Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és négyezer alatt pöpecül megy, és alapjárat is jó.
az alapjárat ingadozott és karburátor szinkronra. 4000-5000 között lehörög 5000 főlőt és állandó gáznál rángat.
Hogy kell érteni azt, hogy nem megy? Forog 4000 fölé, csak nem gyorsul? Milyen problémával vitted a szerelőhöz?
hi! van egy kawasaki zzr400 94" és nem rég hoztam el szerelőtől aki megcsinálta az alap járatott ami szépen is jár de terhelésen 4000 1/min felett nem megy és sokat zabál, segítséget kérek mert a szerelőben már nem bízok . A válaszokat előre is köszönöm!
Nincs neki hivatalos betűtípusa, a három betű egymás mellett egyszerűen logónak minősül. Ráadásul évjáratonként sem teljesen egyforma - melyik évjáratról van szó?
ügyes vagy. senki nem mondta. majdnem az.
jóvan, még előtte kiderül. az idő is
és semmi perverz. báár...
csak simán lementettem google-ről, nem én csináltam....
majdnem. alakul...
bácsi, ha vasárnap jön, MD80-at hozza már le, felkötjük pár extrém helyre
tipp: ez hasonlít rá. (stencilN.ttf)
azt nem tudom, de van egy pár custom kb 10 cm-es feliratom farokidomra. ha valakinek kell, egy sörért viheti ilyen e:
Sziasztok!Ha valakit érdekel mától motoros tali a kisszékelyi strand területén!Este koncertek,sörsátor és mivel strand,tehát medence és víz is van!Zárás vasárnap délelőtt!Üdv:Mesi
Sziasztok!

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy mi a Kawasaki ZZ-R feliratnak a hivatalos betűtípusa?

Fontos lenne!

Előre is köszönöm a segítséget.
Az elmúlt 15 évben egy napfelkeltét láttam, kb. egy hónapja az olasz A4-esen. De ez is csak a véletlen műve mert ha hagynak, akkor napfelkelte után 5-6 órával még simán alszom.
Hosszú távot vezetni viszont csak éjjel szeretek, ennek ellenére tegnap és ma van 1400km-em határainkon belül egy elromlott klímájú teherautóval. Amikor meg épp nem benne főttem akkor épp pakoltam.
én már szagoltam is napfelkeltét, százhatvannál, motorról... tudom ajánlani
inkább fele cuccal, de motorral
torta basszameg, akarom mondani b--asszameg
simán elmehetnél esküvői trotaszállítónak én 30 éve nem láttam napfelkeltét
hááát ééééén!
A balcsira gond nélkül le lehet menni. Miért gázolnának el? Ne aggódj a 3-as főút sem életbiztosítás. Ökrök mindenhol vannak!
Az 1.4-esen bizony érezhetően szűkebb a kormány-ülés-lábtartó háromszög úgyhogy pont fordítva!
Na látod, ha nem fér bele a cuccom 1db kis-közepes hátizsákba akkor én bizony autóval megyek! Rád még a távol keleti csoda-logisztikusok is irigykednének!
Jó, nekem a Zsóri is... :)))
De, már bármivel kibékülök, csak víz legyen!
És ne a Balaton, mert útközben 6 x elgázolnak...