Neked is! Remélem sokan meglocsoltak, hogy el ne hervadj...
Én szinte mind a három nap motoroztam.
Főleg hétfőn volt jó zuhogó esőben. Nálam úgy látszik ez már hagyomány lesz a fagyban, és esőben való motorozás, de megígértem, hogy elmegyek az egyik barátomhoz, és így jött ki a lépés.
Sziasztok!
Múlthéten megérkezett a németországból rendelt gyujtáskapcsoló (44euro), felkerült a gépre, plusz még egy uj duda, le lettek pingálva a leömlők, és az olajhűtő egy vastag tű segítségével rendbe lett rakva...
Érdekesség, hogy autós duda lett véve, ami vastagabb kicsit a motorosnál, de lényegesen olcsóbb, de a vastagsága miatt átkerült az olajhűtő alá... A képen jobb fent látszik ahogy elkezdtem a lamellákat rendezgetni, elég sziszifuszi melo volt, eltelt vele vagy 2 óra, de majd nyáron kiderül mennyit használt...
szia kujo, valamelyik rokon hozott nekünk hazait..finom
volt,de most is küzdünk vele. Gyomorrontás van vasárnap ebéd óta.azt hittem okésak leszünk,de még nem alszunk..azt hiszem a spontán buli jobban fog menni..z750?
Kösz!
A dobozokat a Párom rendelte a netről szülinapomra.
A tartót én barkácsoltam zártszelvényből és laposvasakból-
nem kunszt.Ha képekkel segíthetek-szívesen!
jah, kompromisszum az nem van: csak olyan érdekel, ami más, de szintén használható - mellékesen nem baj, ha olcsóbb.
kölcsön a V35-ből aligha talál az ember (nem egy gyakori darab), most egy hétig még próbálkozom, hogy találunk -e valami alternatív "gyógymódot" - ha nem, akkor jöhet a legolcsóbb givi v35/kappa k33 (ugyanaz) az ebayről.
amit most keresek, az olyan Givi lehet, ami mondjuk régebbi, olcsóbb, de a nem tökéletes formaterv mellett mondjuk kicsivel nagyobb is, mint a 35-ös darabok. ha valami nagyon olcsó akad, akkor bármi jöhet: legfeljebb télen eladom.
Namármost, ilyet nem kellene inkább kölcsönkérni a túrára, aztán amikorvanpénz, megvenni a frankót? Merugye EGY túra miatt hosszú évekre szóló kompromisszumot kötni, azizé, nem? :)
Neked is! Remélem sokan meglocsoltak, hogy el ne hervadj...
Én szinte mind a három nap motoroztam.
Főleg hétfőn volt jó zuhogó esőben. Nálam úgy látszik ez már hagyomány lesz a fagyban, és esőben való motorozás, de megígértem, hogy elmegyek az egyik barátomhoz, és így jött ki a lépés.
Valamikor Andretti-be lenne kedvetek elmenni?