Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Porlasztóban, valamiszar?
Vezérműláncot tavaly nyáron cseréltem de azt is megnéztem meg a vezérmű-láncvezetőt meg az automata feszítőt is de semmi.
Köszi az infót
Vezérműlánc/környéke?
Helló

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Megint elkezdett zizegni valami a motorba.
Szelephézag ellenőrzés megvolt, megnéztem a szelephimbákat, vezérműtengelyeket semmi elváltozás - kopást nem látok.
Henger le gyűrűk rendben hajtókar rendben csapszegek rendben. Szelepek, szelepfészkek becsiszolva.
Ha csapágyas akkor úgy tudom h kopog de ez zizegés.. 9ezres fordulattól csinálja egészen 11-ezerig és az első 3 fokozatban hallom utána lehet már a menetszél nyomja el. Igazából motorféknél lehet a legjobban hallani 11ezertől visszaengedem és kb 9ezerig csinálja.
Semmi változást nem vettem észre ezen kívül a motoron.
Valakinek valami 5let?
mennyiert adod ?
Köszönöm :) Hívlak szerda estig***
A hűtő megegyezik. Talán a motorszámot tartalmazó öntvény is.
Nem is nagyon lehet....ma már minden változtatás hivatalosan lehetetlen....
Szia!

Írd be itt a fórum keresőbe a Tóth Gyula nevét!
Menj rá a reglapjára és hívd föl az ott található telefonszámon!
Ő tud neked segíteni, rengeteg ZZ-R alkatrésze van normális áron!

Üdv Kill.
Hellótok!

Van esetleg vkinek infója, hogy honnan lehetne beszerezni 400-as zizihez alapjárati fúvókát?
a blokk felfogatás stimmel, de elektronikát, karbit stb. cserélned kell majd, nem elegendő a blokkcsere + a forgalmiban az átvezetés sem lesz ötperces meló.
400as vázba 1az1-ben belemegy a 600as blokk?
Karbit be kéne szereznem a 600as motorhoz, vagy a 400as karbija kielégiti a nagyobb blokkot?
Hűtő elég a nagyobb motorhoz?

Lenne egy komplett blokk, amit megvennék, de előtte ezekre válaszokat szeretnék kapni.
nincs mit, szívesen, bármikor.
(főleg, ha ennyi lelkes segítő akad legközelebb is )
Ja és azt nem is mondtam, hogy köszönjük a szervezést, stb...
húúú, Zizz nagyon ügyes!

Jó kis vidi.
Szia!

Ma meg is jött a cucc, úgy hogy ha van időd, szerda estig valamikor, ugorj át, vagy fussunk össze, hogy oda adhassam!

Köszi.
Wilbers progresszív rugó meg 15W villaolaj előre és észre sem veszed többet, hogy döcög az út! Na jó, Mezőfalva és Hantos között a keresztbordák előtt még így is inkább kiállok kicsit a nyeregből nehogy úgy járjak, mint első utamon hazafelé a géppel még a régi rugóval. (felpattantam és pont tökömre érkeztem meg a tankra...)
ÓÓÓÓ, ez az igen köszönöm!
Brékó brékó, HL-ben is válaszoljon!