Eladóvá vált kedvenc 91'-es ZZR 500-as motorom, kintről származik az eredeti papírjaival együtt,38500 kilométer van benne , szinte gyári állapotban van,pár alkatrészt leszámítva( 1 olajhűtő ami bontóban egy 10-es és egyéb apróságok) hiányoznak, nem egy lenyúzott motor,73 lóerős, ugyan az a váza mint a 600-nak csak ebben 500 blokk van ,14 ezer a motor maximáls fordulata,aluminium váza van - tehát nem kell aggódni hogy elkezdene rozsdásoni,160-as gumi van hátul újas állapotban, elől 120-as szintén újas állapotban, láncszett jó nem kell cserélni, a motor 2001-től állt tehát kb. 10 évet futott,ha szeretnél egy jó motort ezt tudnám ajánlani,biztos kell rajta dolgozni, de utána lesz egy jó mocid .)
ha felkeltette az érdeklődésdet írj .)
Kaptam egy GoPro-t tesztelésre ;) ha holnap délután ráér gurulni egyet, meghívnám mondjuk egy kávéra
Kis karika van tervben, pl a tigris felé.. Akinek van kedve csatlakozzon
Nemsokára megyek hozzájuk egy oktatásra!
Hogy ne én legyek a béndzsu a csapatban, és hogy magabiztosabb legyek!
Illetve végre megtanuljak rendesen kanyargászni!
És hozzá teszem a nem is drágák!
Pláne a többi sulihoz képest, és ők csak rendőrmotoros oktatók!
Csak hárman vannak az országban!
És türelmesek, kedvesek!
Majd igyekszem fotókat és videókat prezentálni, ha eljön a napja...
Szia Kutya. Balog Zoltán vagyok, és érdeklődni szeretnék hogy Kawasaki ZZR 1100-hoz a hűtőbe való ventilátor indító hőgombát és a termosztátházba való hőfokmérő gomba nincs-e új eladó? Ha igen milyen árba lenne? Válaszodat előre is köszönöm. Tisztelettel Balog Zoltán
számom hetvenes, 501, 74-39
Honnan indultok / mikor?
nézd meg a 1220-as oldalt!
Ne parázz, a 400-as valóban belpiacos, de van hozzá bőven alkatrész, nem drága a fenntartása, és nem eszi az olajat sem!
Nagyon strapabíró darabok!
Persze kifoghatsz rosszat is, nem mondom... de ez már csak rajtad múlik, mennyire vagy körültekintő.
Üdv Kill.
Még nem vagyok ZZR tulajdonos, de remélhetőleg záros határidőn belül még egy női taggal bővülhet a csapat!
Van róla fotó is egyiken ,ahogy most van másikon összerakás utáni állapot .)
féktárcsák is megvannak előre, nagyon jó újas állapotban vannak látszik rajtuk hogy ennyi kilométer van bennük, nem válasak szép simák
Eladóvá vált kedvenc 91'-es ZZR 500-as motorom, kintről származik az eredeti papírjaival együtt,38500 kilométer van benne , szinte gyári állapotban van,pár alkatrészt leszámítva( 1 olajhűtő ami bontóban egy 10-es és egyéb apróságok) hiányoznak, nem egy lenyúzott motor,73 lóerős, ugyan az a váza mint a 600-nak csak ebben 500 blokk van ,14 ezer a motor maximáls fordulata,aluminium váza van - tehát nem kell aggódni hogy elkezdene rozsdásoni,160-as gumi van hátul újas állapotban, elől 120-as szintén újas állapotban, láncszett jó nem kell cserélni, a motor 2001-től állt tehát kb. 10 évet futott,ha szeretnél egy jó motort ezt tudnám ajánlani,biztos kell rajta dolgozni, de utána lesz egy jó mocid .)
ha felkeltette az érdeklődésdet írj .)
Kis karika van tervben, pl a tigris felé.. Akinek van kedve csatlakozzon
Pest felé jövet talátam egy tájat
Örülök!
Nemsokára megyek hozzájuk egy oktatásra!
Hogy ne én legyek a béndzsu a csapatban, és hogy magabiztosabb legyek!
Illetve végre megtanuljak rendesen kanyargászni!
És hozzá teszem a nem is drágák!
Pláne a többi sulihoz képest, és ők csak rendőrmotoros oktatók!
Csak hárman vannak az országban!
És türelmesek, kedvesek!
Majd igyekszem fotókat és videókat prezentálni, ha eljön a napja...
Sziasztok!
Más téma:
http://www.nelegyenaldozat.hu/...
Bizony ott a ZIZI.
sajnos csak kopóalkatrészeim vannak, ilyenekkel nem tudok szolgálni.