arra leszek kiváncsi milyen a 250es Zzr két személlyel...mondjuk mivel a jelenlegi egy hengeres 20 lovas Majesty 250-s robogómmal is lehetett normális tempóval közlekedni két személlyel nem hiszem, hogy a Zizi csalódás lenne. Én 173cm 72kg vagyok asszony meg 155 cm 47kg...szóval nem egy kosárcsapat, gondolom egy 90-es utazó két személyben reális lehet
viszont arra gondoltam, hogy két hétre íratunk egy kölcsönadásit és előredátumozva egy adás-vételit így pont nyerek annyi napot, hogy a júliusi fizuból tudjam fizetni az átíratást
ha ezt és az olajcserét le tudom osztani két hónapra már jó is vagyok, ezen felül már csak kínkeservesen fizetnék....szóval különbözetivel + átírással + esetleges szervízzel már 120k fölött járhatnék ez itt a gond 1kw-ért csak nem csapnak meg, ha meg igen, megérdemlem
Átíratás: 250*20Ft=5.000Ft,
Forgalmi+törzskönyv=12.000Ft,
Eredetvizsga: 15.500Ft,
Műszaki: ~5.000Ft,
Biztosítás: ~5.000Ft (éves díj, következő évben már csak ~3.000Ft)
42.500Ft
átíratás plusz olajcsere költségeit számoltam, plusz műszakit az átíratással egy kicsit megpróbálok csalni, hogy jövő hónapban kelljen csak....még az is lehet az olajcserét is megúszom.....majd akkor számolok komolyan fejben, ha a motort megnéztem...ha a tárcsák kopottak meg sem veszem, állítólag horror áron van
Egy moto vásárlásánál az tizesek, huszasok csak úgy ugrálnak, Készítettél már valami előzetes kalkulációt? Átíratás, eredetvizsga, forgalmi, törzskönyv, biztosítás - ebben tudunk segíteni, hogy ne fájjon évi ötezernél többe -, teljesítmény adó, kötelező szerviz: olaj, olaj és légszűrő, gyertyák, láncszett, gumik, fékbetétek, fékfolyadék - persze nem biztos, hogy mindent kell, de illik számításba venni. Féktárcsák vastagságát ellenőrizd mindenképpen, zsebbe nyúlós mutatvány cserélni.
most nézem nagy felbontásban, azok nekem nem is csavaroknak tűnnek a lámpától meg túl messze van, majd kiderül...lehet volt rajta valamikor túraplexi vagy valami kiegészítő
azt a két csavart én sem értem...az idomok alatt meg a blokk környékén mindent átnézek, sőt még fesz. mérőt is viszek és kimérem a fesz. szabályzót.....megnézem füstöl-e egyenesen fut e...stb....remélem jó lesz...egy baj van vele 26kw-is a jogsim meg 25kw-ig jó... de ennyi rizikót be fogok vállalni ha tényleg hibátlan a gép
Ahogy nézem kb. eredetinek tűnnek rajta a cuccok (a tükör biztos az), az ülést legalább áthúzták, vagy cserélték. Ami zavar, az a két - két csavar a fejidomban a lámpa mellett, mert azoknak ott semmi keresnivalójuk (csak nem a lámpát tarja, stb?)!
Én azért biztos ami biztos benéznék az idomok alá, amennyire lehet, plusz meggyőződnék róla indítás előtt, hogy tényleg hideg a blokk.
nem hétvégén megyek viszont beszéltem a tulajjal a helyzet a következő. Egy motorszerelő felségégéjé volt aki terhes lett ezért eladta ennek a srácnak. Ő megvette hogy majd leteszi a jogsit, de nem lesz rá pénze, mert gebasz van a családban ezért eladná. Azt mondta, 4 hónapja nem volt beindítva de nem is nézi meg beindul-e menjek én oda indítsam be garantáltan pöcc röff lesz hidegen is, ha gondolom az adásvételibe is beleírhatjuk, hogy hibátlan állapotú és felelősséget vállal érte akár ügyvéd előtt is, annyi a baja, hogy le fog járni a műszakija...nekem ez elég meggyőző...vettem már pár gépet, ennyire még senki nem volt magabiztos... mennyi most egy motorra a műszaki valahol 7k körül ugye?
na őt néztem ki magamnak, szimpatikus tulaj, a motor elvileg hibátlan állapotban van jövő hónapban műszakiztatni kell...ha tényleg hibátlan és ma elviszik a motoromat, akkor hétvégétől ZZR tulaj leszek
Köszönöm az izzót, tökéletes lett!
Szóval következőnek én állom a fagyit!
Tehát Andretti jövőhéten!
viszont arra gondoltam, hogy két hétre íratunk egy kölcsönadásit és előredátumozva egy adás-vételit így pont nyerek annyi napot, hogy a júliusi fizuból tudjam fizetni az átíratást
Forgalmi+törzskönyv=12.000Ft,
Eredetvizsga: 15.500Ft,
Műszaki: ~5.000Ft,
Biztosítás: ~5.000Ft (éves díj, következő évben már csak ~3.000Ft)
42.500Ft
köszönöm szépen
Én azért biztos ami biztos benéznék az idomok alá, amennyire lehet, plusz meggyőződnék róla indítás előtt, hogy tényleg hideg a blokk.
A tükör kicsit furi... de, nagyon szép esztétikai állapotban van...
Milyen a hangja, kipróbáltad már?
na őt néztem ki magamnak, szimpatikus tulaj, a motor elvileg hibátlan állapotban van jövő hónapban műszakiztatni kell...ha tényleg hibátlan és ma elviszik a motoromat, akkor hétvégétől ZZR tulaj leszek
ezt szerettem volna hallani!
Köszi!
Akkor várom a kontaktot...
Tudok segiteni gyáriban és utángyártottban. Adatlapomon elérsz!
Nekem végülis bevált, nem tűnik fel senkinek, hogy nem gyári, és semmilyen stabilitási probléma nem merült fel a húsvéti 498,5 km-es túrán sem!