Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

ZZR-1400-ra kellene 1db kormánysúly, mivel letört...
Milyen és mekkora kellene rá?
Ha tudtok segíteni megköszönném!
Sziasztok.
Hát a vaterás mentségére szóljon, most megnéztem az ebay-en, hogy az illető tényleg olcsóbban árulj a féktárcsát, viszont nem szállít Magyarországra! (többet is megnéztem)
Nem tudom, hogy te Peti hogy vetted, mert ha jól emlékszem neked ide postázták!
Viszont ha ő nem talált rá arra a kontaktra, akkor szívás, mert valamelyik környező országba kell küldetnie, és onnan behozni Magyarországra. Ami plusz költség!
autóval/teherautóval ki érte és behozni... van ám költség...

Végül is még így is olcsóbb, mit amit itthon egyébként lehet vásárolni.

Nem lennék a helyetekben ez most húzós költség...

Üdv Kill.
igen, igen, láttam én is, illetve az ebay-en is szembejött velem ez a tárcsa :).
Ilyet vettem E-bay-en 35000. Khm... A csávóka kicsit nagy árréssel kereskedik!
Én egy ilyen hirdetéssel találkoztam a minap!
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Na, az tök jó! Ha már jól begyakoroltad a kanyargászást, akkor jöhetsz is szombaton az 577-esre Szlovákiába!
Nekem sikerült szombaton kétszer is elázni motoron, úgy hogy nekem kevésbe volt jó, de azért mentüünk!
Tolómérővel mértem a furatoknál a vastagságot. Úgy vagyok vele, hogy gumiból, ill. fékhez csak új cuccot veszek. Persze tudnék használt tárcsát venni, de ránézésre nem lehet megmondani hogy nincs-e meglibbenve valahol, nem ismert az előélete.
Szia!

Nekem is ugyanennyi a vastagsága, én ahol mértem ott 3,4mm volt.
Nem tudom mi lesz az enyémmel, mert vagy nem motorozok, vagy kibírja ezt a szezont. Sajnos nincs rá keret. Talán egy szezon alatt nem fogy annyit.
Milyen módszerrel mérted meg a vastagságát?

Van itthon is egy jó pár bontó, ahol vannak használt tárcsák.
Szia KillBill!

ÓÓ, igen! Nagyon jól sikerült, még az a kis eső sem zavart be.
Sajnos nem csináltam olyan sok képet, de ami van azt felteszem.

Amíg jó idő van szívem szerint minden hétvégén mennék valahova. Evvel Brigi is így van. Ő is nagyon jól érezte magát.

Tűzgyújtásból pedig leckét adtál
Szia!

A vastagság a minimumon van, vagy alatta. Pár mérést csináltam, olyan 3,3-3,5 között szóródik.
A betétek még bírnák, de a tárcsáknak van egy kis ütése is...
Ahogy látom kezdhetek el spórolni a cserére, mert nem 2 Ft. (A motorom szerintem összebeszélt a kocsival, mert azon is most kell az első fékeket javítani :) ).
Szia derola!

Neked milyen vastagságú most a féktárcsád, hogy cseréled?

Nekem sem túl vastag, de azt mondták elmegy még kb 10e km-et.
Szia,
a hatkilós tárcsái jók a négyszázasra, de nálam csak minőségi cucc van (kb 50-60 / db), ezt párban le szoktuk akciózni 80EFt környékére. Az ebayen találsz ettől olcsóbban is, még ha nem is ugyanezt a minőséget.
A Brembo utcai-sport betétek kb 8000 most oldalanként.
Sziasztok!

Csereérettek lettek az első féktárcsáim. Kutya, nálad mennyiből állna meg a két tárcsa + a fékbetétek?
Nézegetem az ebay-t is, de nem tudom, hogy azok mennyire jó/rossz cuccok (pl. ez: http://cgi.ebay.co.uk/KR1-S-ZX...). A 600-asra hirdetett tárcsák jók a 400-asra is?
A tegnapi kis túra és sütögetés, nagyon jó volt!
Tényleg jól sikerült!
Finomat ettünk, sütöttünk szalonnát, csevapot, fagyiztunk a szlovákoknál, kanyarogtunk nagyon jó kis nap volt!

Csináltam fotókat, csak nincs meg az átalakítóm, így ez most elmarad!
Talán Skyfoxék tesznek föl!

Na, milyen volt a sütögetés, meg a túra?
Semmi élménybeszámoló. Vagy még mindig ott vagytok?
vagány a forma, tetszik
Na milyen lesz ha elkészül? A sárvédő teste színre lesz fújva, a két oldallebenyen még gondolkodom, hogy carbon vagy simány metálfekete.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Köszönöm a bukógombás ötleteket kollégák.
Gratulálok, a világ egyik legjobb motorját vetted meg!
Sziasztok!
Vettem egy olyan vasat, amiben megtévesztésig hasonló motor van mint a tietekben. Tudnátok tanácsokat adni kiegészítők beszerzéséhez? Pl az előbb látott bukógomba, meg minden ami kellhet.
Régen burgmanom volt, az utóbbi 4 évben fjr-em, amit imádtam, de sajna kiütötte alóllm egy "mi autónk". Hát lett belőle GTR.
Köszi a választ!
Hali!Májusi eső gombát növeszt! Anyaga fekete danamid-mérete:50X85-6-os csavar fogja fel-láttam már m-8-al is,de az mellé volt fúrva,stabilabb dolog,de nekem nem volt szívem belefúrni a vázba!
Ha gondolod megkeresem a képet...Üdv!
Üdv Kollégák!

ZZR400 -ra bukógomba felszerelési ötletekkel ha segítenétek nagyon hálás lennék
Köszi
Jól van, egyre gondoltunk!

Csak szeressen motorozni, az a lényeg!
Na jó, azért legyen oda-vissza érted!

Aztán a következő guruláson megjelenjetek!

Szép hétvégét!

Sky várom a sütit...