Ok, szép (talán), erős, nagy ... de sosem fogom megérteni miért kellett a "kis tv" fényszórót áttervezni, a zzr talán "névjegyét". Már az 1200-nál viszketett a tenyerük, hogy a !
Nekem akkor bugyogott a víz mikor szétszedés után nem lett lelégtelenítve a rendszer. Töltsd fel a rendszert és menny vele egy kört és ha normál tempó mellet (110-150) is főzi a vizet akkor tuti hengerfejes.
Szia!
A motornak x-edik gazdája vagyok ez tény. De a blokkot azt én vettem meg németből, 1. tulajtól vezetett könyvvel, garantált 25e km-rel, azóta csak én használtam...
Ebből jól nem fogok tudni kijönni, mindenképpen százezreket bukok rajta, ez egy ilyen hobbi. nem is azért vettem anno, hogy keressek rajta No meg a tanulmányaimat is hátráltatja, elég kemény dolgozni, órákra bejárni, meg még tanulni is, mondhatjuk úgy, életem nincs néha. Ellensúlyozz persze az anyagi veszteséget az élmény, amit adott, valamint azok az emberek, akiket általa ismertem meg. Teljesen nem tervezem eltűnni, a Hegylakok.hu -n próbálok a felszínen maradni, érdekes tartalmat összehozni, persze ez elég ritkán szól a Ziziről.
Remélem a lehető legjobban jössz ki az eladásból!
Nagyon szívesen olvasgattam az írásaidat a motorról.
Sajnos még én is tanulok így nekem se lesz szerintem a közeljövőbe másik motorom.
Nem kinőttem, egyszerűen nem használom ki. Javarészt a garázsban áll letakarva, elég ritkán szedem elő, idén talán háromszor tankoltam meg. Közlekedni még drága, diákként azért elég olcsón utazom suliba, melóba, ráadásul elég jó a tömegközlekedés. Ahhoz meg drága, hogy csak úgy legyen. Reméljük valaki boldog lesz vele
Amúgy sokba került... A bekerülési ára jóval a mostani irányár felett volt, a szervizen sosem spóroltam. Esztétikai hibái persze vannak, az mindig másodlagos volt
Nagyobb biztosan nem lesz helyette, legalábbis egyenlőre. Ami esetleg lehetséges, az egy 250ccm robogó, alacsony fogyasztással
(plusz pontért kérdés: ki ismeri fel ezt a napfelkeltét? )
.