Szelephimbára gondoltam én is. De holnap megyek Debrecenbe és csak szerda csütörtök körül jövök akkor aztán szétkapom teljesen és remélem hétvégére már legalább a csörgés okát fogom tudni.
Szerelő csak végső esetbe ha már nem vagyok képes megcsinálni- Szelephimba csere nem vészes első ránézésre a többire csak úgy is szerelés közbe fogok rádöbbenni. Egyik pillanatról a másikra úgy elkezdett csörögni h majd leestem a motorról ijedtembe!
Nem vágom fejből, de lehetnek pl. szelephimbák. Tele van mozgó és ezért kopó alkatrésszel a hengerfej, igazából egy kicsit mindegy is, mi zörög, hacsak nem saját kezűleg akarod megjavítani. Tapasztalt és becsületes szerelő esetleg a környéken...? :)
Segítsetek már légy szíves!
Zörgés hallatszik a blokkból szelephézagot ellenőriztük, vezérműláncot ellenőriztük+ a feszítő automatikát kuplung rendben.
Esetleg arra gondoltam h mikor vezérműláncot cseréltünk láncvezetőt viszont nem. Esetleg az elkopott és az csöröghet? Elég hangos és fordulatszám növekedéssel nő a hang is. Valahol meg lehetne nézni h mennyibe fáj az a két láncvezető?
Esetleg valakinek van még valami ötlete?
Így van, take it easy. Én gyakran menet közben a tescoban veszek ruhát az útra :)
Egy emeletest tudok adni, 40 liter, mágneses+, száz zsebe van + bugyi esőhöz.
Nem rossz ötlet. Mindegyik motornak lehetne színű olyan a háttere, mint a gép színe maga. Bandi, keress valami jó kis völgyet, és mögéd lövünk egy napalmot - néhány gyors fotó és iszkiri :)
Újra egy kis segítséget kérnék!
Tegnap beállítottuk a szelephézagot minden rendben ma elmentünk túrázni és kb 150 km után erős csörgés jött a motorból nagyon erős szelephang, és kicsit mélyebb, durvább lett a a hangja.
Valami ötlet van h mi lehet a gond? Szelephézagot holnap megint megnézem.
Szerelő csak végső esetbe ha már nem vagyok képes megcsinálni- Szelephimba csere nem vészes első ránézésre a többire csak úgy is szerelés közbe fogok rádöbbenni. Egyik pillanatról a másikra úgy elkezdett csörögni h majd leestem a motorról ijedtembe!