Kerestem a videót Hegylakókon, amiről meséltetek...
Rendőrös, vicces... de sajnos nem találtam...
Egy kis támpontot adnátok?
Mikor lett fölrakva kb? két napja, vagy két hónapja...
Bár elég messzire vissza néztem, de nem találtam sajnos.
Vagy mi volt a címe, megnevezése?
Amúgy én is csak most tekergetem a futóművet a felújítás után, mert nemrég sikerült elhozni a gépet a szervizből, ahol csak összerakták, de nyilván nem (testreszabva) állították be, merthogy egyéni ízlés dolga.
most már ne csessz ki velem...
Írtam neked itt a fórumban, hogy azon a héten nem volt időm foglalkozni vele, de már megrendeltem! Gondolom a héten meg is jön...
Nem felejtettem el!
Meggyeztünk!
Van egy eladó ZZR 600as hátsó lánckerekem 90-96os évjáratig. Nem használt, csak fel lett szerelve de a láncot már nem tudtuk befűzni, mert vékonyabb volt a lánc.
Ha esetleg érdekel valakit, az írjon.. mert nálam csak porosodik :)
Hasonlóval küszködöm én is ,Az enyém is addig jó amig az alpjárati rendszer dolgozik finom gázadás mellett ,amint eléri a 4500-as fordulatot és elkezd a főfuvoka dolgozni akkor elkezd dadogni ,ezt csinálja kb. 6-6,5 fordulatig utána megint jól pörög.Az enyém volt Áronéknál is de ők sem tudták hogy mi lehet a baja ,azt ajánlották hogy szerezzünk rá egy másik karbisort.Az lenne talán a megoldás ha találnák egy olyan szerelőt akinek van computeres mérőpadja és terhelés alatt ki tudná esetleg mutatni hogy mi lehet a nyügje ,ja és szintén sokat is zabál ezért nem is nagyon tudom használni.próbáltam már én is állítgatni de nem lett jobb-ötleteket én is várok
Mikor volt a karburátor utoljára kipucolva? Ha régen - évekkel ezelőtt, vagy nem tudni mikor - akkor érdemes lenne leszedni, és ultrahangos tisztitással kitakarítani. Ezek után újra be kellene állítani a karbit, szinkronizálni.
Kerestem a videót Hegylakókon, amiről meséltetek...
Rendőrös, vicces... de sajnos nem találtam...
Egy kis támpontot adnátok?
Mikor lett fölrakva kb? két napja, vagy két hónapja...
Bár elég messzire vissza néztem, de nem találtam sajnos.
Vagy mi volt a címe, megnevezése?
Üdv Krisz.