Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkójóvanakkó szombaton érkezünk
Hóóó, el tetszik lenni tévedve...

Én már rég feljelentkeztem!

sikerült... még hozzá sem fogtunk
naugye! megmondtam! de lehet, hogy nem is én!
kérjetek egy "innominepátrisz"-t nekem is
Sikerül megúszni az 1100-on oldalsó platnik nélkül?
Bizony, bizony! Semmi nem állíthat meg!
jerr, iratkozzék felfele akkor eseménynaptár, Ecséd...

Ezek után egy Bagster a tankra, és kb. 150 000 kilométeren át nem merül fel kérdés.
Akkor motorolunk a hédvégén irány Ecséd
Jelentem, ma új biztosítást kötöttem!

Szóval a hétvégét saját motoron tölthetem!

Szép napot mindenkinek!

Kutya szép lett a dobozokkal is!
Gratulálok hozzá, és jó lett a cikk is!
Szia!

Az én bukóm, XS-es!
De tudok neki kölcsön adni egy jó kis S-es sisakot, az útra!
Szerintem az is jó lesz rá, más gyártó, a kb rám is hó!
Csak nekem van másik...

Ugorj be érte valamikor, mondjuk akár ma este!
Sokat csörögj, ha hívsz, nem mindig hallom...

Pussz.
duB nem megy. családi program.
köszi skyfox! megszakértem :)
Gratula kutya! A járgány dobozokkal is gyönyörű , helyhiányban pedig nem fogsz szenvedni, az tuti!
...és a cikk is
Lesd meg azt, amit az ezernégyesre csináltunk: egy hármas lemezből semmi perc alatt meg lehet csinálni a négyszázasra is, nekem is olyan volt fent.
Értem, köszi. Nekem csak egy top case kellene hátulra, olyan amibe elfér két bukó is akár. Az otthoni barkácsolásban nem vagyok túl otthon, így lehet az ebay marad. Vagy pénz híján megtanulok konzolt gyártani, de már nagyon hiányzik valami hely ahova pakolni lehet.
ebayen van készen is, de otthon is könnyen kivitelezhető: elsőre én egy nagyobb hátsó dobozt javasolnék (44-46L), és egy Bagster tankbőrt ill táskát: ez kis pénzből kivitelezhető és a legyártása/felszerelése is csak 1-2 órát vesz igénybe.
ha ez a hetven liter kevés, akkor lehet gondolkozni oldalsó dobozokban is, de az már kicsit körülményesebb, nekünk 1-2 napot elvitt, mire a két oldalsó tartót megalkottuk.
400-asra milyen megoldást javasolnál, hogy dobozokat tudjak rá pakolni? Valami otthon gyártott tartó konzol, vagy lehet kapni hozzá már készen?
Had gratuláljak elsőként. Szép lett, és a cikk is jó. Így már kényelmesebb lesz a korzikai túra.
Jajj Sky, ezt most bárcsak ne kérdezted volna! Lakodalomba megyek bakker, és semmi (de nagyon semmi) kedvem hozzá, viszont a családi béke megkívánja, h tiszteletemet tegyem, úgyhogy oda az egész napom! Kénytelen leszek leinni magam, de csak annyira, h vasárnap meg tudjam járatni a vasat, ami tegnap (egyidőben a matek-érettségivel) sikeres (műszaki)vizsgát tett!

A receptet még1szer szívesen, gratulálok a sütihez! Már látom, h szeretsz veszélyesen élni: motor, konyha...

Széles utat nektek holnapra!
zseton!

Kedves kolléga! Jössz szombaton? Megcsináltam a sütidet aminek a receptjét átküldted. Zajos sikert aratott. És én sütöttem. Még egyszer köszi, hogy átküldted.

KillBill! Vagy esetleg aki tudna segíteni. Szombati napra van valakinek egy XS vagy S-es bukósisakja a feleségem részére. Kriszta neked milyen méretű volt a bukód? Az a mérete a Briginek is.

Megkérdeztem a lencséjét: akit érdekelt... (duB)

COOPERVISION (gyártó)

Biofinity (típus)

Lehet, hogy kedvezményt is tudok rá, ha valakit érdekel.
Így van! Már csak a benzin árát kéne lejjebb tolni valahogy, mert az már a sztratoszférán is túl van b@sszus...
Akkor kiegészíteném az eseménynaptárival.

Ok, Akkor a találkozási pontok:

- 3/4 9: Dunaújváros, külső OMV
- 1/2 10: Érd, Tesco benzinkút
- 1/2 11: Budapest, Kerepesi út 73, OMV kút