KillBill, én tavaly csináltattam lézeres szemkorrekciós műtétet. (-2D -2D)
Csak ajánlani tudum:) PRK eljárással (olcsóbb, de kiforrottabb)
Egyébként a pupilla tágítás után ugyanúgy látsz, csak kicsit jobban fog zavarni a fény, de nem vészes..
Ha kérdésen van nyugodtan tedd fel..
Helló
Nekem van fent a gépemen aminek az összes cucca eladó.
92-es 500ccm D modell.Szerintem ez jó a tiedhez.
Ha érdekel adatlapon az elérhetőség.
üdv:laci
nálam a lemez csak központozza a dobozt, de tartani maga a kapaszkodó tartja (a doboz egyharmadánál van alátámasztva, így az ülés is könnyedén lejön) - maga a lemez csak azért felel, hogy az oldalirányú csavarásnak ellenálljon.
ha engem elbírt, akkor azzal a 10-12 kilóval is meg fog birkózni
kapaszkodó teteje? öö izé, ha jólértem lényegében a kapaszkodót rögzítő két csavar -vonala- fogja a felső dobozt? nem lehet hátul alul-oldalról megtámasztani azt a lemezt? valahogy akár bilinccsel az oldalsó konzoltól felhozni egy csövet, akkor jobban komálná a rezgéseket
mondjuk ha a kapaszkodó felett van a doboz súlya akkor jó a megoldás
azért kiváncsi vagyok hogy lett meghajtva, összedolgozva az a lemez..
Én a kapaszkodó alól vittem ki hátra a 3as rozsdamentes lemezt, - így megmaradt a kapaszkodó az utasnak - a másik két furat kb 10centivel hátrébb tartja, de túl merev lett, vagy túl hátra sikerült vinni és évente reped valahol, vagy a lemez vagy a hegesztés
az utolsó 2 kép a tavalyi - sokadik - hegesztés utánról.. lassan nehezebb lesz a "konzol" mint a zizi
Első tesztnek tettem 3tálca sört a dobozba
Én ebay-ről rendelnék, mert amit pesten csináltak hosszú lett,és rövidíttetni kellett... Pedig ott volt nekik a minta...
6500volt a pesti csináltatás, 6000-az ebayes
úgy értem, hogy ott is megtalálható az a négy pont (a kapaszkodó tövénél a két nyolcas csavar, és a kapaszkodó teteje, amin szintén elfér a két darab nyolcas lyuk)
itt is ugyanígy van, csak az ülés mögötti fekete lemezzel, ami a givi csomagban volt, kikerült szélre a nyolcas furat, így nem az ülés alatt kellett gépészkedni a lemezzel - bár így is alálóg, hogy az ülés levételekor ne tudjon véletlenül sem elakadni benne.
Mi az, hogy zűrös a heted? A hurok egyébként is szorul, a múltkori téma miatt, de én konkrétan a tengerparti fotózásra gondoltam. Ha van rózsaszín fürdőruhád, véged :)))
A héten, hétfőn, szerdán és pénteken dolgozom, csak este 7 körül érek haza.
Kedd - csütörtök, sz lazább, de kedden megyek szemvizsgálatra kicsit vaksi leszek. Meg szeretném csináltatni ezt a lézeres szemműtétet, és most lesz az első vizsgálat, hogy egyáltalán lehetséges -e. Csinálnak valami pupilla tágítást és egy kicsit nem fogok látni utána... 5 körül már otthon leszek remélem!
Szóval utána már jó! Kicsit zűrös a hetem!
De, egy forró csoki, tea bőven belefér!
Köszönöm szépen de nem tartok rá igényt. A megszűnt Kawaszervízzel vannak rossz élményeim egyszer vittem el a gépet azt mondták 2 nap és kész. 2 héttel később hoztam el a gépet úgy h hozzá se nyúltak. Ha minden kötél szakad van egy szerelő aki jól dolgozik.
Kaptam a múltkor egy telszámot. A srác a megszűnt kawa szervízben volt szerelő, most saját műhelye van. Még nem voltam nála, nem tudom hogy dolgozik. Ha esetleg érdekelne...
Ha nem vagyok túl indiszkrét:
Neked mennyibe került?
Illetve mikor csináltattad?