Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy hol tudnék olcsón!
Nyers kulcsot szerezni a zizihez, vagy konkrétan kulcsot másoltatni hozzá?
Szintén olcsó pénzért?
oszt csodálkolnak a gyerekek osztálykiránduláson, hogy dotszáma van a mókusnak
Azt a kutyafádat...
A télen megfeketedett a pici Kawasaki , és újabban erősen füstöl...
jól kitolok velük, inkább Korzikán tankolok 430-ért
Oké, az úgy nem rossz. Alszom rá egyet, meg összeszedem a közeljövőben történő kiadásokat
Tudna neke fotózni valaki egy 1100-as gyári kipufogón lévő feliratot, ami alapján reprodukálni lehetne?
Abban is tudok segíteni! Az enyémből is megmaradt csak ha jól emlékszem kettétört...de abból lehet pótolni, azt adom hozzá ha gondolod!
Köszönöm, megnézem holnap, hogy az enyémből mi maradt, hátha pont pótolható vele!
Az igaz, hogy nagyon rendesek voltatok, mindig bevártatok. Tényleg nagy élmény volt életem első csapatos motorozása, legközelebb is mindenképp megyek!
Elég gyorsan odaért!
Használd egészséggel!
Tudod, nem vízzel bevenni, mint a nagy durranásba!
köszi a dugókat,megjött
tényleg jobbnak tünik mint a narancssárga
De nem is mentünk el annyira! Hirtelen igaz 160-lett!
Amikor kiléptetek a képből, én is tekertem egyet a gázmarkolaton, de azt hittem, fulladozik a motor. Aztán amikor lenéztem a km órára, megértettem a helyzetem.
Tényleg egy panaszt se lehetne mondani, nagyon jól jöttél velünk! Legközelebb is várunk bárhova!
Az az M2-es otthagyást meg ne vedd a lelkedre, csak jó volt húzni egy kövéret!
Igen, az első komolyabb kirándulás volt, ráadásul most motoroztam először csapatban. Összebarátkoztunk már, de még érzem, tud meglepetést okozni. A hétvége pedig komolyan mondom, felért egy tréninggel..

Kiderült, hogy nagyon jó gumikat találtam rá a szezon elején (Dunlop Roadsmart). Szombaton néhány kollégának meggyűlt a baja a vízzel, a kis zizi viszont mindvégig remekül tapadt.

Hihetetlen sokoldalú motor. Talán nem is kéne elárulnom, de nagyon vicces, hogy eredetileg nem is ZZR-t szerettem volna.. Most meg azt érzem, hogy nincs még egy ilyen motor, ami ilyen ügyesen ötvözi a praktikumot, a kényelmes és gyors utazást, a könnyed kezelhetőséget. Úgy lehet döntögetni, mint egy mai modern gépet, keveset fogyaszt és simán tartom a lépést a nagyobb motorokkal (egy bizonyos pontig). Remek motor!
most vettem gyorsan 4 litert a motorba.......velem nem basznak ki
Itt egy kép róla talán egy kicsit látszik... De ha nem jó még mindig ott van a másik...
Szia!
10000.-
Meghúztam a csavarokat rendesen

Milyen volt az első hosszabb út (577), már ha ez volt az első?
Összebarátkoztatok már Zizivel
Sziasztok!

Szerdától megint drágul az üzemanyag egységesen 6 ,- Ft-tal...
Borzalom!
Ráadásul 6,- ft nem is olyan kevés literenként... "ba... meg..."

Úgy elmegyek nyaralni, vissza sem jövök...
Szia &rash!

Végül csak szét kellett kapnom a műszerfal környékét, de az instrukcióid alapján minden simán ment. (A műszerfalak tartó csavarokkal kicsit meggyűlt a bajom, mert a tartó keret miatt villáskulccsal nehezen fértem hozzá, dugó-kulcsom meg nem volt..)

Végre újból tudom, mennyivel repesztek, köszi még egyszer!
Szia!

Bal oldali generátor dekli mennyibe kerül?
Szia!

Áll még az ajánlat az izzóval kapcsolatban?
Megvenném szívesen, csak először írd meg a paramétereit.
Nekem vagy 70/75-ös kell, vagy 80/95-ös. Ezek alatt, vagy felett nem kell.

Ha megfelel ezen paraméterek egyikének, akkor áll az alku.
A reglapomon, van a számom, hívj, vagy írj itt nyugodtan.

Köszi KillBill.