.... Kérdésem a következő lenne: Azt ajánlották, hogy ilyen méretű autó termosztátot tegyek bele, csak felvetődött bennem hogy a hőérték azonos e vajon?

Új termosztát mennyibe fájna nekem, illetve használtat érdemes e beletenni, nehogy ugyanígy járjak vele...?

Meg gondolkodtam egy hőmérőn amivel a víz hőfokát mérném, ezzel kapcsolatban az lenne a kérdés hogy hova kössem be, illetve jó e hozzá ez az univerzális külső belső hőmérő, amit pl tescoban lehet kapni...?

köszi a válaszokat
nézd meg, hogy alul és felül tudsz -e még állítani a csavarokon, ha már nem ,akkor sajnos csere...
Áh, köszönöm!

Per pillanat csak érdeklődtem, mert nyaralás előtt a láncszett épp hogy belefért, de szerintem kora ősszel az is cserés lesz.

Egy kérdés. Ha fent fog nagyon a kuplung azt nem lehet állítani?
Az minden képen a kuplung cseréjét jelenti?
19 690 neked a komplett szett, összes lamella, és összes rugó egyben. délután háromig tudom németből rendelni, akkor reggelre megjön.
Jaj, most jutott eszembe!

Kutya!

A kuplung is nagyon felül fog, szerintem az is cserés lesz.

Mennyi lenne hozzá egy komplett kuplung szett? 1999-es.
Még egyszer KÖSZÖNÖM!

Várom már hogy fent legyen.
ok, átírtam. reggel hívhatjátok a futárt!
Akkor a név:

Hofferek András

Cím is szükséges?

Azért leírom: 2030 Érd, Erzsébet u. 100
egy nevet kérek még, amire a számlát nyomhatom! (az emailcím alapján egyelőre "Merlin Andrásként" lettél elmentve ideiglenesen )
Az sosem baj, ha kevesebbet fogyaszt, csak a "robbanékonysága" ne változzon, márha lehet ilyenről beszélni egy 400-as zizi-nél

A fékek nálam még külön téma... Már a kopáshatár alatt vannak a tárcsák is... A betétek még jók szerintem.
Én is most fogom cserélni a hatkilóson, plusz a féket is rendbe teszem, szerencsére máshoz nem kell nyúlni így 50 000 km után sem.
Köszönöm!

Holnap felhívom.
Annyira vártam már, hogy letudjam cserélni a láncot, mert iszonyatosan meg van már nyúlva. A leghátsó helyzetben van a láncfeszítő, és még így is tök laza.
ok, érkezik. csörgessétek meg holnap kilenckor a futárt légy szíves, 0620-524-34-12 , ő kb akkor fog Ercsiből indulni, és megbeszélhetitek a találkozó helyét/idejét!
Szia!

Rendben.

Legyen a 600-as szett. Már mondtam anyámnak, hogy délelőtt hozzák a Tesco-hoz a cuccot.
én a hosszabb szettel használtam a motort, nekem bejött, h az egyes fokozatokat magasabb sebességig lehetett forgatni, illetve a fogyasztás is kedvezőbb lett a túrákon.

Fél 12 ig jelezz vissza, h melyik legyen, és intézem holnap reggelre!
persze, pont ezt mondom en is, masra valok, nem akartam leszolni a Gixxert sem :) vadulasra, allatkodasra sokkal jobb valasztas, a VFR nem az a moci ami bajuszrantasra egykerekre all :D cserebe a horvatorszagi turat siman bevallalom vele, egy GSX-R-rel nem allnek neki

en amugy a Kawaval, es azon belul is a ZZR-rel vagyok igy ("lazban tart"), a hirdeteseket is folyamatosan nezegetem, egyszer tuti veszek masodik motornak egy kis (250-es esetleg 400-as) Zizit
Akkor most melyik is legyen...?
Nem vagyok valami jó döntésekben

Szerinted melyik lenne hasznosabb? Inkább városi rohangáláshoz, és egyszer egyszer túrázásokra.

Holnap délelőtt jó lenne a Tesco parkoló, csak nem én leszek ott hanem, jó anyám tudja átvenni.
Az átvételt majd akkor beszéljük meg ha pontosítottuk hogy melyik is legyen.
az jó,mert amint "szabad" országba érek,csak kiszedem a táskából és megy vissza a helyére a kp-i egység.eccerű
csak a központi egységét kell levenni a műszerfalról, a fejek maradhatnak, de le kell ragasztani szigszalaggal. mi is így jártunk el a Korzika túrán. (francia területen is tilos a birtoklása)
a j1es kifejezetten túragép.komolyan
még 1 kérdés:ausztriában (blokkoló tilos!) mit lehet tenni a laserpro-val?egyszerű leszedni?
A hatkilóssal kevesebbet forog (kb 800 fordulattal) és valamivel kevesebbet is eszik, mivel hosszabb az áttétel. a végsebesség nem változik, de 5.-ben éri el ezzel a hosszabb szettel, ugyanúgy (óra szerint) 195 nél tiltott az enyém.
Ha gondolod, Áronék felrakják itt a szettet, de ahhoz be kell jelentkezned, rengeteg a munkájuk így szezonban:

www.quicksteel.hu
Szia!

Ne haragudj, meg a kezdő kérdésekért, de akkor a 600-as szettel kevesebbet, vagy többet pörög? Ilyenkor változik vagy a végsebesség, vagy a gyorsulás?

Rendben megnézem, és visszaszólok. Bár szerintem a 600-as szett jó lesz rá.

Hogy hol és mikor azt leegyeztetjük. Már csak egy hely kell ahol felrakják, mert sajna ilyen spec célszerszámom nincsen, ami a lánc összefogatásához kellene.
csak fantázia kérdése, Korzikán egy Ducati 848 assal volt a gyerek, sátorral, 150 liternyi csomaggal
Szia,
az áttételt nézd meg, h milyen van rajta, illetve milyet szeretnél hozzá. A 600 -as gyári áttétele (120-nál 6000 -et forog vele) 27 000 Ft, a 400-asét darabonként kell összerakni, az kb 28 - 29 EFt.
Bármikor tudok adni, és Érdre megy futárunk is (a Tesco környékére) minden délelőtt, tőle ott is át tudod venni, díjmentesen felviszi neked.

Ha meglátogatnál, minden hétköznap déltől hatig vagyok a boltban, akkor át tudod venni itt személyesen is.