hi! van egy kawasaki zzr400 94" és nem rég hoztam el szerelőtől aki megcsinálta az alap járatott ami szépen is jár de terhelésen 4000 1/min felett nem megy és sokat zabál, segítséget kérek mert a szerelőben már nem bízok . A válaszokat előre is köszönöm!
Nincs neki hivatalos betűtípusa, a három betű egymás mellett egyszerűen logónak minősül. Ráadásul évjáratonként sem teljesen egyforma - melyik évjáratról van szó?
Sziasztok!Ha valakit érdekel mától motoros tali a kisszékelyi strand területén!Este koncertek,sörsátor és mivel strand,tehát medence és víz is van!Zárás vasárnap délelőtt!Üdv:Mesi
Az elmúlt 15 évben egy napfelkeltét láttam, kb. egy hónapja az olasz A4-esen. De ez is csak a véletlen műve mert ha hagynak, akkor napfelkelte után 5-6 órával még simán alszom.
Hosszú távot vezetni viszont csak éjjel szeretek, ennek ellenére tegnap és ma van 1400km-em határainkon belül egy elromlott klímájú teherautóval. Amikor meg épp nem benne főttem akkor épp pakoltam.
Na látod, ha nem fér bele a cuccom 1db kis-közepes hátizsákba akkor én bizony autóval megyek! Rád még a távol keleti csoda-logisztikusok is irigykednének!
és semmi perverz. báár...
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy mi a Kawasaki ZZ-R feliratnak a hivatalos betűtípusa?
Fontos lenne!
Előre is köszönöm a segítséget.
Hosszú távot vezetni viszont csak éjjel szeretek, ennek ellenére tegnap és ma van 1400km-em határainkon belül egy elromlott klímájú teherautóval. Amikor meg épp nem benne főttem akkor épp pakoltam.
De, már bármivel kibékülök, csak víz legyen!
És ne a Balaton, mert útközben 6 x elgázolnak...