Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

telefonon keresetek ha kell valami mert mostanában nagyon ritkán vagyok gép közelébe. köszi gyula
30centis pizza mintha jobboldat és alul megrágták volna de lehet hogy csak a fény miatt látszik csíkosabbnak.
Bocsi hogy nem jelentkeztem érte, de azóta nem sikerült eljutnom pestig, 13-án tudnék érte menni, ha az neked jó.
Persze ha nagyon kedvezményes áron adod, akkor érte küldök valakit De gondolom nem nézted meg, hogy egyedül mennyire üt, így ha lehet meglesném és akkor kevesebbet alkudok
Tényleg, dupla tárcsánál hogy mondják meg hogy melyik mennyire üt?
Ami az enyémen most van fennt az ilyen, azaz jó csak erősen fogy
Küldtem erre:alkatresz@allbike.hu.
Köszi!
tudok, de azt nem tartom polcon. dobj egy emailt, és ránézek, hogy mennyiért jönne.
Sziasztok!
Kutya!motul 300v 15w50 es olajat tudsz szerezni?
felüt? a 15-ös olajjal pont az a "nyereség", hogy kevesebbet tud berugózni, ezért kicsit kényelmetlenebb, de stabilabb vele a motor.
Valóban.. csak itt BP-en nincs sok szerszámom, otthon (Szeged) van több.. sebaj, másnem jövő hétvégéig így marad, ha nem sikerül csillagkulccsal se.
Köszi
Hali kutya Segíts! A teló olaj amit küldtél a zzr-be sae15 most lett kipróbálva göröngyös úton. Előírásnak megfelelő mennyiség lett beletöltve és most fel üt még egy kis göröngyön is . Több olajat tegyek bele vagy vastagabb olajat?
ilyen látványos helyen lévő csavart eleve csak krovával/csillagkulccsal
Grrr .. miért is sikerült volna.. a talpas anya a láncoldalon annyira rászorult,h a villáskulcs már-már szétnyirta az anya fejét:(
Valószínű csillagkulccsal menne? persze az épp nincs nálam..
Thank you..
Ez gyors segítség volt.. megyek is vissza nemsoká:)

Tudtam, hogy itt kapok választ:)
sorrend: tengely fellazít, hosszirányú csavar talpas anyája fellazít, hosszirányú csavar teker - visszafele pont fordítva.
Sziasztok,
Kereket kellene hátrébb húznom a láncfeszítés miatt. Eddig mindig a szerelő csinálta mivel nem ment el szezon közbe.
Ha a 27-es kulccsal meglazítom a főcsavart, utána melyikkel kell előrébb hátrébb állítani. maga a menetes csavarbelsőt (aminek a vége négyszögletű), vagy a talpasanyát?
Mind2 meglehetősen ragaszkodik a helyéhez, csak melyiket erőltessem jobban? :)
KÖszi
Sky!

Leghamarabb este 8 órára érünk haza!
Tehát így tudnál jönni, ha megfelel!
Bocsi, de kicsit behavazódtunk...
A holnapi napot én személy szerint nem is ígérem...

Tehát ma 8, vagy 8 után!
Lakatkulcs...?
Ma vagy szombaton!?

Üdv Kill.
1 db-om nekem is van bontott. Szerintem fel megy a ZZR-re, ha nem akkor javítsatok ki!
újban van nálam, de a minőségi megoldás sajna nem olcsó, 35-40Ft darabja.
Szia!

Van új gyárim és bontottam is!
Szia!

Ha találsz, akkor nekem is szólnál, már csak az ár miatt is. Nem mintha most futná, de érdekelne mennyiért, és hol lehetne beszerezni.
Sziaszok Zizzentek,
két jó állapotú első féktárcsát keresnék megvételre, ugyanis műszerileg mutatta ki a vizsga, hogy a mostani már kifogásolható. Tóth Gyulát nem tudom elérni sajna, esetleg valakinek van ötlet, honnan tudnék szerezni egy pár tárcsát? Előre is köszi.
Már megnéztem az előrejelzést, jó időt mond!
Hál istennek!

Jó lesz nagyon, már várom!

Újra együtt a nagy csapat!

Örömmel olvasom, hogy megoldódott a biztosítási rész is....

Már várom a szombatot, úgy érzem jó lesz nagyon.

Csak az idő is kedvezzen nekünk...
Hááátttt, IGEN!
Én ezt mindig mondtam!

Szívesen segítek!

Pussz.
KillBill!

Isten vagy! Nem is. Istennő vagy! Köszönöm a felajánlást, mert csak egy L-es kitágult ezeréves bukó van, ami szinte leesik róla.

Rendben hívlak! A ma este pont jó lenne.

KÖSZÖNÖM!