Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de sötét vagyok hát két hengeres a negyedliteres ZIZI, na akkor már tudom mire kell vadásznom...MUHAHAAAA
Szia,
a típusról és a modell (néhány) jellemző hibájáról bővebben olvashatsz a ZZR történelem második részében, egyébként a fesz.szabályzón és a hátsó kerék menesztőjén kívül csak az általános dolgokra kell figyelned.
a 250-es blokk mennyire megbízható?
sziasztok!

óriási bajban vagyok, A korl jogosítványhoz keresek magamnak megbízható kezdő motort...most került a képbe egy 400-as ZZR 25kw-os papírokkal. Ahogy itt elnézem az alkatrészellátás annyira nem is vészes...vásárláskor mi az amire feltétlenül figyelnem kell, van valami típushiba vagy ilyenek?

előre is köszi
köszi!
Szia,
19 950 a ZZR -hez a szett, lamellákkal, rugókkal, egyben. Itt tudod megrendelni: Allbike.Hu
Sziasztok!1996-os ZZR600-hoz keresek kuplunglamellát+rugót,ha valaki tud jó áron irjon!köszi
Én már eladtam a zzr-t, csak ennyi maradt belőle. Gyárilag 400-as volt, raktam bele 600-as blokkot, újravizsgáztattam és a régi blokkot darabonként eladtam.
A szinte ingyen az 4e Ft.
Köszi a segítséget, írtam neki .
Sőőőt, ez még jobb...

http://cgi.ebay.de/Kawasaki-ZZ...

GIVI-hez
Hát ha valakit érdekel, akinek 1200-as ZZR-e van...

http://cgi.ebay.de/Kawasaki-ZZ...

http://cgi.ebay.de/Kawas
aki-ZZ...
Este viszem a Zizit szerelőhöz, nem tudom, mikor végzek, de ha emberi időben, akkor utána egy Andrettit tervezek/tervezünk!

Ha valakit érdekel, csatlakozzon!

szép napot
Húúú, de szép ZZizid van

Ez nem az, amelyiket hirdették a vaterán és a képes motorban, meg nem tudom már melyik motoros bolt...
Ezt jól meg mondtam... egyszer még be is linkeltem ide hétszáz valahány ezer volt az ára...

Vagy csak a színe stimmel?

És mennyi lenne az a szinte ingyen?

Üdv Kill.
zzr400/600 gyújtás eladó!
Szinte ingyen!
Jajjj, de jó, oké várom, és köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál!

Figyelj csak, neked, hogy vált be?
Minden oké vele?

Köszi Kill.
Bivi! Délután lefényképezem neked, és küldöm
Szia!

Bocsi, elfelejtkeztem rólad, a napokban küldöm, csak most nincs otthon netem szolgáltatóváltás miatt, a melóhelyen nézem meg ami fontos, a napokban rendezem!
Keresd Kutyát!
sziasztok volt itt régebben valaki csak már nem találtam meg .. szóval fékbetét kellene nekem , kicsit elkoptam :-( tud valaki segiteni?
1600-ből megrendelheted a Kawasaki M3-ban is, a nyers gyári kulcsot, és utána másoltatod bele a sajátodét. Én is így csináltam az enyémhez a pótkulcsot
OK Rendben!
Nna, megszületett a döntés! Egyenlőre meghagyom mindkettőt a helyén, nem életbevágó a kis tárolórekesz, Sőt, a helyén keletkezett űrben más módon sokkal több minden elfér, igaz nem zárhatóan. Azért azt megjegyeztem, hol van a hirdetésed
Bebattyogsz a legközelebbi Mister Minithez - tudod, ahol a cipődet sarkaltatod - odaadod a piros gúnyában lévő bácsinak a kulcsot, szépen mosolyogsz rá - opcionális -, és mondod, hogy egy ilyen kulcsot szeretnél. Természetesen ez nem gyári Kawasaki feliratos kulcs lesz, de ~1.600Ft fejében van pótkulcsod
Szia emcett!

Nem akarlak sürgetni, távol álljon tőlem, de megküldenéd a kontaktot?
Jó lenne már az a kormány emelő, a kis gépsárkányomra, illetve úgy is megy egy kis bütykölésre a szerelőhöz, egyúttal azt is feldobhatná rá.

Szóval várok!

Köszi előre is!