Szia,
a típusról és a modell (néhány) jellemző hibájáról bővebben olvashatsz a ZZR történelem második részében, egyébként a fesz.szabályzón és a hátsó kerék menesztőjén kívül csak az általános dolgokra kell figyelned.
óriási bajban vagyok, A korl jogosítványhoz keresek magamnak megbízható kezdő motort...most került a képbe egy 400-as ZZR 25kw-os papírokkal. Ahogy itt elnézem az alkatrészellátás annyira nem is vészes...vásárláskor mi az amire feltétlenül figyelnem kell, van valami típushiba vagy ilyenek?
Én már eladtam a zzr-t, csak ennyi maradt belőle. Gyárilag 400-as volt, raktam bele 600-as blokkot, újravizsgáztattam és a régi blokkot darabonként eladtam.
A szinte ingyen az 4e Ft.
Ez nem az, amelyiket hirdették a vaterán és a képes motorban, meg nem tudom már melyik motoros bolt...
Ezt jól meg mondtam... egyszer még be is linkeltem ide hétszáz valahány ezer volt az ára...
Bocsi, elfelejtkeztem rólad, a napokban küldöm, csak most nincs otthon netem szolgáltatóváltás miatt, a melóhelyen nézem meg ami fontos, a napokban rendezem!
1600-ből megrendelheted a Kawasaki M3-ban is, a nyers gyári kulcsot, és utána másoltatod bele a sajátodét. Én is így csináltam az enyémhez a pótkulcsot
Nna, megszületett a döntés! Egyenlőre meghagyom mindkettőt a helyén, nem életbevágó a kis tárolórekesz, Sőt, a helyén keletkezett űrben más módon sokkal több minden elfér, igaz nem zárhatóan. Azért azt megjegyeztem, hol van a hirdetésed
Bebattyogsz a legközelebbi Mister Minithez - tudod, ahol a cipődet sarkaltatod - odaadod a piros gúnyában lévő bácsinak a kulcsot, szépen mosolyogsz rá - opcionális -, és mondod, hogy egy ilyen kulcsot szeretnél. Természetesen ez nem gyári Kawasaki feliratos kulcs lesz, de ~1.600Ft fejében van pótkulcsod
Nem akarlak sürgetni, távol álljon tőlem, de megküldenéd a kontaktot?
Jó lenne már az a kormány emelő, a kis gépsárkányomra, illetve úgy is megy egy kis bütykölésre a szerelőhöz, egyúttal azt is feldobhatná rá.
a típusról és a modell (néhány) jellemző hibájáról bővebben olvashatsz a ZZR történelem második részében, egyébként a fesz.szabályzón és a hátsó kerék menesztőjén kívül csak az általános dolgokra kell figyelned.
óriási bajban vagyok, A korl jogosítványhoz keresek magamnak megbízható kezdő motort...most került a képbe egy 400-as ZZR 25kw-os papírokkal. Ahogy itt elnézem az alkatrészellátás annyira nem is vészes...vásárláskor mi az amire feltétlenül figyelnem kell, van valami típushiba vagy ilyenek?
előre is köszi
19 950 a ZZR -hez a szett, lamellákkal, rugókkal, egyben. Itt tudod megrendelni: Allbike.Hu
A szinte ingyen az 4e Ft.
http://cgi.ebay.de/Kawasaki-ZZ...
GIVI-hez
http://cgi.ebay.de/Kawasaki-ZZ...
http://cgi.ebay.de/Kawas
aki-ZZ...
Ha valakit érdekel, csatlakozzon!
szép napot
Ez nem az, amelyiket hirdették a vaterán és a képes motorban, meg nem tudom már melyik motoros bolt...
Ezt jól meg mondtam... egyszer még be is linkeltem ide hétszáz valahány ezer volt az ára...
Vagy csak a színe stimmel?
És mennyi lenne az a szinte ingyen?
Üdv Kill.
Szinte ingyen!
Figyelj csak, neked, hogy vált be?
Minden oké vele?
Köszi Kill.
Bocsi, elfelejtkeztem rólad, a napokban küldöm, csak most nincs otthon netem szolgáltatóváltás miatt, a melóhelyen nézem meg ami fontos, a napokban rendezem!
Nem akarlak sürgetni, távol álljon tőlem, de megküldenéd a kontaktot?
Jó lenne már az a kormány emelő, a kis gépsárkányomra, illetve úgy is megy egy kis bütykölésre a szerelőhöz, egyúttal azt is feldobhatná rá.
Szóval várok!
Köszi előre is!