Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerelőt nem tudok adni, max instrukciót, nemrég csináltam én is, feszítés végett.
Ha jól látom van középtámaszod, az nagy mázli, erre kell állítani.
Kelleni fog (asszem) 17, 19-es dugókulcs, toldóval, krovával. A vázon van oldalanként egy-egy lyuk, felülről ott lehet kivenni a csavart. Alulról értelemszerűen ki kell szedni a csavart, meg a kutyacsontot is, ami a himbát rögzíti a lengőkarhoz - emlékeim szerint, de ez egyértelmű lesz.
Visszarakni meg egyértelműen.
Sajnos más módon most nem tudok segíteni, még ha ide gurulsz, akkor sem, ugyanis a szerszámok a motorban, ami pedig épp műszaki állomáson van...
kicsi07

szerintem két lépésben próbáld meg. először -1 elől aztán hátul a plusz.
nem tom neked mennyit dob a vason a -1 elől de nekem tiltáskivétellel együtt állandóan emeli az orrát
én nem értek hozzá csak egy-két motoron már leteszteltem
Sziasztok!

Fontos lenne, holnap kora reggelre (reggel 06:00) kéne nekem egy jó motorszerelő!
Lengéscsillapító cserére.
Ha esetleg tud valaki kérem szóljatok!
Holnap lenne 08:30kor a vezetéstechnikai tréningem... és most elszállt a lengéscsillapítóm!
Vettem másikat, csak be kéne szerelni!

Léci-léci... nagyon szeretnék holnap elmenni a tanfolyamra, már hónapok óta készülök rá, be vagyok zsongva...
Segítsetek léci!

Köszi KillBill
Ha valaki megadja érte amit várok akkor bármi is lehet. 12R-rel szemezgetek de nem erőszak lecserélnem,elkótyavetyélni nem fogom.
Elrugaszkodottnak tűnhet az ár de vegyük számításba, hogy a pár féktárcsa 160e, egy ilyen főfékhenger 75e stb...
Mi lesz a következő áldozat?
Ha valaki esetleg megkívánná és nem ő maga szeretné évek alatt vagyonokért kiküszöbölni a gyári hiányosságokat akkor tessék:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zzr_1100
_d-4861445

Itt voltunk mi! Igaz, ez a hátsó kertből készült.
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Doboztartó konzol készítésében tudnátok segíteni? Ki foglalkozik ilyenekkel?
ZZR 600-ra kellene. Gyárit már nem kapni, mert '90-es a motor :)
Sziasztok!
Köszi mindeninek a segítséget, megoldódott a problémám! Aksi gond volt és a karburátor volt nem gyengén elkoszolódva illetve be kellett szinkronizálni! Most már minden ok!
Még egyszer köszi a tippeket!
Széles utat mindenkinek!
Zdiar, a főúton a benzinkút 500m táblánál, az út bal szélén. Penzion Zdenka, legutóbb 7 EUR volt.
Telefonszám most nincs nálam, de asszem, h valamelyik tátrás fotógalériában fent van a képeim között a táblájuk, esetleg gugli.
(ha jól tudom, valamelyik szlovák oldalon beregisztráltak nemrég az öregek (talán a limbán, de ez nem biztos).
szia.
Jobb lenne az ahol ti voltatok mert az bizti,h.jó
De ha ott nem kapunk akkor csengetünk
Köszönöm.
Két nap óta egy leendő nyári motorostúrán agyalunk. A cél Zakopane/Krakkó.
Gondoltam benézek és kérdezek kutyától a Zdiari szállásról. Erre miről megy a csevej?
Egyenlőre nincs is több kérdésem. Fasza önműködő fórum.
szia,
az a konkrét szállás érdekel, ahol voltunk, vagy eleve Zdiarban bármi?
Mert ez utóbbihoz elég, ha random becsengetsz egy "penzion" feliratú házhoz a főút mellett, és 7-10 euróért már el is terülhetsz az ágyon mindig van szabad hely, a Tátra északi oldala (főleg nyáron) elég lazán lakott... Ha arra mentek, a Morsike Oko-t semmiképp ne hagyjátok ki, csodás szép hely!
Sziasztok!
Zdiar-i szállás ügyben tudna valaki segíteni ?!(kutya)
Cím vagy telszám esetleg.
Lengyelországba tervezzük a kiruccanást és Zdiar-ban szeretnénk eltölteni egy-két napot.
Köszönöm.
Köszi szépen, pont most akartam rákérdezni a 38-ra :)
Én is mennék márt haza
haza kellene már mennem melóból, mert lassan már írni sem tudok
természetesen 14/48akart lenni..
a 15/48--14/51 -12,1% kb ugyanaz a változás
bocsi én az EX500D1-D12-t néztem az 520as, viszont rosszhelyen is nézhetem, mert nem ír 49esnél nagyobb 530ast se

szerintem próbáld ki egy foggal kisebb elsővel, ha kevés akkor nagyobb hátra.. Te tudod mekkorát szeretnél változtatni rajt, szerintem a 14/38 elég lesz pont félúton a 15/48 és a 14/51 közt
A -1, +3 módosításhoz a lánchoz nem kell hozzányúlni
Nagyon köszönöm.
Ez nagy segítség volt. Lesz miből kiindulni a variálgatáshoz.
elvileg 15-48