Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, szunya a fűben!

Én ezt választom!
Ha 10-kot indulnánk, elgurulgatnánk odáig, ha szép az idő akkor nem egyenest oda hanem élveznénk a Dunakanyart, esetleg át a hegyen. Aztán ott egy jó két óra sütögetés, kaja, emésztés . Lehet hozni tollas labdát, plédet, frízbit, ... Pecázni is lehet! Mi hozunk egyszer használható grillt, salátát, húst ... Ott van kis büfé is, üdítőt, kávét, fagyit lehet ott is venni! Nem kell okvetlenül cipelni. Időjárástól függ, de ha szép idő akkor délután fel lehet kanyarogni Esztergomi Bazilikára. Szval "ott" levés amíg jól esik
Szia KillBill!

Nekünk nagyon tetszene, csak nem tudom még hogy lesz, mert Briginek most van szombaton a 10 éves érettségi találkozója, de ahogy meghallotta, hogy mit szerveztek, egyből bezsongott.

Egyszerűen szinte minden nap motorozna...
Úgy ahogy én is.

Remélem eltudunk menni. Meddig lennénk ott lent?
faszák a képek! csak ennyi lett eu-konform?
Sziasztok!

Szombaton Misvel megyünk gurulunk egy kört Esztergom környékén és utána a piknikeznék, konkrétan nyársalgatnánk, csevapoznánk egy jót a Búbánat völgyben!
Gyönyörű hely, egy szép tó partján! Kedves, barátságos hely, aszfaltos úton megközelíthető.
Kiépített sütögető hellyel stb.

Ha valakinek van kedve csatlakozzon!
Nem indulnánk túl korán olyan 10 körül.
Ha, valakinek van kedve csatlakozni, megbeszéljük a részleteket!
Bevártunk volna, csak fél4 felé sikerült kikeveredtünk a városból:
jó kör volt, nekem még +200km haza, jórészt esőben. Képek:
duB, ZizZeR Visegrád, Tigis
26-27 körül van, áttételtől függően.
Milyen árban tudtok 400-as ZZR-re láncszettet nekem mondani?

Remélem, mindenkinél ok minden!
Szia Gyula!

Ne haragudj, hogy eltűntem, vagy is hogy hétvégén, nem jelentkeztem, csak családi problémáim voltak...

szóval, a héten hívlak.

Üdv KillBill.
Helló
Nekem is van egy 92 500-as gép amit alkatrésznek kiárulok.
Ha érdekel van olajhűtöm is és gyujtáselektronikám.
Elérhetőségem az adatlapon.
Szia!

loowe@freemail.hu
ha van kérdésed bármire szivesen válaszolok
van hozzá olajhütöm ha kell
Szia!
Ha van elérhetőséged, engem érdekelne pár dolog a motorról!
hát az erősen túlzás!
De igyekszem!
Okozok még majd meglepetést!
(vagy így, vagy úgy... )

Nem jársz valamikor Pesten?
Esténként néha le szoktunk ruccani egy páran az Andrettibe, csatlakozhatnál, ha van kedved!
Fagyi, pizza, beszélgetés stb.
Pussz. Jó légy!
Igazán nincs mit! Kösz hogy mehettem a darazsaddal!
Olvastam hogy a végére már profin ment minden.
Szia Hitetlen!
De, jó felőled is hallani...
Még meg sem köszöntem a múltkori segítséget a "tanpályán"

Szóval köszönöm!
Pussz Kill.
Kösz a segítséget! A 145/70-13 sajnos túl magas. Eddig 175/50-13 volt rajta, ami pont jó magasságú volt, s jól is nézett ki, dehát megette. Most valami ésszerűbb szélességűt tennék rá.
szia,
nálam csak 145/70-13 van, de körülnézek.
Helló Kutya Úr!
Tudsz esetleg egy jó gumist a környéketeken akinél lehet 145/60-13-as "autó" gumi? Került ugyanis a garázsba egy ultraszigor Kispolski.
Rendicsek!
Ha majd meglesz a motor és jössz velünk egyet túrázni, akkor úgy is minden kiderül!
én kicseréltem, 100ig semmi különbség, felette ha sok a teher, akkor egyel többet kell visszarakni, a fogyasztás 8-9 decivel csökkent.
OFF
Ha végig olvasod, hogy honnan indult, akkor egyből kiderül... És itt részemről a téma lezárva
De az még ne derült ki, hogy most öregebbnek vagy fiatalabbnak nézel ki mint valójában vagy?
Éppen azt írtam, hogy egyébként sem mondod meg