a 10w40-es félszintetikus az alap, ettől csak jobbat tehetsz bele. én 15w50 -es olajjal járok (mindkét ZZR-ben ez van), úgy vettem észre, hogy a váltója finomabb lett és jobban tűri a nyári, dög meleg araszolásokat a gép.
a 20-50-et nem ajánlom, az már túl sűrű a motorhoz.
Gyanús? Mire gondolsz, Kill?
A mostani nem program, inkább kötelezettség... Nagyon szeretnék veletek tartani, de most tényleg nem megy. Tudom, megint, de remélem azért nem leszek száműzött zizzent!
Remélem a következő gurulásra már tudok menni (talán nem is egyedül ), akárhová is tervezitek!
Olvasgattam az olajokról és van egy kérdésem.
Nekem a szervizkönyv 10-40 10-50 20-40 20-50-es olajokat ír.
De mitől függ h mikor melyik kell bele? Gondolom én h a hőmérséklettől most 10-40-es van az télen nyáron jó tudtommal de most a nyári időszakba egy 20-40-es vagy 20-50-es nem lenne jobb bele?
Zseton sajnos nem jön, megint kötelező programok 7végére... Gondoljatok majd rám, amikor a csokis sütit majszoljátok...
Talán vasárnap lesz pár szabad órám, akkor haverral meglátogatjuk kedvenc tarjáni éttermünket egy kávé erejéig, ha van kedve valakinek csatlakozni, szívesen látjuk...
Nagyon szép időt, f@sza kanyarokat és széles utat Nektek holnapra!
Hozzatok sok-sok finomságot, amit sütögetni lehet!
Szalonnát, hagymát, kolbikát stb...
Mi is viszünk, kis csevapot, szalonnát ilyesmit, ott meg egy helyi boltban veszünk zöldséget és csinálok fini joghurtos salátát!
Üccsit majd ott veszünk, fölösleges sok mindent cipelni, illetve csak széttörne a gyümölcs, zöldség, felmelegszik az üccsi...
Majd, ott a környéken megoldjuk! Szerintem!
Oké! valami sütit én is össze dobok akkor
Feladom!
Akkor így:
Bp - Visegrád Fellegvár - Búbánat völgy (sütés-főzés ;) ) - Párkány (fagyi) - Dobogókői kilátó - kis kanyar Érden keresztül - Bp
ez kb 200 km
Tényleg sajnálom, hogy lemaradtam.. Én kb. 17.00 óra magasságában indultam a XIII kerületből. Akár össze is futhattunk volna, mert én is Visegrádot lőttem uticélnak. Mentem két kört Pilisszentlászló és Visegrád között a hegyen át (olyan szép volt, hogy dupláznom kellett..). Érdekes, de valahogy több motorosra számítottam ezen a helyen. Sok a jó kanyar, az út minősége sem vészes. Egy lapon forduló GSXR-en és egy csapat nyelező KTM SM-esen kívül mást nem igazán láttam. Nem is baj, így nem kellett nagyon másokra figyelni.
Sasoltam a szembejövőket, hátha megpillantom a motorodat, de sebaj, majd legközelebb.
A most szombati Visegrádi kiruccanásra is szívesen mennék, de sajnos más programom van. Jó lenne már néhányotokkal személyesen is megismerkedni és gurulni egyet.
a 20-50-et nem ajánlom, az már túl sűrű a motorhoz.