Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:) miért, anélkül már igen?
Mármint civilben és nem menetfelszerelésben
Anélkül se
Sziasztok,
Ha 400-asra 600-as láncszettet raknék (ha jól tudom a 14-49 helyett 16-48 fogazás), akkor az az indulásnál mennyivel lassítja le a motort?
Érezhetően vagy nem vészes?
Célom nem a végsebesség növelése hanem a fogyasztás csökkentése lenne autópályán 100-130 tempó közt..
Az is igaz! Akkor boldog szülinapot így előre. Bár egy bőrruhában és bukóban én sem tudnám megmondani, hogy hány éves vagy! :D
Ez tény! De ugye nem minden a külső! Rólem sem hiszi el senki, hogy 30 leszek jövő héten, mégis 81-es évjáratú vagyok :)))))
Én sem vagyok egy nagy prof e téren, de így laikusként ránézve nem egy leharcolt motor benyomását kelti!
Jelentem én ehez nem értek De a másik felem igen, szóval rajta múlik minden
Nem egy csúnya darab valóban. Az olajhűtő szerintem nem olyan tétel, amit nehezen vagy drágán lehetne beszerezni.
Kedves zzr500eladó (jajj de rosszul hangzik ez így)
Érdekelne a masina, de ehhez kell a párom is, mert én max az esztétikai állapotát tudom felmérni Írtad, hogy van mit rákölteni, ezek mik lennének és kb mennyibe fájna pluszban? De mindenek előtt el kell adnom az enyémet, addig sajnos nem nagyon tudok mozdulni! Este megmutatom neki amit írtál!
Köszönöm a gyors választ!
Üdv:
Sunny
Szia Sunny

Itt van róla fotó,ahogy most kinéz és ahogyan összerakás után kinézne,ami nem látszik a fotón első-hátsó sárvédők első féktácsák megvannak hozzá
Szia Sunny !

A motor 91-es 500as a motorja 73 lóerős, kinről hoztam saját célra , de nekem már inkább egy nagyobb sport gép kéne azért adnám el, elég jók a motor alapjai szerintem érdemes vele foglalkozni,biztosan kell rákölteni de akkor azt már maganak költöd rá, a motort nem lehet kipróbálni mert hiányzik hozzá egy két alaktrész de könnyen beszerezhető, nézz még körül ha gondolod a piacon hátha találsz magadnak valami jó kis masinát, nem akarom senkire sem rábeszélni,tudom hogy jó a gép, meg kell nézni és szerintem magért beszél, nem egy lesrapált gép, ha meg venni akarsz a külcsin ne tévesszen meg gittel festékkel minden el lelehet tünteni, enek a gépnek jók a műszaki alapjai, most lehet magam ellen beszélek, de nem szeretém ha ez amotor valakienk is csalódást okozna,csak itt hirdetem itt szeretném eladni egy leendő zzr tulajdonosnak, én már neki álltam megcsinálni, dolgoztam rajta, érdemes vele foglalkozni ha valaki komolyan gondolja,ha kolyan érdekel a gép én feltudom neked pompásra újítani, de az már rajtad állna milyen műszaki illetve esztétikai szintre szeretnéd felhozni,szomszédomnak van, ő mesléte hogy nagyon kényelmes és nagyon jó rajta a fékhatás, 290 ezer az irányára komoly érdeklődés esetén megtudunk egyezni , és bármiben tudnék segyteni ha volna rá igény a felújításaban,ha nem lenne jó nem kellene megvenned,összerakjuk kipróbálhatod ha nem jó nem kell megvenned,nem szeretném ha csalódnál a gépben, ismerősőmé volt üzemképesen rakta le, 10 évig volt a gép forgalomban kb,egy alagsorban tárolták,38500 kilóméter van benne, látszik hogy nem mentek vele sokat,haérdekel írj, szép napot Sunny
Szia!

A motor 91-es évjáratú, 73 lóerős,jelenleg nem kipróbálható állapotban van, mert hiányzik az olajhűtője és a gyújtáselektronikája, de bontóban van nem gond beszerezni, csak én egy 1000-es sport gépet szeretnék ezért adom el,kiváló állapotban van azért is csak itt hirdetem, egyben szeretném eladni mert elég jó az állapota,de ha tudnátok hozzá szerezni én össerakom kipróbálásra, nem hinném hogy ez a motor csalódást okozna valakinek is,nem egy lestrapált egyonhajtott masina,38500 kilóméter van benne, és nem 60-80 ezer, ez tuti, gyeretek el megnézni szerintem érdmes, biztosan kell rálölteni meg dolgzni vele de akkor lesz belőle egy jó motor amit hosszútávon is lehet használni, új gumikkal és új láncszettel rendelkezik,nem egy agyon buherált gép, 290-en az irányára, de ha komolyan érdekel valakit megtudunk egyezni,a 30512-es és a 30511 es hozzászólásom egybe tartozik a fotójával együtt, ha bármi kédésetek van szivesen válaszolok rá
Szia!
Én is éppen most vagyok zzr nézőben, évjárat, ár stb... vagy ha hírdeted valahol akkor azt is belinkelhetnéd! Előre is köszönöm!
Fel-DOB-tuk Tamás gépét két ügyes végdobbal...

ZZR600, 4-2 rencer hangpróba
sziasztok
nem tud valaki egy zzr 250 vagy gpx 250 jó állapotú gyújtáselektronikát
Szeretném imádni, de jelenleg még elég sok minden elválaszt tőle!
Nem parázok Anyóca! Csak pl amiket múlt héten nézegettünk, azok közül már egyik sincs fent
Nézegettünk már mindent, majd meglátjuk mi lesz belőle!
Tuti kis videó, szimpatikus szereplőkkel! Köszi, hogy megosztottad velünk!
Üdv a Zizzentek között Sunny!
Imádni fogod a típust! Hajrá!
Köszi az esti gurulást, és össze röffenést mindenkinek!

Nagyon jól sikerült és hál istennek az eső is elkerült bennünket!

Peeter és Lackóék, kár, hogy a Citára már nem jöttetek fel, gyönyörű volt a kilátás, és nagyon szép volt az idő!

Sok-sok denevér is volt!

További szép estét!
Hajrá! Jól döntöttél, nem fogod megbánni, hogy ezt választottad!
Későn láttam már csak a válaszodat, utána meg már nem akartam zavarni (gondoltam, épp motoroztok).

Azért remélem, sikerült megörökíteni a karikát!
Dunavecsén a katolikus templom elött(fő út) motorszentelés és motoros áldás holnap de.9h-tól!
szia ZZR500eladó,

és mi lenne a kikiáltási ára?évjárat?
egy kisbarátom keres jó állapotú gépsárkányt

üdv