Az én bukóm, XS-es!
De tudok neki kölcsön adni egy jó kis S-es sisakot, az útra!
Szerintem az is jó lesz rá, más gyártó, a kb rám is hó!
Csak nekem van másik...
Ugorj be érte valamikor, mondjuk akár ma este!
Sokat csörögj, ha hívsz, nem mindig hallom...
Értem, köszi. Nekem csak egy top case kellene hátulra, olyan amibe elfér két bukó is akár. Az otthoni barkácsolásban nem vagyok túl otthon, így lehet az ebay marad. Vagy pénz híján megtanulok konzolt gyártani, de már nagyon hiányzik valami hely ahova pakolni lehet.
ebayen van készen is, de otthon is könnyen kivitelezhető: elsőre én egy nagyobb hátsó dobozt javasolnék (44-46L), és egy Bagster tankbőrt ill táskát: ez kis pénzből kivitelezhető és a legyártása/felszerelése is csak 1-2 órát vesz igénybe.
ha ez a hetven liter kevés, akkor lehet gondolkozni oldalsó dobozokban is, de az már kicsit körülményesebb, nekünk 1-2 napot elvitt, mire a két oldalsó tartót megalkottuk.
Jajj Sky, ezt most bárcsak ne kérdezted volna! Lakodalomba megyek bakker, és semmi (de nagyon semmi) kedvem hozzá, viszont a családi béke megkívánja, h tiszteletemet tegyem, úgyhogy oda az egész napom! Kénytelen leszek leinni magam, de csak annyira, h vasárnap meg tudjam járatni a vasat, ami tegnap (egyidőben a matek-érettségivel) sikeres (műszaki)vizsgát tett!
A receptet még1szer szívesen, gratulálok a sütihez! Már látom, h szeretsz veszélyesen élni: motor, konyha...
Kedves kolléga! Jössz szombaton? Megcsináltam a sütidet aminek a receptjét átküldted. Zajos sikert aratott. És én sütöttem. Még egyszer köszi, hogy átküldted.
KillBill! Vagy esetleg aki tudna segíteni. Szombati napra van valakinek egy XS vagy S-es bukósisakja a feleségem részére. Kriszta neked milyen méretű volt a bukód? Az a mérete a Briginek is.
Megkérdeztem a lencséjét: akit érdekelt... (duB)
COOPERVISION (gyártó)
Biofinity (típus)
Lehet, hogy kedvezményt is tudok rá, ha valakit érdekel.
Én már rég feljelentkeztem!
Ezek után egy Bagster a tankra, és kb. 150 000 kilométeren át nem merül fel kérdés.
Szóval a hétvégét saját motoron tölthetem!
Szép napot mindenkinek!
Kutya szép lett a dobozokkal is!
Gratulálok hozzá, és jó lett a cikk is!
Az én bukóm, XS-es!
De tudok neki kölcsön adni egy jó kis S-es sisakot, az útra!
Szerintem az is jó lesz rá, más gyártó, a kb rám is hó!
Csak nekem van másik...
Ugorj be érte valamikor, mondjuk akár ma este!
Sokat csörögj, ha hívsz, nem mindig hallom...
Pussz.
...és a cikk is
ha ez a hetven liter kevés, akkor lehet gondolkozni oldalsó dobozokban is, de az már kicsit körülményesebb, nekünk 1-2 napot elvitt, mire a két oldalsó tartót megalkottuk.
.
A receptet még1szer szívesen, gratulálok a sütihez! Már látom, h szeretsz veszélyesen élni: motor, konyha...
Széles utat nektek holnapra!
Kedves kolléga! Jössz szombaton? Megcsináltam a sütidet aminek a receptjét átküldted. Zajos sikert aratott. És én sütöttem. Még egyszer köszi, hogy átküldted.
KillBill! Vagy esetleg aki tudna segíteni. Szombati napra van valakinek egy XS vagy S-es bukósisakja a feleségem részére. Kriszta neked milyen méretű volt a bukód? Az a mérete a Briginek is.
Megkérdeztem a lencséjét: akit érdekelt... (duB)
COOPERVISION (gyártó)
Biofinity (típus)
Lehet, hogy kedvezményt is tudok rá, ha valakit érdekel.
Ok, Akkor a találkozási pontok:
- 3/4 9: Dunaújváros, külső OMV
- 1/2 10: Érd, Tesco benzinkút
- 1/2 11: Budapest, Kerepesi út 73, OMV kút