Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kutya, Zizzer!

Kerestem a videót Hegylakókon, amiről meséltetek...
Rendőrös, vicces... de sajnos nem találtam...
Egy kis támpontot adnátok?
Mikor lett fölrakva kb? két napja, vagy két hónapja...
Bár elég messzire vissza néztem, de nem találtam sajnos.
Vagy mi volt a címe, megnevezése?

Üdv Krisz.
Dublőre nem volt? Bence a motoros képen úgy nézel ki mint aki épp le akar szállni róla a kanyarban :)
Amit vettél azt kemény felületre rakd (csempe, beton, ... stb) aztán két lábbal, motoros csizmában ugorj rá !
Jóvanoké, no para :)

Amúgy én is csak most tekergetem a futóművet a felújítás után, mert nemrég sikerült elhozni a gépet a szervizből, ahol csak összerakták, de nyilván nem (testreszabva) állították be, merthogy egyéni ízlés dolga.
Ez volt az...
Szia!

most már ne csessz ki velem...
Írtam neked itt a fórumban, hogy azon a héten nem volt időm foglalkozni vele, de már megrendeltem! Gondolom a héten meg is jön...
Nem felejtettem el!
Meggyeztünk!

Üdv KillBill.
Na halóka, működik a rugóstag, vagy el kellett vinni az ócskavastelepre? :)
Bréking: találtam és vettem sárga izzót, storno a keresés!
kawasaki zzr 400 bontott alkatrészei eladók. zzr 600 E magyar papiros váz eladó.tel. 06309492804
A kis társaság:
fészbúk- és kanyargyanús:
efeletjettem hogy ilyen szar.
Valakinek lenne fölöslegbe ZZR 400-hoz (1991) fesz.szabályzója?
Elérhetőségek az adatlapomon.
nem is értettem, h miért arra mentetek - újváros felé valamivel hosszabb, de a mezőfalvi út az kirázza az iskolafogászatos töméseket is
a mai nap néhány tanulsága:
leszarom a 263 kilót, nem kell kisebb motor
soha többet motorral Dunaföldvár-Sárosd-Fehérvár úton
lütyő mit Starke Stefán
itt a ve'ge
Nem csak megbízható és ügyes, hanem tapasztalt is. Ennél fogva ha felállítja a diagnózist és terápiát javasol, nem érdemes vele alkudozni.
Sziasztok!

Van egy eladó ZZR 600as hátsó lánckerekem 90-96os évjáratig. Nem használt, csak fel lett szerelve de a láncot már nem tudtuk befűzni, mert vékonyabb volt a lánc.
Ha esetleg érdekel valakit, az írjon.. mert nálam csak porosodik :)
A héten korábban végzek a melóval és beugrom hozzá.
Nem csak valamit tud. Ahogy elnézem a műhelyben mozogni, korábban szívsebész lehetett.
én is megtaláltam ezt a címet ,és én is rá gondoltam hátha tud valamit
Hasonlóval küszködöm én is ,Az enyém is addig jó amig az alpjárati rendszer dolgozik finom gázadás mellett ,amint eléri a 4500-as fordulatot és elkezd a főfuvoka dolgozni akkor elkezd dadogni ,ezt csinálja kb. 6-6,5 fordulatig utána megint jól pörög.Az enyém volt Áronéknál is de ők sem tudták hogy mi lehet a baja ,azt ajánlották hogy szerezzünk rá egy másik karbisort.Az lenne talán a megoldás ha találnák egy olyan szerelőt akinek van computeres mérőpadja és terhelés alatt ki tudná esetleg mutatni hogy mi lehet a nyügje ,ja és szintén sokat is zabál ezért nem is nagyon tudom használni.próbáltam már én is állítgatni de nem lett jobb-ötleteket én is várok
Hívd fel ezt az embert, és vidd el hozzá a motort, és a problémád meg fog szűnni.
Német István
+36 20 434 3328
Ott az alapjárati fúvóka dolgozik, felette meg a magasjárati.
Mikor volt a karburátor utoljára kipucolva? Ha régen - évekkel ezelőtt, vagy nem tudni mikor - akkor érdemes lenne leszedni, és ultrahangos tisztitással kitakarítani. Ezek után újra be kellene állítani a karbit, szinkronizálni.