Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és jó is?
már cserélve lett
az a fesz.szabályzó jellemző hibája, a csere után újra rendesen fog tölteni a motor.
Sziasztok!
SOS-ben kellene hogy milyen méretekkel, paraméterekkel rendelkeznek a fém fékcsö ami rámegy a zzr 600-ra!
Köszike
Szia!
Bocs, hogy ilyen régi témához szólok hozzá, de nem találtam meg az e-mail címed.
Szóval nekem is hasonló a problémám.
Mikor beindítom szépen tölt alapjáraton is olyan 13,5-14 voltal aztán mikor ráadom a világítást leesik a töltés, az Istenért se megy 12,2 felé még menetközbe se. Aztán ha menetközben lekapcsolom a világítást, akkor megint tölt 14 V felett.
Szóval a világítás kavar be vmit a dologba. Nálad mi volt a probléma oka?
Esetleg volt már valaha valakinek hasonló gondja?
azt hiszem, hogy onnantól széria ABS-es, illetve az injektorprogram változott, az új kezelhetőbb lett, nekem jobban bejött, mint a 2006-os.
Alapvetöen nem sokat euró II helyett euro III-as motor
Köszönöm!

Te élőben is megnézted, vagy csak telefonon beszéltetek?
Köszönöm!

Szép a motorod,ezüst színben tetszik a legjobban!

Volt egy Kawasaki M3-nál, de elvitték előlem...
szia DrKis,

azt a kettőt a mi a használtautón van(szürke)nyugodtan nézd meg, mindkettő egész jó bőrben van, de kíméletlenül alkudj, mert egy ideje árulják. az elsőre én még alkudtam 1 évvel ezelőtt, de akkor nem akarta odaadni 1.9 ért, most 1.7..szerintem 1.5 körül megállapodhatsz vele ha ügyes vagy(van még hitel rajta).
üdv
én már biztosan nem vennék 2008-tól kawasakit semmiképpen, mivel tudomásom szerint nem a japók rakják össze, tudom vannak minöségellenörzések, de valjuk be az nem ugyanaz a jappán motor az legyen japán, ne koreai.
Köszönöm, ez jó hír!

Mit módosítottak 2006-os modellen, jól tudom, hogy 2008-ban volt modell frissítés?
nyugodtan vedd meg, úgy jó, ahogy van még csak háromezret tettem az enyémbe, de egy jó darabig ez fog maradni, nem tudnék jobb motort mondani ebben a szegmensben.
Szia!

Nincs típushiba ! jelenleg a legjobb sport- túra motor! Bármi kell hozzá adatlapomon elérsz!
előre is köszi!
arrol nem is beszélve, hogy az 1000rx az bajnok motor volt a maga idejében kb mint most az uj zx10r, nem 100% de utána rögtön a zx10 is vitte a trófeát, akárcsak a zzr1100 mint a leggyorsabb turasport, de javitsatok ki ha tévedek.
Sziasztok!

Tudnátok segíteni nekem?
Szeretnék venni egy ZZR 1400-as motort, és azt szeretném megkérdezni, hogy mire érdemes figyelni vásárláskor.
Konkrétan a típusbetegségekre gondolok,(ha van egyáltalán olyan).
2006-os gyártású inkább az, ami a pénztárcámnak még megengedhető.
Esetleg, hegy jó eladó példányt tudnátok ajánlani, annak is nagyon örülnék.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Happy Name Day :-) kedves Thunder:-)))
Köszönöm srácok! Szeptember 29-ei Mihályt ünneplem, az a szülinap után első. De akkor is jó esett h eszetekbe jutottam
MISI!

BOLDOG NÉVNAPOT!

Brigi, András
Boldog névnapot, tHUNder úr
Egy GPZ900R-t is letesztelnék szívesen.
Skyfox:
Én is hasonló cipőben járok, nekem is kellene konzol és hátsó doboz 400-asra, szintén 2 zárt sisakhoz.
Ha esetleg valaki gyárt ilyet hátha 2-re lenne kedvezmény:)
várjuk a felajánlásokat:)
Szia!
Én itt a fórumon, elméletileg lebeszéltem egyet, ha meglesz, szívesen megmutatom, fotózom, stb... hogy tudjál csináltatni egyet!

Üdv Kill.