Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt mindenkinek!
Fent vannak a tegnapi búcsú képei
zzr1100-hoz szeretnék kormánymagasítót,tud valaki segíteni?
így van, GPZ1000RX, ZX10, ZX-11, így jöttek sorban a vasak... az 1000RX ritka böszme egy dög volt, csak egyszer motoroztam olyannal, de ijesztően erős a blokkja a vázhoz/futóműhöz képest

(az elég durva, hogy 125 lovas volt, alig gyengébb és csak kicsivel nehezebb, mint pl. az idei Z1000-es )
Hihi, az enyém nagypapája! ...már ha jól emlékszem, hogy a GPZ1000RX volt előbb és utána a ZX-10 vagy full h...e vagyok és kettő ugyanaz csak amrikában hívták ZX-10-nek?
Uraim, szép jóreggelt, bemutatkozik az ösálom,
Szia!

Dobot tudok neked újat, olcsón adni, csak az átalakító nem stimmel, bár attól függ, milyen motorra szeretnéd!

Van Cobra, Laser, és Micron dobom eladó
titán, carbon és inox...

Üdv Kill.
na jóvan akkor majd összefutunk.....dél előtt akkor én se érek oda....majd megcsörgetlek hátha észreveszed
jah, a pesti OMV kúton állunk meg előtte....
Sziasztok!

Ide is beírom, hogy holnap akik mennek az érdi tesco-hoz, azok ne várjanak ránk, mert úgy alakult, hogy előbb megyünk egy kicsivel, hogy tapasztaljuk a kettesben motorozást.

Aki jön holnap annak jó utat, ott találkozunk.
valahol előtte megálltok?valami benyakút vagy valami?
nem igazán akarok egyedül ott ténferegni
dél körül már ottan leszünk.
na igen, de Korzikáig meg vissza kétezret ki kell bírnia a forró autópályán...
Jaaaaaaa
ahogy néztem Corsén csak a szélei kopnak majd
ja.....holnap kb mikor lesztek Ecséd közelébe?Csak hogy összefussunk valahol.Én Eger felől megyek a 3.-on
Nekem ha bármelyik hátsó kibír annyit kopásjelzőig, az má' jó
mindegy ha 6000-et bir az má jóóóóó
inkább a sportattackhoz hasonló, attól kicsit jobban fog és kopik is.
azt tudom hogy vízen vigyázni kell mert oldalt nincs minta ,de marha jól tapad az biztos ,ha meg csak a felét megy el mint a Conti road attack akkor má nyert ügyem van
ugyanaz a dob, a plakettet át kell tenni a másik oldalára, ha rajta akarod hagyni
Helló

Most h szétszedtem a blokkot nem tudtam meg többet a zaj forrásáról.
A hajtókar rendben a dugattyú rendeben nem kotyog.
Viszont a vezérműtengelyeknél lévő "csészék"-be vannak kis lyukak azok ha jól tudom az olajozást szolgálják az egyik el volt tömődve és arra gondoltam h nem kapott olajat az egyik vezérműtengely és attól volt a zaj.? Ez hülyeség? A zaj megjelenése előtt két nappal azt vettem észre h az olajnyomáslámpa akár 20 perc állás után se világított.
Mert ezen kívül semmi rendellenességet nem találtam. Azaz volt 1 szelephimba ami kicsit kopottabb volt.
A kutya a Dragon tesztjét rakta fel. Az még sportosabb mint a Diablo. Nekem az van fent elöl és ott tök jól fog, és csekély a kopása. A Conti kopásintenzitásához tudnám hasonlítani, de ez első kereken van. Hátsóról nincs tapasztalatom, mert ott Diablo Strada van, ami naggyon jó! Ha lenne annyi pénzem, új garnitúrába is ezt a párosítást venném.
Sziasztok!

KillBill!

Milyen volt a felvonulás? Mentem volna én is, de itthon volt még némi elintézni való. Motor mosás, stb...

Holnap, amikor visszafelé jövünk nem ugrunk be Andrettibe? Vagy már fagyi mérgezést kaptatok?

Ti hol fogtok holnap csatlakozni ? Szerintem mi Brigivel az érdi tesco-nál találkozunk a Kutyáékkal és úgy megyünk tovább.
az rendben de akkor hogy áll bal oldalon? kép esetleg?
azt írják, hogy semmi perc alatt lekopik, és vízen übergáz, mert pálya/verseny gumi

Supercorsa felhasználói vélemények