Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia KillBill!

Neked is! Remélem sokan meglocsoltak, hogy el ne hervadj...
Én szinte mind a három nap motoroztam.
Főleg hétfőn volt jó zuhogó esőben. Nálam úgy látszik ez már hagyomány lesz a fagyban, és esőben való motorozás, de megígértem, hogy elmegyek az egyik barátomhoz, és így jött ki a lépés.

Valamikor Andretti-be lenne kedvetek elmenni?
Utólag boldog Húsvétot mindenkinek!

Egész hétvégén nem motoroztam egy métert sem
Bár hétfőn mentem volna de, borzalmas idő volt...
Na majd a héten!
Sziasztok!
Múlthéten megérkezett a németországból rendelt gyujtáskapcsoló (44euro), felkerült a gépre, plusz még egy uj duda, le lettek pingálva a leömlők, és az olajhűtő egy vastag tű segítségével rendbe lett rakva...
Érdekesség, hogy autós duda lett véve, ami vastagabb kicsit a motorosnál, de lényegesen olcsóbb, de a vastagsága miatt átkerült az olajhűtő alá... A képen jobb fent látszik ahogy elkezdtem a lamellákat rendezgetni, elég sziszifuszi melo volt, eltelt vele vagy 2 óra, de majd nyáron kiderül mennyit használt...
holnap kűldők rola
csak a kölkök..
képed van róla?
Helló
Nekem van egy 92-es D modelles gépben.
Adatlapon az elérhetőség ha érdekel.
üdv:laci
utra kész szerintem szép lett akkor nyomod az ágyat
szia kujo, valamelyik rokon hozott nekünk hazait..finom
volt,de most is küzdünk vele. Gyomorrontás van vasárnap ebéd óta.azt hittem okésak leszünk,de még nem alszunk..azt hiszem a spontán buli jobban fog menni..z750?
Kösz!
A dobozokat a Párom rendelte a netről szülinapomra.
A tartót én barkácsoltam zártszelvényből és laposvasakból-
nem kunszt.Ha képekkel segíthetek-szívesen!
Karak szép a vasad help me ilyen dobozokat szeretnék én is :-) hogy csináltad?
sok nyuszót mindenkinek:-)
a csajoknak sok locsit holnapra:-)))
Sziasztok!
Úgynéz ki tegnap a feszszabályzóm adta meg magát, szóval az cserés lesz!
Van vkinek eladó ZZR D modellhez?
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
szia akkor holnapra van terved
Elvileg nincs akadálya. 5-6óra között végzek, utána vagyok.
megoldódott: a Givinél kitalálták, hogy kell pénzt keresni... a felfogatást kompletten lecserélték, így KIZÁRÓLAG a v35 rögzíthető erre az állványra
jah, kompromisszum az nem van: csak olyan érdekel, ami más, de szintén használható - mellékesen nem baj, ha olcsóbb.

kölcsön a V35-ből aligha talál az ember (nem egy gyakori darab), most egy hétig még próbálkozom, hogy találunk -e valami alternatív "gyógymódot" - ha nem, akkor jöhet a legolcsóbb givi v35/kappa k33 (ugyanaz) az ebayről.

amit most keresek, az olyan Givi lehet, ami mondjuk régebbi, olcsóbb, de a nem tökéletes formaterv mellett mondjuk kicsivel nagyobb is, mint a 35-ös darabok. ha valami nagyon olcsó akad, akkor bármi jöhet: legfeljebb télen eladom.
Namármost, ilyet nem kellene inkább kölcsönkérni a túrára, aztán amikorvanpénz, megvenni a frankót? Merugye EGY túra miatt hosszú évekre szóló kompromisszumot kötni, azizé, nem? :)
v35 a gyári megoldása a ZZR nek, de az használtan indul 65 Ft-tól... na az most nagyon nem hiányozna így Korzika előtt.
Hogy érted, hogy a v35 helyett? Mert az már van, de nem frankó, vagy még nincs, mert horror összegbe kerül?
Háh, végül húsvétolok, messzetávol. Kedd este lesz a mienk, ha neked alkalmas.
a tizennégyes is (szép lassan) dobozolódik... már csak olyan kicsi oldaldobozt kellene találnom (a givi v35 helyett), ami nem kerül horror pénzbe...
Haj!

Jöhetsz ma is, holnap is, nem mentem sehova végül.
Egy ZZ-R három dobozzal VALÓ.