Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

válaszojjá meeee vacsi minnyá
Bácsi!Pirelli Diablo supercorsa mennyit bír kb
Tegnap felraktam,mit monnyak.....tapad rendessen
persze normál használatra gondoltam ,no ring,no gyilok
180/55-ös SC-1
légy erős, mind jobbos, ezért is kerül ilyen fillérekbe
vagy levágtad a feliratot? :D
Tyuj de cééép :D
és hogy rendelted meg a balost? mert én csak a jobbosról láttam képet fent
én vótam kb 12 kilót lehet spórolni vele, eszméletlen könnyű. a ZZR-hez túl szűk a csöve, nekem 2000 Ft volt a 48-as bővítőcső hozzá, azt itthon vettem egy kipufogósnál.
Király a hangja, nem ordít, de szépen szól.

Itt van vidi is a hangjáról, a hatszázason így szól.
Haliho!
Kérdés: Ahogy láttam, valaki közülünk vett ilyen dobot(dobokat)... ebayről
Tapasztalatok vele kapcsolatban?
Oksi! Akkor a 18:45-ös érkezést a Hősök terére megcélozzuk.
Hát én remélem, már 4 óra körül tudok csatlakozni...
Misi is jön este a Hősök terére... megnézi a menetet, aztán később tala az Andrettiben! Kis fagyi-süti ilyesmi...

Gyertek!
Dettynek biztosan tetszene, hát ha ő is kedvet kap!
asszem az enyém sokkal többet nyelt el (alig fél deci maradt a flakonban)
Mi a Dettivel terveztünk egy kis esti motorozást. Úgy hogy szerintem valahol csatlakozunk!
Te mikortól mész ki?
Nem emlékszem pontosan olyan 3,8 - 4 dl ment bele. pontosabban majd megnézem mennyi maradt a flakonban. a manuál is ennyi körül írja. Ha rá töltök még egy keveset bajt okozhat . Lehet kopottak az alkatrészek? A le engedett olaj tiszta volt. Sajos kidobtam
Sziasztok!

Egy kis tájékoztatás!
Ma van:

2011. 05. 06. Az 5. Nemzetközi Női Motoros Nap részletes időterve:

* 8:30-15:00 A Hungaroring Porsche-parkolójában a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság motoros rendőrei ingyenes vezetéstechnikai képzést tartanak a motoros hölgyek számára. A programra 30-40 motoros hölgyet várunk. Az oktatásban részt vesznek az állományban lévő motoros rendőrhölgyek is.
* kb. 15:00 a hölgyek a program végeztével a Hungaroringről a motoros rendőrök és rendőrhölgyek biztosításával együtt motoroznak át a Váci út 13. elé, ahonnan a Csajokamotoron.hu által második alkalommal megszervezett, motoros felvonulás indul "Szabályosan szabadon - Csajok a motoron" címmel.
* 16:00: gyülekező a Váci út 13. előtt (Andretti Pizzéria). Regisztráció, fagyizás az Andretti jóvoltából, meglepetés-ajándékok átvétele a készlet erejéig.
* 17:30: a résztvevők köszöntése, tájékoztatás.
* 17:50: a résztvevők felveszik a vonulás alakzatát. (A vonulás során a KRESZ-szabályok betartása kötelező, a motorosok egy forgalmi sávot foglalnak el, kétsoros vonalban „cipzárban” haladnak folyamatosan.)
* 18:00: elindulnak a következő útvonalon: Budapest, Váci út 13. szám alatti Andretti Pizzéria elől indul, és a Váci út – Nagykörút – Oktogon – Andrássy út – Hősök tere (pihenő, fényképezés) – Dózsa György út – Váci út 13.
* 18:45 érkezés a Hősök terére.
* 19:00: Flash Mob (a lányok egy előre betanult tánckoreográfiát adnak elő együtt)
* 19:30: gyertyagyújtás (egy angyal formát rakunk ki mécsesekből, a balesetben elhunyt motorosok emlékére), amelyet egy tűzoltódaruról meg is örökítünk
* 20:00: visszaindulás a gyülekező helyszínére.
* 20:30: a rendezvény befejeződik, innentől szabad program az Andrettiben. Mindenki a cég vendége egy üdítőre, este buli, Karaokee.

A rendőrök munkáját rózsaszín karszalaggal megkülönböztetett motoros lányok segítik.

Szóval munka után ott a helyem, sajnos egész napra nem tudtam velük menni, de így is jó lesz!
Ha este bárki csatlakozna, vagy megnézne egy nagy csapat motoros nőt, akkor az itiner alapján bárhol megteheti.
Este Andretti?
Parancs, értettem.

Ott lesz a kulcs is, és Brigi is... ja és én is...
Időhiányommal és lustaságommal vívott, kemény harc után felszereltem a gombákat. Íme a bizonyíték értékű képek is :
Brigi és kulcs nélkül el sem indulj!
KillBill, és tHUNder!

KÖSZÖNÖM a segítségeteket! Köszönöm a bukót!
A lakatkulcsot sajnos csak szombaton tudom vinni.
Előre is elnézést kérek.
akkor ott mennyiségi gond lesz, az enyém sokkal keményebb lett a sae15W-től, lassabban és kevésbé rugózik be. Mennyi ment bele?
Igen felüt eddig ezt nem csinálta. Álló helyzetben megnyomva is könnyen le tudom nyomni. Most akkor mi lehet a baj? szét szedve nem volt csak olaj ki szimering csere olaj be aztán összerakás.
Ez az!
.png-t nem szereti..
eszerint 61mm a belső kör, 81mm a furatok köre
Oks, elvileg ugyanaz a ZZR250,400,600, Z750 és a 636 első tárcsája.
Semmi baj!
Az az árnyék miatt tűnik csíkosabbnak!
Úgy derült ki, hogy csak az egyik üt, hogy a fékpadon ugye szar eredmény jött ki, utána rátettek egy műszert, ami forgatás közben méri az egyenletlenséget. Így tudtuk, hogy melyik a rossz. Jó persze a 13-a. Akkor a jövő héten levélben vagy itt egyeztessünk, hogy mikor találkozzunk és hogy hol. A felfogatási kör megegyezik a te motorodéval?
Köszönöm a gyors segítséget