Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van hozzá relém ha kell
Köszke!
Igen, így becézem!
Köszönöm! Kedd reggel viszem a szerelőmhöz és megcsinálja. Kíváncsi leszek rá, remélem csak ez a gondja. Bár ma reggel is csinált fura dolgot, (amit eddig nem) akadozott a hangja, piciket de vissza durrogott, alacsony alapjárat és ha nem húztam volna neki a gázt akkor leállt volna. De kb 3-4 perc múlva beállt az alapjárat is és utána szépen dolgozott! Jövő héten minden kiderül!
Köszönöm a segítségedet!
Elküldtem, a halucis emailre
Felvonulás, Alsóőrs:
Csak amiket rajta vagyunk a csapatból!
Én is mindjárt teszek fel egy párat!
Első körben mindenképp a karbit kellene kiganézni, a sajátomat ultrahangos tisztitással csinálták, a patyolat karbi apró furataiból jött ki mocsok. Aztán meg alapjárati keverék beállitása és szinkronizálás, légszűrőtisztitás vagy csere. Karbit tartó gumivackokat is meg kellene nézni, nincs-e kirepedve, hogy ott falsot szivjon.
Csak ezeket, vagy az összeset?
KillBill!

Ment a mail a kért tel. számokkal!

ÜDV!
Igen,azok mi voltunk! :D Pont miattad fordultam vissza,mert láttam hogy fényképezel! :) Tök jó képek lettek! El tudnád küldeni őket az adatlapi mail címemre?
Amúgy sikeresen hazaértünk! :)
Sziasztok!
Az a helyzet a gépemmel hogy hol indul hol nem indul, illetve van olyan is hogy elindul és alacsony az alapjárat aztán lefullad és többé az istenért sem akar feléledni. Van hogy menet közben.De előfordul olyan is hogy semmi gond sincs vele. Itt kaptam egy tippet (karbi tisztítás és szinkr.) de a lehet e az üzemanyag pumpa a hibás?
Segítségeteket, tippeket előre is köszönöm! Üdv: Előd
Nnna, azt irták, hogy Tihanynál kiszállnak, erre tessék, másodszorra is itt vannak
KillBillt el is kaptam hátulról
A képbe behajtva talán Peeter látható?
Méég
Eddig ennyi ZZR-t lőttem
Készülődünk mi is!
Ébresztő fel!

Csodás napsütéses reggelünk van és a következő három napra 23 - 27 fok körüli maximális napi hőmérsékletet és pici felhőt, szelet jósolnak. Esőt NEM!
Azért öltözzetek be, nem lesz csodás az idő...

Balatoni időjárás előrejelzés

23 fokot mond, a menetszél - 5 fok kb...
Tehát nem fog szétvetni a meleg...
Bőrcucc bejátszik
Lehet megnézem ezt a nyavaját én is
Ezt a sütögetést most este 9-kor gondoltátok ki?
Csak mert volt arról is szó, hogy meglátogatjuk Okoskát a hajójánál, amit Öcsilaciékkal beszéltünk még az Andrettiben. Abból nem lesz semmi? Na mindegy, felvonulás után megbeszélünk mindent, kinek mihez lesz kedve!
Na én mentem aludni!
Ahogy mondod. vagyis írod.
8asról jössz, és Győr felé tartassz.
Szégyen szemre nem boldogulok ezzel a k...a linkeléssel.
A következőt másold be a google maps keresőjébe: OMV Töltőállomás Donát utca, Székesfehérvár, Donát utca.
Az A pont lesz az, közvetlen a bevezető 7-es út jobb oldalán, azt hiszem a 4. rendőrlámpánál.
Ez van a Külső Kádártai úton ugye, ha jól emlékszem (Fehérvár felől nyolcasról veszprémi elkerülőre föl jobbra, 82 -es, Zirc felé kb.)?
Hali!
Akkor maradjunk a tescos shell kutnál, jo a szám az adatlapomon, várom akkor h megcsörgessetek!
Hali!

Pesti különítmény mindent tud, veletek a Tescos shell kúton találkoznánk kb. 11 -11.20 körül, ha jó a számod az adatlapon, megcsörgetünk, mikor Fehérvárról indulunk.
Másik verzió, hogy a 8-as - 73-as kereszteződés után talizunk valahol a 73 -ason (gondolom erre mennénk Felsőörsre).
Na szóval a holnapi nappal kapcsolatban!

Nekünk tala Budaörsi benzinkúton a többiek kontaktját RamAir egyezteti veletek itt a fórumon!
RamAirral találkozunk Székesfehérváron!
Aztán találkozunk a többiekkel.
Felvonulunk, aztán goooo....

Mindenki úgy készüljön, hogy sütögetés RamAirék nyaraló paradicsomában!
Vásárlás egy közeli ABC-ben, aztán sütés főzés...
Nyársalgatunk, flekkenezünk stb

Akkor reggel tala.

Pussz Kill.