Ááá, most olvasom, hogy tegnap Andrettiben voltatok. Én tegnap voltam evezni a Dunán onnan nem messze. A vácin pont arra jöttem haza. Ha balra nézek talán még láttalak is volna Titeket. Így most lecsúsztam róla.
Nyugi, én is...
18:30-ig, csak utána megyünk!
Sőt, ha ilyen marad az idő, még haza is kell mennem átöltözni.
Kánikula ruhába jöttem, és majd megfagytam reggel a motoron!
Tehát Keeway szalont kellene megpróbálni? Vagy 20 dolgot javítottak a gépen és ezért az apróságért áll Miskolcon... elvileg Ők 5 napja nem találnak bontottat, vagy nem akarnak.
Na és aktív hűtéssel? Pl. egy erős processzorhűtő lehet segítene rajta
szia,
itt helyben épp most cserélte egy kolléga a 2002-es motoron, és a Keeway szalonban vmi vicces összegért (talán 3000 ft) tudtak olyat adni, amivel frankón működik a motor! Egy próbát megér!
Egyébként igen, a fehér, savas akksi szereti megenni a fesz szabályzót, mivel eleve szar helyen van és túlmelegszik, amire a dzsuva akksi csak rátesz egy lapáttal...
95-ös japán 400-as zizimen - mint talán már legtöbbeteknek - elszállt a fesszabályzó. Honnan lehet ilyet beszerezni, milyen áron és használtan vagy újonnan érdemes? Tényleg nem érdemes savas akkuval használni? Miért mennek ezek szét és hogy lehet kivédeni?
Akkor béna a srác, mert nekem házhoz hozta a DHL!
Ő mondjuk általánosságba árulja én viszont a saját motoromra kerestem rá és találtam meg. Gondolom nem egy ember foglalkozik ezeknek az értékesítésével. Én minden esetre jól jártam és semmi panaszom nincs az új tárcsáimra. Szépek, vastagok, fognak mint a barom.
Szval árokba feküdhetnék még mindig! :P