Ugy néz ki a bajok csőstül jönnek, behalt a termosztátom.... Kérdésem a következő lenne: Azt ajánlották, hogy ilyen méretű autó termosztátot tegyek bele, csak felvetődött bennem hogy a hőérték azonos e vajon?
Új termosztát mennyibe fájna nekem, illetve használtat érdemes e beletenni, nehogy ugyanígy járjak vele...?
Meg gondolkodtam egy hőmérőn amivel a víz hőfokát mérném, ezzel kapcsolatban az lenne a kérdés hogy hova kössem be, illetve jó e hozzá ez az univerzális külső belső hőmérő, amit pl tescoban lehet kapni...?
Holnap felhívom.
Annyira vártam már, hogy letudjam cserélni a láncot, mert iszonyatosan meg van már nyúlva. A leghátsó helyzetben van a láncfeszítő, és még így is tök laza.
ok, érkezik. csörgessétek meg holnap kilenckor a futárt légy szíves, 0620-524-34-12 , ő kb akkor fog Ercsiből indulni, és megbeszélhetitek a találkozó helyét/idejét!
én a hosszabb szettel használtam a motort, nekem bejött, h az egyes fokozatokat magasabb sebességig lehetett forgatni, illetve a fogyasztás is kedvezőbb lett a túrákon.
Fél 12 ig jelezz vissza, h melyik legyen, és intézem holnap reggelre!
persze, pont ezt mondom en is, masra valok, nem akartam leszolni a Gixxert sem :) vadulasra, allatkodasra sokkal jobb valasztas, a VFR nem az a moci ami bajuszrantasra egykerekre all :D cserebe a horvatorszagi turat siman bevallalom vele, egy GSX-R-rel nem allnek neki
en amugy a Kawaval, es azon belul is a ZZR-rel vagyok igy ("lazban tart"), a hirdeteseket is folyamatosan nezegetem, egyszer tuti veszek masodik motornak egy kis (250-es esetleg 400-as) Zizit
Akkor most melyik is legyen...?
Nem vagyok valami jó döntésekben
Szerinted melyik lenne hasznosabb? Inkább városi rohangáláshoz, és egyszer egyszer túrázásokra.
Holnap délelőtt jó lenne a Tesco parkoló, csak nem én leszek ott hanem, jó anyám tudja átvenni.
Az átvételt majd akkor beszéljük meg ha pontosítottuk hogy melyik is legyen.
csak a központi egységét kell levenni a műszerfalról, a fejek maradhatnak, de le kell ragasztani szigszalaggal. mi is így jártunk el a Korzika túrán. (francia területen is tilos a birtoklása)
A hatkilóssal kevesebbet forog (kb 800 fordulattal) és valamivel kevesebbet is eszik, mivel hosszabb az áttétel. a végsebesség nem változik, de 5.-ben éri el ezzel a hosszabb szettel, ugyanúgy (óra szerint) 195 nél tiltott az enyém.
Ha gondolod, Áronék felrakják itt a szettet, de ahhoz be kell jelentkezned, rengeteg a munkájuk így szezonban:
Ne haragudj, meg a kezdő kérdésekért, de akkor a 600-as szettel kevesebbet, vagy többet pörög? Ilyenkor változik vagy a végsebesség, vagy a gyorsulás?
Rendben megnézem, és visszaszólok. Bár szerintem a 600-as szett jó lesz rá.
Hogy hol és mikor azt leegyeztetjük. Már csak egy hely kell ahol felrakják, mert sajna ilyen spec célszerszámom nincsen, ami a lánc összefogatásához kellene.
Szia,
az áttételt nézd meg, h milyen van rajta, illetve milyet szeretnél hozzá. A 600 -as gyári áttétele (120-nál 6000 -et forog vele) 27 000 Ft, a 400-asét darabonként kell összerakni, az kb 28 - 29 EFt.
Bármikor tudok adni, és Érdre megy futárunk is (a Tesco környékére) minden délelőtt, tőle ott is át tudod venni, díjmentesen felviszi neked.
Ha meglátogatnál, minden hétköznap déltől hatig vagyok a boltban, akkor át tudod venni itt személyesen is.
optimális hőmérséklete,
a ventillátor bekapcsolási hőmérséklete,
a termosztát nyitási/zárási hőmérséklete?