Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm megtaláltam!
A vízpumpa nyomcsövének az alján van. (fémcső ami kijön belőle a bölcsővel párhuzamosan)
Emberünk napi 25 órát dolgozik, hónapokig egyeztetünk egy-egy kávézást, és a cuccot is otthagytam neki valahol, nem személyesen adtam vissza. Ha nekem is csinálsz egyet, megoldom :)
Halló! Volt magának az a kölcsön csomagtartó konzolja, lát rá bármilyen esélyt, hogy egy méretezésre kölcsönkérjem aztatat?
Kell legyen mindegyiken, 1100-on a vízpumpa mellett van. Próbáld a rendszer legalsó pontját megkeresni, ott lesz.
Helló

A zzr-eken van hűtővíz leeresztő csavar?
Nézegettem a szervizkönyvet de nem láttam semmit!
Én eddig mindig úgy csináltam h lehúztam valamelyik csövet és úgy engedtem le de így elég sok elfolyt a földre.
Nincs erre valami rendes megoldás?
Bárcsak lenne most erre 25 forintom ... de nyakunkon a nagy út, és még köll 1 gumi is... , de ettől függetlenül egy míting már elkéne
Téves rendelés miatt eladó egy H4/H6/Ba20d foglalathoz jó 4300K-es Bi-xenon szett potom 9000Ft-os áron. Zsír új csak nekem már van kedves barátomnak meg H7 kellett volna csak vagy beszédhibás, vagy hü..e.

Azóta merek a Mozdonnyal éjjel is közlekedni amióta ilyennel világítok.

Ha nem viszi el senki akkor lehet, hogy beműtöm a Kymco-ba
A rakétasilók elég polír állapotban vannak de gyere és nézd meg magad!
Ejj, kéne a balosom helyett amin van egy 5 forintosnyi horpadás...
ez igen! Köszönöm, hogy így a szíveden viselted a gumi problémám
Csak egy kérdés volt.
Van itt a városban más megoldás is a jó használt gumákra, de most inkább az újat erőltetnénk, ha lehet...
"Kanyarbandinak" ott nem tudtok keresni valami jó képességű gumit? Én is Tőle vásárolok, és igencsak megbízható!
Persze, személyesen ismerem Andrist.
Úgy alakult, hogy továbbra is eladó a ZZR1100D gyári kipurendszer.

http://www.kepesmotor.hu/onroa...

Fórumtársnak 25eFt
Kényes kérdésem lenne! Ismered a Véghi Andrást (pumi) D.újvárosban?
Köszi, néztem már, eddig ez az egyik legkedvezőbb forrás a dobozra.
Szép napot!
Nem tudom itt nézted-e már. Igaz nem 70e pénz, de mégsem 400 juró. (Télen nekem 77 ezret mondtak rá! )
Hűtő rendberakás az sziszifuszi... tavaly télen én kizuhanyoztam belőle a mocskot, aztán snicerrel raktam rendbe, amig át nem lehetett rajta látni. A kipufogón viszont maradt bőven rozsda, szerintem majd egy év múlva fújhatod újra nekem homok szórták, hőálló szintert kapott, és most már rozsdás.
Hát persze!
Szerda este, ha jó idő lesz... akár...?
Vagy csütörtökön!

Péntek reggeltől, nem vagyok itthon...