Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZOMBATI ALSÓÖRSI FELVONULÓ CSAPAT!

Mi legyen? Hidegfront, lehűlés, eső, szél, vihar ... szval szar időjárás!
Habár az esőt főleg keletre mondják:
www.idojaras.hu

Két verzió egyenlőre motoszkál a fejembe :
a.) sehova nem megyünk, itthon pihi. puhi ... környéken esetleg valami mocizás, strandolás ....
b.) le van sajnálva az időjárás, nekimegyünk és majd szombat késő délután döntjük el mi legyen: alvás vagy nyomás haza.

Ötletek, vélemények, tanácsok?
Én is igy voltam ,3 kilóért hülye lettem volna otthagyni.400-as ,94 -es 1,5 év műszakival.
Tisztában vagyok azzal, hogy km óra állása egy szükséges információn kívül sok mindenre nem jó... Nem is ez volt amit néztünk azaz néztek a fiúk rajta (de ennyi idősen, ennyi pénzért nem várhatunk egy makulátlan szalon állapotú gépezetet)
Ki lesz cserélve amit ki kell és már gurulunk is
Hali generátor dekni mennyibe kerül? kösz
Kawasaki ZZR400 600 (ZX600E) -hez bontott alkatrészek eladók külön-külön vagy egyben is.
Bal első index
Jobb oldali gyújtás fedél/dekli
Bal oldali lábtartó
Műszerfal körüli idom (kis sérüléssel)
Bal oldali folytatása (zárható rekesszel) enyhén sérült
Bal oldali generátor dekli
Szóval a Te motorodról beszélsz?
Sajna nekem úgy alakult a hétvégém, ahogy az első tervembe leírtam. Csak a felvonuláson tudok részt venni, utána egy kis strandolásl, kajálás, de az ottalvós részbe sajnos nem tudok csatlakozni! Este vissza kell jönnöm pestre.
Szia Sunny! Az én férjem feleségének is van motorja, és 30e km maximum 2 év alatt megy a motorjába. Ilyenkor kérdés, hogy az első tulaj előtt hány másik olasz/német/japán tulaja volt. Ettől még lehet valós a kilométer, de inkább csak vedd úgy, hogy innen számolod, Te mennyit teszel bele... Mindenesetre gratula a géphez, és sok szép Dolomitos túrát vele! Szépséges darab!
sziasztok

bár még zizim sincs meg és csopakra sem tudok menni de szállást bátran ajánlok

http://www.zimmerinfo.hu/csopa...

most lett kész egy nagyon csecse tetőterasz is, jó hely eddig kétszer voltam lent, a tulajok rendesek
Thunder!

Ezt linkelte be a &rash
Szerintem jónak tűnik...

http://csopak.hu/component/opt...

az ára is baráti...
kérdés, hogy van-e még hely a Pünkösdi hétvégére?
:)
Az első tulajt ismeri a párom kollégája, az utcájukban lakik és a felesége motorja volt! A 2. tulaj kb 50km-t ment vele, mert nincs jogsija és közben kamionra kell letennie, ezért is adták el Zuzmót! Át lett nézve rendesen, van mit cserélni, mint minden motor vásárlásnál, de jóóóóóóóó a gépezet
Hm, aki azt állítja, hogy eladó 17 éves motorja évente csak 2000 km-t ment, azzal szemben érdemes bizalmatlannak lenni. Két olajcsere között érdemes megvizsgálni az olajfogyasztást, illetve a vétel utáni "kötelező" szerviz során megmérni a kompressziót. A többi úgyis látszik/hallatszik.
Szia! Köszönöm szépen!
1994- es 30-valamennyi az óra állása és 285e ft! Még valami?
Kedves Sunny, gratulálunk, nem is néz ki 30-nak ;)

Évjárat? Km óra mit mutat? Ár?
Oké
Kísérd a fórumot, szerdától kezdem majd kialakítani a "programot" Peeter (az ötlet atyjával ) és a többiek segítségével!
Kedves zizzentek!Sajnos,vagy végre,de sikerült eladni a mozdonyt a tavalyi affér után!

Remélem hamarosan újra zizzenhetek.(Csak Corollákkal ne találkozzak)

Szép idő,olcsó benzint és sok-sok balesetmentes km-ert mindenkinek!
Szia Misi!

Én is jelentkeznék a balatoni weekendre, csak nem alszom ott, Veszprém elég közel van, de minden másban benne vagyok
Köszi Kriszta!
A Balatoni hosszú hétvége nagyon-nagyon jól hangzik, csapjunk bele!

Sunny!

Örülök, hogy végre ZIZI tulajdonos lettél!
Nem fogod megbánni!

A szürke csodáért is drukkolok...
Meg lesz az ne izgulj...

Csopakon tudok 4 főnek, két szobás, két fürdőszobás, konyhás, udvarral, garázsba talán négy motor elfér, hasonló áron, mint amit írtál. Hátrány, hogy egy házzal odébb lakik a "főbérlő", az udvar egybe van nyitva vele.
KELL azért nemfeltétlen kell fejestugrani, bár énis elhoztam az elsőt amit megnéztem nemadták olcsón, de nemkellett rákölteni, friss műszaki eredetvizsgával..
Szelephézag állításra kérdezz rá hogy mikor volt, nekem óra szerint 40ekm-nél volt vezérműlánccsere... (a valós km lehet h több)
totalbike: hogyan_vegyunk_hasznalt_motort
Most úgy néz ki minimum egy, de inkább két nap lenne.
Te már voltál nálunk Siófokon egy rövid pillanatra, lehet tudnék egy szabad hétvégét csinálni, de előbb kéne tudni, kb. hány fő lenne.