Mázlid van! Őt akartam, csak Ő orosházán van kb 190km ÉS mivel a jogsim még nincs meg, így egyszer lemenni megnézni, majd lemenni valakivel a motorért, hazajönni, az alapból 2 motorral 1000km lett volna! De rá fájt a fogam jobban
Akit érdekel próbáljon szállás ötletekkel lehetőségekkel segíteni!
(ismerős, rokon, ... ;) )
Balatonszéplak volna a "célpont"! Parkoló, udvar, grill, ... stb. Én a egyenlőre amit találtam gorombán 3 eft/éf/fő.
a fenti kollegina épp elvitte életem szerelmét, ha a másikat is lZIZI elviszi valaki esküszöm felgyújtom azt a büdös gyökeret aki pénteken megszívatott a saját motorommal.....KELL NEKEM EZ A MOTOR!
Igen Ő az! Lesz rajta mit kicserlni, de egyébként igen, olyan ahogyan leírták! Korának megfelelő az állapota és a 2. tulaj 3x ment vele összesen kb 50km-t :D Sőt, kiderült, hogy akitől ők vették, azt pedig ismeri a párom barátja, aki jött velünk megnézni Őnagyságát!
Szia Misi!
Két dolog:
1. Balatoni móka engem is érdekelne!
2. Légszűrőház és karbi csatlakozás környékén nézelődtél mostanában? Pár hete csináltunk egy karbitisztítást, ellenőrzést, kisebb szervízt és találtunk tömítetlenségeket, amik bontás nélkül kívülről is sejthetők voltak.
Szia, énis ezért választottam Elvisz nagyobb túrákra is
A 120-as utazót 2személlyel is tartja, bár tegnap szembejött egy emelkedő, amin 120-al ment csak fel Ha lesz időm szétkapni, rá is lesek a karbira, mert ha kicsit visszaengedem a gázt meglódul
Alkatrészekre km-enként 2-3szoros benzinárat kalkulálj, állapottól függően. Teljesítményadót 2007óta kell rá fietni ~5e huf, biztosítása is hasonló
sziasztok tudja valaki gyárilag merre megy a kuplungbowden a zzr-en? mert szerintem rosszul fűztem be. amúgy a fékem megint ellágyult... megint szétszedtem kipucoltam a lenti munkahengereket, sok porvédő gyűrű be volt csípődve de mitől? pedig nincsenek 1 évesek. nah most légtelenítés után jobb lett, de nem tökéletes.
érdekelne bennünket is, meg esetleg olyan "csomag" hogy ott alvással 1-2 éjszakát! Pl elmegyünk felvonulunk, onnan tovább, körbe Balaton. Balatonszéplakig, ott van jó kis szabad strand, okoska motoros kollégánk "ladikja". Szombat-vasárnap fürdés. sütés, grillezés ... és hétfőn vissza. Bérelhetnénk valami jó kis házikót esetleg (van valakinek jó áron valami?). Legyen udvar, terasz, grill, parkoló a mociknak ... Pl innen lehetne valogatni!
Jó volna összejönnénk 6-8-an aztán az egész ház miénk lehetne!
Na? Beszéljünk róla!
Egyébként a pénz miatt veszel 250-eset? Én a 70cc után 400 assal kezdtem és nem volt gondom vele..
Úgy látom van elég motoros tapasztalatod..
De ha anyagiak, vagy épp jogsi hiánya akkor megértem..
(ismerős, rokon, ... ;) )
Balatonszéplak volna a "célpont"! Parkoló, udvar, grill, ... stb. Én a egyenlőre amit találtam gorombán 3 eft/éf/fő.
Alvással? Hány estés és személy?
Két dolog:
1. Balatoni móka engem is érdekelne!
2. Légszűrőház és karbi csatlakozás környékén nézelődtél mostanában? Pár hete csináltunk egy karbitisztítást, ellenőrzést, kisebb szervízt és találtunk tömítetlenségeket, amik bontás nélkül kívülről is sejthetők voltak.
Grat. Üdv.
fogadjunk Turáról vitted el...én akartam megvenni a hétvégén de nem vitték el a motoromat
sok sikert hozzá tényleg annyira gyönyörű és jó állapotú ahogy a tulaj leírta?
Jelentem ZZR tulajdonos lettem :D
Ő Zuzmó
A 120-as utazót 2személlyel is tartja, bár tegnap szembejött egy emelkedő, amin 120-al ment csak fel Ha lesz időm szétkapni, rá is lesek a karbira, mert ha kicsit visszaengedem a gázt meglódul
Alkatrészekre km-enként 2-3szoros benzinárat kalkulálj, állapottól függően. Teljesítményadót 2007óta kell rá fietni ~5e huf, biztosítása is hasonló
érdekelne bennünket is, meg esetleg olyan "csomag" hogy ott alvással 1-2 éjszakát! Pl elmegyünk felvonulunk, onnan tovább, körbe Balaton. Balatonszéplakig, ott van jó kis szabad strand, okoska motoros kollégánk "ladikja". Szombat-vasárnap fürdés. sütés, grillezés ... és hétfőn vissza. Bérelhetnénk valami jó kis házikót esetleg (van valakinek jó áron valami?). Legyen udvar, terasz, grill, parkoló a mociknak ...
Pl innen lehetne valogatni!
Jó volna összejönnénk 6-8-an aztán az egész ház miénk lehetne!
Na? Beszéljünk róla!
igen, pénz és jogsi is...majd talán 3-4 év múlva veszek egy nagy Ninja-t de addig a kis Zizi a cél...
városba plusz kisebb túrákhoz nekem jó lesz, ha nem költöm rá a gatyámat is, olcsó biztosítás nincs teljesítményadó
Úgy látom van elég motoros tapasztalatod..
De ha anyagiak, vagy épp jogsi hiánya akkor megértem..
nekem a karbi szinkron megoldotta a hasonló problémámat..
ITT tanácsolták anno..